I wouldn't put my money on the other guy...(8)

Det är lustigt hur hela ens dag kan förändras på en sekund. En sekund ligger man i sängen och snoozar så länge man kan för att i nästa sekund känna att man inte kan röra sig pågrund av smärtan de orsakar en. Då förändras dagens planer till omöjlighet och en ny skapas. Den nya planen är oförstörbar och vägrar ge efter för vad personen i fråga känner inför den. Fan va djup jag blev nu då, måste vara bristen på hjärnverksamhet för dagen. Har bara legat i soffan och försökt att inte röra på mig mer än vad som är absolut behövs eftersom min rygg skriker på mig varje gång jag försöker. Om min rygg hade en röst skulle den nog låta lite som Walter och klaga på precis allt. En ganska rolig tanke egentligen, hur skulle dina kroppsdelar låta och betee sig om de hade en personlighet? Tror att jag hade en dröm om de nån gång. Kommer inte ihåg så mycket men när jag skriver det här får jag en lustig deja vu känsla... eller så kanske de är något jag bara har läst någonstans. Jag läser ju en hel del och många av dem är lite speciella.
Va i sf-bokhandeln i förrgår för att leta upp något nytt intressant att gömma mig bakom och jag hittade faktiskt en serie som är precis den typ av bok jag har letat efter läääänge. Är så trött på alla vampyrböcker som alltid är mer eller mindre lik den förra. Missförstå mig inte, jag älskar dem också, men jag vill ha lite variation ibland och jag har aldrig riktigt varit ett vampyrfan. Har alltid föredragit varulvar och de kanske har något att göra med min förkärlek till hundar. Vampyrer är mer likt katter enligt mig och dem är inte särskillt populära i min åsikt. De är för bitchiga, hundar kan man lita på.
Men iaf så hittade jag äntligen en serie om varulvar istället och jag har inte kunnat lägga ifrån mig böckerna sen dess så dem är redan slut... TT_TT Jaja, som man bäddar får man ligga. Ni som läser engelska böcker och gillar fantasy borde verkligen läsa Patricia Briggs eftersom hon skriver som en gudinna! Slår vad om att min mentor skulle tycka att dem va felaktigt formulerade men hon kan stoppa upp sina åsikter där solen inte skiner. Hon har alltid nått emot nyskapande så jag säger bara, Välkommen till 2000-talet!

 <3<3<3<3<3 Sick Puppies <3<3<3<3<3



A wandering vagabond, lost in thought;
Haunted by memories of the battles he fought.
Everything changed after the war;
Nothing the same, not like before.

Remembering how life was once mundane,
Until his mind struggled just to be sane.
His loneliness along with a lingering fear
Diminished him more and more each year.

Imminent rejection – cast out and forsaken;
Looks of disdain towards the oath he had taken.
All that is left – a regretful past,
A dismal future, deemed an outcast.

Dark angel GAG!!! <3<3<3<3


Zzyzx Rd


Har varit så himla flummig hela dagen idag XD Jag & Lollo lyckades till & med skrämma A-V & Deo! Då är det allvarligt. Läste precis Lollos blogg förresten & det fick mig att oxå vilja skriva en sån där visste du att grej. Så det är precis vad jag kommer göra =D Gillar ni det inte så är det ingen som tvingar er att läsa det xD

Visste du att:

-mitt favorit program i hela vida världen är Grey's Anthomy. Det är helt enkelt det bästa som finns! Mina älsklings karaktärer är Christina & Meredith eftersom de påminner lite om mig på många sätt, eller som jag brukade vara & fortfarande kan vara ibland. I love, love, love it!

-den bild jag har blivit mest nöjd med i mitt liv är en bild av Akatsuki i Naruto serien. Den är A3 stor & är den mest detaljera bild som jag har haft tålamod att göra på eget bevåg. Är fortfarande nöjd när jag ser den eftersom jag vet att jag inte skulle kunna göra om den prestation igen särskillt lätt. 

-jag en gång åt köttfärsås & spagetti i en hel vecka! 

-låten jag spelar just nu är Cell block tango.

-jag måste ha varit en labrador i ett tidigare liv för jag har ett överdrivet bra luktsinne & jag älskar mat XD Det här med näsan har jag aldrig riktigt förståt men jag kan liksom bara känna lukten av allt möjligt & identifiera vad det är långt innan nån annan hinner göra det. Är överdrivet känslig för höga ljud oxå. Ryser av bara tanken av en kniv mot en tallrik >.< 

-jag är en boknörd. Älskar att läsa alla möjliga böcker men helst fantasy. När jag kom hem från england hade jag köpt 8 böcker & om det inte vore för att jag inte fick plats med mer i väskan så skulle jag lätt ha köpt fler =P Min favorit författare just nu är John Marsten.


Jobb?

Hur mycket ska farsan egentligen försöka göra för att få mig att umgås med honom? Nu har han till och med skaffat mig ett jobb på hans arbetsplats om jag vill ha det. Det konstiga är att jag faktiskt funderar på det. Det enda jag typ kommer behöva göra är att kopiera folks körkort, visa var bilarna finns & vara "trevlig". Jag vet inte överdrivet mycket om bilar men jag hatar dem inte XD Åtminstonde inte de som inte förstör luften XD Vilket är nästan alla men iaf ^^ Jag behöver verkligen pengar & lite hjälp på CV'n som är ganska kort om man säger så >.< Man tar ju studenten i vår & jag vill inte bli en av dem där barnen so bor hemma & är arbetslösa. Jag vill klara mig själv! 

Det blir en ganska stressig dag idag eftersom först så ska vi fira mamma som fyllt år med våra kusiner & mammas bästis familj. Sen ska jag möta gänget (Deo, Lollo, Linn, Av & mirr?) så ska vi köpa lite taco ingredienser, hyra nån film & sen ha övernattning hos Deo vars föräldrar inte är hemma ;) Vet inte hur mycket sova det kommer bli så som de här människorna flummar. Ju mindre de sover ju värre blir det XD Lägg till lite socker kickar då & då så har vi en jäkligt rolig kväll-natt-morgon framför oss. 
Imorgon så ska jag hälsa på farsan på min potensiella arbetsplats & så ska jag se om de verkar intressant & om jag tror att jag kommer orka med det. Sen så ska jag väl försöka se Sara nånting oxå, det är ett måste. När ska jag ha tid att plugga till Sam-provet? 

 


Kidnap mr Sandy Claws, throw him in a box
Bury him for 90 years, then see if he talks! =D