sky

sky
Himlen va skit cool!

Ändra bakrunden igen, men de va bara för att jag inte blev riktigt nöjd med den gamla. Har fått lite mer kläm på de nu tycker jag iaf.
Jag tror inte att jag har skrivit om min nya hårfärg XD Jag har mörkbrunt hår nu. De blev ganska bra tycker iaf jaf, jag trivdes aldrig i att ha så pass ljust som jag hade förrut. Jag va ingen blondie men jag tror inte att jag beteer mig som en heller (hoppas jag). Jag kan vara lite hyper när de kommer till att vara med polare men jag är inte korkad direkt. Bara lite galen. But not mental. Everyone has their crazy side, I´m just more honest about it. Hoppas att alla kommer till Jojos grillning. Den skulle typ vara den 18 augusti, men då blir väl Awet sur för att han inte kan pga en sugig "The Voice" konsert. Men de andra c-arna hoppas jag kommer. De skulle va tråkigt om några bara vägrade komma.

Shit happens

Startsidan

Hehe. Satt & ändrade koderna till bloggsidan så nu har jag ändrat färg på allt vid startsidan, som ni kanske märkt. Ska ta nått nytt om ett tag men just nu så tyckte jag de här blev ganska coolt =P

hehe

hehe
Jag hade faktiskt en kampfisk som jag döpte Severus Snape. Hade inte hans anatomi men ändå. Han va mörk blå på kroppen & fenorna hade en väldigt mörk röd färg. Han såg svart ut på en bits avstånd. Visste ni att kampfiskar är det mest argsinta djuret som finns. De kan inte vara i samma sjö utan att döda varandra. Dessutom så när man matar dem så är de frusna, röda mygglarver som man ger med pinsett för att de kan ge en människa cancer (larverna alltså). Skoj va?
Om jag skaffar hund så ska jag döpa den till nått Harry Potter namn. Rowling kommer på så bra namn att man inte kan låta bli att använda dem. Eller så ska den heta någon manga figurs namn XD Är jag insnöad eller vad. Jaja, ingen är perfekt.

I acctually found the breaks!

Auran

Cutie
Hittade en kul sida som förklarade vad aurans färger står för. Jag vet inte riktigt vilken färg jag har men enlig beskrivningen & jämfört med mig själv så skulle jag gissa att min är röd med stänk av svart. Svart är skyddets färg & röd (vilket kommer från mitt sjärntecken, vilket stämmer ganska bra) står för energi, eld, viljestyrka, ilska, "kärlek" & hat. Stog mer men jag orkar inte skriva allt. Men jag tror inte att någon har en speciell färg bar (jag är inte new ageie), alla människor har ju olika dagar så auran kanske ändrar färg ganska ofta, eller så är de färgen som styr hur vi känner oss. Ingen aning. De är som frågan, va kom först, hönan eller ägget? Men jag måste medge att spöken, magi & sånt är intressant. Men de är väl för att man inte kan bevisa att de finns eller inte finns. Man vet ju inte hur hjärnan fungerar & va den är kapabel till. Vi använder ju knabbt 10% av den så hur vet vi att de andra 90% inte kan åstakomma övernaturliga saker. En mamma som som försöker rädda sitt barn kan nästan lyfta en bil (visserligen åldras hon otroligt mkt då, men ändå). Allt pga hjärnan.

Jojo, vet du va rosa står för? Kärlek, renhet, glädje, medkänsla & vänskapskänsla. Så nu vet vi va dina kläder säger om dig XD

It burns >.<


Song: It´s the fear Group: Within temptation

Läste ut harry potter igår =). Deffenitift en av de abolut bästa böcker jag någonsin har läst (inkluderar svenska) men jag ska nog inte berätta något om den för då måste jag sova med ett öga öppet. Vissa människor vill inte veta hur en bok slutar innan de har läst den XD Konstiga människor. Min brorsa har försökt f¨mig att börja läsa Den älste igen men än så länge pallar jag inte. Jag har läst ungefär halva men sedan blev de för mkt skola skulle jag tro & sedan hittade jag andra bra böcker så då blev de att jag glömde bort den.

Provridningen i tisdags gick bra men jag vet inte hur bra jag kommer klara av att kontrollera henne utanför banan. När jag arbetar henne så blir hon seg för att slippa arbete men i skogen är de annorlunda, jag kan inte rida henne lika noggrant vilket gör att jag kommer ha problem att hålla henne. Hon är ganska stor & då hon vil hem är de svårt att säga annat. Har tagit korta skritturer de här två gångerna jag har ridit henne & hon blir som en studsboll i en trappa. Jag kom på ett litet trick att lugna ner henne men jag vet inte hur de kommer bli när jag ska försöka galoppera ute. På banan går hon som en grandprihäst (önskar jag hunnit ta kort, kanske blir senare) & om man värmer upp ordentligt så lyder hon allt i skritt & trav men hon har lite svårt att gå från halt till galopp vs. Det blir alltid några travsteg däremellan men om ett tag kanske jag klarar de. Men jag vet inte om jag kommer klara av henne. Nina (ägaren av stallet men inte över hästen) sa att hon är lite speciell men Maria som äger Gabby (hästen) säger att man bara inte ska låta henne få upp en för hög hastighet, Något jag verkligen vill testa är att hoppa med henne, hon ska visst behöva lite övertalning för de men om man gör de så kan hon hoppa minst 1,20 m. Jag älskar att hoppa så jag får väl se hur de blir. Dessutom hatar jag hennes sadel >.< den gör skit ont, gör fortfarande XD. Man behöver inte vara kille för att den ska få en att vilja bita sig i tungan.  

