Why

Why
Sorry att jag inte skriver så mycket här längre men jag är mest på bilddagboken nu för tiden. Om ni har läst så heter jag samma sak där som här, alltså gaarafreak. Inget händer egentligen. Ska klippa mig halv 2 i Åkermyntan men jag vet inte hur jag vill ha det. Jag har alltid velat ha kort hår men jag är orolig att de inte skulle passa på mig. Men jag klarar inte av att sköta om mitt nuvarande hår heller. Det är alltid tort & stripigt även då jag precis har gjort en inpacknin (vilket jag typ bara gör en gång om halvåret men ändå XD). Jag har alltid velat ha svart hår med någon annorlunda färg på ett område, men jag vill inte se ut som en Sarah kopia heller. Äsch, jag vet aldrig vad jag vill när det gäller sånt här men jag har haft samma frisyr från det att jag började spara hår i 4an. Det var fan skitlänge sen & sist jag hade kortare hår så hade jag inte fått min framtida  hårtyp så jag hade buskigt, konstigt rakt hår. Nu har jag ett område på höger sida som aldrig riktigt vill bli kurvigt & håller sig stripigt vad jag än gör medan resten av håret uppför sig hyffsat XD Jag ska inte färga håret nu eftersom det är så jäkla dyrt men jag ska tona om det senare. Mitt hår kommer hata mig ännu mer! Men men, det är bara hår. Om jag inte gillar det så kommer det alltid ut nytt efter ett tag >.<

TÄVLING!

Gaara

Anmälde mig & sara till dressyrtävlingen nästa söndag. Jag glömde dock att fråga efter programet men jag hittade det från förra gången jag red märke två. Hoppas de inte har ändrat på det bara. Det kommer bli skitjobbigt eftersom jag inte har gjort det på stor häst & kommer förmodligen få göra det på Nikki som är jävligt stor oxå. Att få henne att fint sakta av till trav från galoppen kommer vara nästan omöjligt. Jag vill få värma upp själv i ungefär 40 minuter men det kommer jag nog inte få XD Att göra det på Hassan skulle vara lättare, han är mycket spädare & lyssnar bättre, men det får jag nog inte heller x) Jag var helt patetisk förra gången jag red det, kom sist & fick typ bara 55%. Men då hade jag inte träffat Camilla XD Jag är redan nervös, not good. Måste hinna ladda mp3:n innan eftersom det är det ända som kan lugna mina nerver.

No game, not the same

målning
Miranda är seriöst den bästa animeraren i världen XD

Som vanligt finns det inte mkt att säga men jag säger det iallafall. Hade asjobbig förmiddag idag & inte ens bildlektionen gick snabbt, det är bad. Lektionerna vägrade ta slut & det verkade vara "skrämma sandra" dagen eftersom både Sarah & Nadja kom upp bakom mig & skrämde skiten ur mig. Nadja petade mig visserligen bara i sidan & gav mig inte en klapp på rumpan som Sarah XD Det var tur att det var hon annars skulle jag ha blivit skitarg X) Sista personen som gjorde det var nämligen William & jag vill inte bli påmind om den idioten. Tur att jag inte bor kvar i Nälsta längre så jag ser inte "gangsta gänget" längre så ofta, fan vad jag tycker synd om Jojo & Sara XD Hur klarar man av att stiga upp på morronen med vetskapen om att man är en total nolla utan framtid(idioterna alltså)? Hässelby gymnasium måste vara en otroligt sorglig plats, tur att jag inte ens sökte dit för då skulle jag ha blivit stuck med alla idioter i ytterligare tre år.
En loser i min nya skola försökte vara cool & säga "Hur e läget tjejer" till mig & Elina när vi väntade på mentorstiden, men visserligen skulle stämningen vara roligare om alla snackade med alla. Men det är liksom över 4000 elever så det skulle kanske vara svårt. Ha det måste vara svårt att få kontakt med mig eftersom jag kallar de som vågar för losers XD. Mitt ända alternativ att träffa killar nu är genom att hänga med Sarah & Nadja på musiklinjen, där har det gott om dem. Vi kan liksom sno några tycker jag & Joss XD. Killarna i min klass är inga riktiga killar, de är tjejer med udda anatomi.

