Weekend



Snacka om att inte få en lugn stund i helgen! I fredags så åkte jag upp till stan direkt från stallet. Mötte Rebecca, A-V, Linn, Deo, Lollo, Dennis och Mirr på Nivåå (sp?) för lite förfest. Det var proppat men de hade varit där en stund och lyckats roffa åt sig ett bord som vi trängdes runt. Vi tog nån eller flera drinkar var innan vi begav oss mot The Bridge. Lollo hade värsta oturen då hon tappat både sitt leg och busskort på krogen så hon och hennes andra följe (Dennis, Alex & Vickan) sprang runt som galningar och letade efter dem men så klart så var vi inte så uppmärksamma att vi märkte det förrän vi andra satt på tåget mot centralen. Trotts denna förlust på folk hade vi ganska roligt men folk omkring oss började inte slappna av förrän de va rejält packade. Själv räcker en drink för mig så jag tog bara en cola (yummy!) och roade mig med en sockerkick istället för att döda hjärnceller i förbifarten. Vi hann med sista tåget hem som tur va iaf för annars skulle de ha blivit lite jobbigt XD

På lördagen träffade jag Sara under dagen en stund innan farsan kom för att dra med sig mig och brorsan ut på nån avlägsen resturang ute vid rasta! Hur den kunde gå runt så långt bort de vet ej fan. Där träffade vi några släktingar som vi åt nån 3 rätters middag med. Måste säga att jag inte är så mkt för fancy food så de hade väldigt roligt åt mina kritiska ansiktsuttryck under kvällen. Det enda riktigt ätbara va efterrätten som va nån vit&vanlig choklad pudding. Vuxna kan verkligen vara så jäkla tråkiga ibland! Konstiga maträtter och torrboll snack. 

Söndagen var jag på Globen Horse Show hela dagen från halv 10 till 22 typ. Det va ascoolt och vi hade dem bästa platserna ever! Beställde biljetterna för flera månader sen så de kanske inte är så konstigt dårå. Mella showerna gick vi och åt och shoppade i anexet. Man känner sig som ett barn på disneyland! Kunde inte låta bli att köpa 2 par ridbyxor även om jag egentligen bara skulle ha ett par varmare ridhandskar (vilket jag inte ens hittade). Under sista showen satt Sunna och Elin ungefär på motsatt sida av banan så vi smsade typ ehla tiden och tillochmed vinkade till varandra så att vi skulle veta exakt var den andre va. Det va så kul XD Kom hem typ assent även om vi hoppade över lusiatåger för att undvika rusningen med trots det så va tåget nästan fullt med hästmänniskor som hade shoppat loss så det va påsar överallt! Har för mig att den totala siffran för antalet besökare under helgen va ca 71 100 pers! Det är fan helt galet många bara för lilla svea!



Är det här något att eftersträva tycker ni?

-Sadness has your face-



Will never forget you...

Hey there little red riding hood (8)



Äntligen helt återställd igen! Börjar nästan fundera på om jag har det där konstiga syntomen som vi snackade om i psykologin för nån vecka sen. Ni vet den där när man har fysiska smärtor som egentligen är psykiska. Det är den bästa förklaring jag kan ge, endra de eller så börjar min kropp falla ihop för att jag har tränat för mycket vilket jag inte tror stämmer eftersom de inte ens ligger på mitt max. Anyway sorry för att jag inte har bloggat på ett tag (om nån bryr sig) men jag har inte haft så mycket lust att sitta framför datorn på sistonde, har mest suttit med mina böcker istället. Det har egentligen inte hänt så mycket. Hade utvecklingssamtal i tisdags där Louise berättade allt jag redan visste (inklusive att min frånvaro är farligt hög. Wupps!) och att jag för övrigt ligger bra till i alla ämnen. Det blev alltså allt som allt en ganska lätt vecka eftersom jag var hemma i måndags för att återhämta mig efter helgens jobbiga förkylning, tisdag va det inga lektioner pga samtalen, ons var det som vanligt och det samma för igår torsdag men idag så va det studiedag! Yay! Vilodag! Det enda som va lite jobbigt var att de kom en gubbe som skulle fixa ett läckande rör i vårt badrum men han kom precis när jag hade vaknat vid 10 och jag hade inte gjort iordning mig det minsta så jag var tvungen att släppa in honom klädd i sovkläder och flottigt, ruffsigt hår. In other words I looked like a sleepy baglady! Hans min när jag öppnade dörren va lite rolig iaf XD Som tur va gick det snabbt att fixa allt så han var borta efter mindre än en halvtimme. Kalla mig paranoid men jag gillar inte att släppa in främlingar i mitt hus.

  

-  Peanut, where are we?
- We've been to so many damn places I forgot!!
- Think about it for a sec!
- Alright alright alright! Damn!
- The drive from the valley...
- Was bad as hell.
- Trafic...
- Sucked like hell.
- Drivers...
- Angry as hell.
- And you...
- Were scared as hell.
- Parking here...

- Sucked more like hell.

- So...
- We're in hell!!