Roligt

Det var så jävla kul igår XD Vi flummade hela bilden & lunchen & kom på fylle/drog namn till varandra, det vill säga till alla utom mig XD Jag hette Nykterist >.< There´s a laughter! Men vi garva typ hela tiden vilket gjorde det otroligt svårt att måla med akrylfärger, man fick lyfta på penseln varje gång man tänkte skratta. annars går det som för Miranda som tappade sin pensel på sin kubism två gånger & va tvungen att blanda ihop den jobbiga färgen igen. Akrylfärger försvinner nämligen inte dessutom fanns det bara 6-7 färger så man fick blanda nyanser själv. De va kul. Så här blev min:
 den blev lite ljus pga blixten men annars så blev den ganska bra. Observera att den inte ska vara för realistisk, man ska kunna se vilken person det är men man skulle anända färger som speglade ens personlighet. Barro gjorde sin helt grön i olika nyanser. Min har svarta & röda nyanser, mest. Det är jätte jobbigt att blanda, när det man har gjort är slut så måste man försöka hitta den igen eller en helt ny till nästa fält.

Ridningen va jätte kul. Vi hoppade inte som vi skulle ha gjort så jag fick rida Nikki. Vi gjorde så att bara halva gruppen fick rida så skulle andra halvan hjälpa ridläraren att se våra fel. Man fick mycket bättre plats även om vår grupp suger på fördelning. Nikki va fin men jag har aldrig fått sitta ner i hennes trav som vi fick göra igår & det va en av de svåraste traver jag någonsin har känt! Fannys va värre eftersom den saknade rythm men Nikki tar så stora steg att man nästan studsar av mellan stegen. Enligt Sara satt jag ner bäst i hela gruppen men de är bara för att jag har övat så jäkla mycket barbacka på Valsen. De andra har inte ridigt barbacka på en stor häst någonsin skulle jag tro. Det är en helt annan sak. Plus att Nikki lade hela sin vikt i mina händer när jag satt ner så jag va tvungen att dra upp hennes huvud. Ett råd när man sitter ner är att luta sig bakåt, det kommer kännas som att man sitter helkonstigt även fast man inte gör det. Luta er bakåt & tryck ner hälarna annars tappar ni stigbyglarna även om ni lyckas hitta hästens takt. Men nästa vecka så ska vi som red igår sitta & bedömma. Jag ska minsann hitta alla deras fel Bwahahaha! X)

Saknar Ola oxå XD

Saknar Ola oxå XD
Världens tråkigaste dag idag. Inget hände & vi bara stirrade in i väggen hela tiden. Idrotten är patetisk, spanskan är dötråkig så jag klottrade i min bok precis som jag gjorde hela historie lektionen. Matten va den enda då jag gjorde något men det blev inte mycket eftersom skolsköterskan kom & gav oss lappar om vår hälsa som vi skulle fylla i. Väldigt tråkigt. Skulle vilja hoppa på Nikki i övermorron men hon går nog inte med så jag får nöja mig med en av de tråkiga hästarna skulle jag tro.

Längtar tillbaka till Munsö!

Bilddagbok

Visst ja! Jag har skaffat en bilddagbok nu, jag heter Gaarafreak precis som här. Det blir lättast att komma ihåg.

Flying

flying
Ni skulle bara ha hört Linus idag! Vi flummade runt lite på bildavdelningens korridor & började sjunga "Angel of Music" från Phantom of the Opera & då sjöng han med lite & han va fan skitbra! Han va säkert bättre än 80% av killarna på musiklinjen! har aldrig hört en kille sjunga så bra i verkligheten förrut. han har en lite pipig röst när han pratar men den blev skicool när han sjöng, den blev mörkare & allt.

Angel of Music den kunde inte bli embed så jag ger en länk men videon är inte så bra men de va den enda man fick med mest på.

Blades of Glory

blackandwhite
Hade markträning (bommträning) igår på ridningen men då vi använde oss av sockerbitar (en slags plastlåda man sätter upp låga hinder med) & satte upp ena sidan av varje bom så att alla bommar lutade åt varannat håll så tyckte Nikki att det såg ut som hinder & då gick det undan XD Hon är nämligen hindergalen (hon älskar det) & jag lyckades hålle henne i trav mot dem (bortsett från något galoppsprång på stället) men när vi väl kom fram klev hon över den första men hoppade över de andra två i ett språng istället XD Sedan galopperade hon typ tre galoppsprång innan jag fick stopp på henne. Bara så ni vet så är hennes rygg högre än min skalle så jag har inte så mkt att säga till om när hon sticker.

Kollade på "Blades of Glory" igår. Det va en av de sjukaste filmer jag har sett men den va skitrolig! Jag ska inte berätta vad dem handlar om men om ni sätter er i soffan med några kompisar så kommer ni dö av skratt XD Åt så mkt godis igår att jag verkligen mådde illa, men om man ska vara bokstavlig så va det väldigt lite men min kropp har kommit över behovet av de så jag mår illa väldigt snabbt nu. Det va som när jag va i Spanien förra hösten, jag åt inte så mkt där & när jag kom hem så blev jag mätt på en tredje del av de jag brukade äta. Oroa er inte det har gått över jag äter som en häst igen XD Men jag har märkt i skolan att det inte är så mänga som tar grönsaker & om de gör de så äter dem inte upp dem utan slänger de. Jag älskar grönsakerna i skolan, de är så mkt bättre än i min gamla skola så jag laddar halva tallriken med dem. Mums! Jag måste sluta betee mig som djur jag känner XD

Swimming

ichigo
Hade simning idag på idrotten, de va ganska mkt man skulle göra men inte alltför jobbigt.
Typ:
*100 m fri
*100 m grawl
*100 m rygg
*50 m endast ben
*50 meter endast armar
*Hinderbana bestående av 60 sittups, kaana, dyk & 75 meter.
De måste ha varit svårt för Miranda & Camilla som knappt kan simma. Men resten av oss klarade det ganska lätt.

Missade bussen i morse så jag va tvungen att ringa upp farsan för att be om skjuss, & konstigt nog va jag inte arg på honom överhuvud taget! De va som att efter att jag fått ur mig min ilska, de jag ville säga & gömt undan så va bördan borta. Så har jag aldrig känt tidigare, men de kanske är för att jag i vanliga fall säger de jag tycker utan att tänka efter eller lagra det XD Så ett råd till ert folk, få ur er de ni har på hjärtat annars blir det bara som eken i stormväder. Då blir det ännu värre för personen som får duschen med skit istället för bara nån droppe då & då. Jag ska inte leka duktig nu eftersom jag inte är så vis så ska jag inte ge folk råd, jag gör nog bara saker värre men skit samma =)

Funderar på att skaffa en bilddagbok men jag kanke inte tar tillräckligt bra bilder för det & för få av dem, jaja vi får se.

not

not
Jag är hemma idag. Varför? Jo, för att jag inte kunde somna i natt, jag är deprimerad, jag har ont i huvudet & jag kände för det. Skönt att man kan sjukanmäla sig via internet, då behöver inte mamma göra det. Jag missar svenska bok provet men de kan jag göra nästa lektion, no biggie. Jag blev väldigt irriterad på vår mattelärare igår, han vägrade låta mig snacka även fast jag låg minst 30 sidor före resten av klassen & hade pluggat till provet. Jävla gubbe, skönt att han går i pansion (jag vet att jag inte kan stava XD) innan nästa sommar. Han kan gärna dra med sig våra andra orginella lärare, alla ser ut som om de är över 60. De ända bra lärarna är på bildlinjen. Nej nu ska jag slöa i soffan, hoppas ni andra har de kul i skolan Mwhahaha!

Chop me up into tiny pieces and serve me as pigfood.

åhh!
Jag blev så jävla sur igår! Jag har inte varit så förbannad sedan julafton. Mitt hjärta gick i högvarv som om jag sprang & min hand blev likblek & gjorde ont för att jag hade knutit den för hårt & för länge. Dessutom va de länge sedan jag höjde rösten mot någon på det sättet. Jag vill inte gå in på detaljer (dels för att de va barnförbjudet språk & för att jag inte kommer ihåg allt) men jag kan sorgligt nog aldrig bli av med honom, han skulle bara gå till domstol med skiten. Mitt liv suger tillräckligt utan att bli hjärntvättad!

One good thing though, I don´t cry after fights anymore. I guess I haven´t soften up in everything.

Äntligen lite hästar i livet igen!

Valsen
Är hos farsan & försöker stå ut (hoppas han inte ser när jag skriver det här XD). farmor är här oxå så jag försöker vara lite social. Men just nu är jag så jävla sur, jag snackade med Camilla igår & hon berättade om en jätte känd instruktör som skulle ha lektioner hela dagen idag på Berga & om de inte hade varit för det där dumma histora provet så skulle jag äntligen kunnat lärt mig något om ridning. Men iaf hon har ingen häst att rida på för tillfället med hon hade kanske två hästar på gång. Den ena va Valteza (valsens förra föl som typ är 3-4 år nu) & den andra va Fannys föl (Fanny är en av Camillas föredetta hästar & jag brukade rida henne ganska ofta & vi passade ihop) som är 4 nu. Ingen av dem är så värst inridna med jag kunde hjälpa till att rida in dem en gång iveckan eftersom jag berättade att jag inte har tid att rida fler än en gång i veckan på medryttarhäst just nu. Men jag tycker de låte skit kul. Jag lär mig inget på riskolan & de kan vara roligt att lära sig hur man rider in en unghäst eftersom jag inte har en aning om hur man gör det. 

Har skrivit värsta långa lista på böcker jag vill köpa från sf-bokhandeln, men jag måste spara lite även om de flest böckerna är billigare än mangas. Det fattar jag inte,de är förmodligen för att de är så stor efterfråga på manga. Men som sagt jag måste spara & de jag inte har råd med får jag önska mig i julklapp.  

kawaii

kawaii
Jag älskar de här två XD De är så söta tillsammans, de är inte ihop bara så ni vet!

Håller på med anfanger i skolan på bilden. De är som en fyrkatig bild med enn snirklig lite medeltida bokstav som ligger i fokus. De är ganska coolt, man skulle göra bakrunden så att man kunde veta hur/vad personen är/gillar. Jag valde att rita av Uruhara Kisuke XD Jag älskar den knäppisen. Ett lat geni, de kan inte bli bätte... vänta det blir de, han har skit skön humor oxå =)
Inte så mkt att berätta om idag, de va allmänt tråkigt förrutom på bilden. Men en bra sak imorrn är att vi har sovmorron! Börjar inte förrän 9:50 så jag behöver inte stiga upp förrän vid 8! Fan va skönt.

Sleep tight!

wolf´s rain

wolf´s rain
Har börjat kolla på Wolf´s Rain & den är faktiskt bra. Killarna är lite töntigt designade men de har roliga personligheter, speciellt Hige. Jag har oxå börjat kolla på Death note igen. Jag slutade tidigare för att episoderna tog slut på youtube men nu har jag börjat igen. Light är verligen så otroligt ond, de finns bara inte. De läskigaste typerna är de som är trevliga.

Våra lärare är fan dumma i huvudet! De haf brutit mot lagen med att ge oss tre prov nästa vecka, visserligen kommer jag inte behöva plugga så jävla mkt men för de som inte har det lika lätt med Matte A så blir det ett problem.
Jag har lite problem med idrotten. Myran säger åt oss att göra alla dessa töntiga dans saker som uppvärmning! Jag vägrar göra sånt, dessutom så ger hon poängavdrag när man kör i lag om någon svär (vilket är ett jävligt stor problem för mig XD). Hon är ingen riktig idrottare, det syns på lång väg. Hon är liten, tjock & svag så de är inte direkt en sådan jag ser upp till. Våra gamla lärare va iaf hyffsat i form. När vi skulle göra fem armhävningar så gjorde hon dem från knäna, visserligen va jag den enda som typ inte gjorde det  med skit samma. Alla i klassen är svagisar när det gäller sånt. Men de va riktigt pinsamt här om dagen då Dea slog mig i armbrytning. Jag håller själv på att bli svag! måste verkligen börja träna igen. Jag försöker få ut så mkt jag kan ur idrottslektionerna genom att köra järnet helt igenom & att över arbeta övningarna, men det räcker bara inte. Jag behöver svårare än resten av klassen. Jag suger på att sikta så jag kan inte plocka poäng i det så jag gör upp för det i kroppstyrka, men om jag inte har det vad är jag då till för hjälp? Jag vill inte vara ivägen under aktiviterna & om jag inte kunde skydda de kan bryr mig om skulle de förstöra mig. Sorry people, men jag är den beskyddande typen.

See you later!