Människor, ni måste komma hem nu! Måste alla ha ett liv? XD

Valsen

Valsen
Valsen den kväll hon fölade.

Ska åka & hälsa på henne igen 3 aug & de ska bli skitkul. Är inte säkert att jag kommer få rida men man kan alltid hoppas & jag får ju se henne & Colan igen. Ska rida den galna skimmeln på tisdag & de ska bli intressant. Jag har lyckats hålla alla galningar jag har ridit hittills (no kinky jokes). Min ridlärare har haft otroligt kul när hon har satt upp mig på alla möjliga loco hästar. Tex som Scirocco, Nikki & Jalla. De har alla en sak gemensamt, de saknar broms i många fall. Scirocco saknar de i traven & vägrar stå still, Nikki kan stå still & lyssnar i trav om man är mjuk i handen men sticker i galoppen & Jalla kommer knabbt upp i galopp men har ingen broms i någon annan gångart än skritt. Otroligt roligt. Så jag tror nog att jag kan få stopp på henne när jag har hittat knapparna (inte bokstavligt). Men jag älskar knasiga hästar, de ger en utmaning man kan inte bara åka runt & förvänta sig att alt ska gå bra. Valsen var visserligen lite så men hon hade sina roliga stunder också. Men jag gllar inte hästar som skenar. De är skitläskigt. Tänk er att ni sitter på ett 500 kg djur som drar fram i över 50 km i timmen & vägrar stanna. Har hänt mig & jag gillar de inte. Jag vill känna att jag kan få stopp men jag har blivit bättre när de gäller att inte drabbas av panik, har ridit mkt på Jalla XD fast han är som en gräsklippare när han kommer igång, han drar ner nosen i marken & drar i väg utan handbroms så man får använda handen för att lyfta upp huvudet & sittsen för att bromsa. De låter lätt men är motsattsen, jag såg ut som en nybörjare på honom när jag började på honom. Ganska pinsamt när man ska föreställa att ha ridit i tio år. Så ska man egentligen inte kunna säga i min ålder om man ska vara petig, jag har ju inte ens levt 10x2.

Om ni tröttnade på mitt tjat om hästar så ursäktar jag att jag tog upp samtalsämnet men jag hade tråkigt & känner mig som en narkoman utan narkotika utan hästar. Även om jag inte alltid tycker de är roligt.

Deathly Hollow

Deathly Hollow
Köpte Harry Potter and the Deathly Hollow idag typ kl 13 & har "redan" läsat 140 sidor. Den är skitbra! Man blir irriterad lite här & där  men inget stort, ett problem var att jag återupplevde de andra böckerna när jag läser den här & de är nästan så at jag börjar böla. Ville typ egentligen köpa den i vuxenformatet eftersom den är snyggare men jag fick typ tag in det sista exemplaret så de va inte mkt att göra. Det är egentligen ingen skillnad på innehållet på ungdom & vuxen boken de är bara de att omslaget är omdesignat för att vuxna inte ska tycka att de är pinsamt att sitta på tunnelbanan & läsa den. Den är iaf otrolig men de är så synd om George! Men jag ska nog sluta babla om boken nu innan jag avslöjar allt som har hänt hittills. Men ni som har läst The Halfblooded Prince (alltså den engelska versonen av sexan) så måste ni köpa den här nu. De är lite jobbiga ord ibörjan men när man väl kommer in i den så tänker man inte på att de är engelska längre. Jag kan aldrig översätta alla ord direkt (eller överhuvudtaget) men jag vet va de betyder på nått vis. 

In gryffindor the brave will find it´s place, 
While in slytherin there will be only a certein rase. 

In huffelpuff the loyal may be,
But in ravenclaw the truth you´ll see.

Everyone´s a part of the unit,
Even though some won´t learn it.
//lite dålig men jag ville hitta på nått med Hogwards.

Buffé!

KÄKADE KINESISK/JAPANSK MAT IDAG =D Åt buffe & de va gott att de kändes som att jag dog, flög till himlen & kom tillbaka igen XD. Men så tog de roliga slut när de kändes som om att jag skulle spricka av all mat. Men de va de värt. Men jag tror inte att jag behöver äta på en vecka.

Åker till Vaxholm imrron & har inte börjat packa ännu XD. Vi ska vara där en vecka så de komer nog bli lite svårt att slriva här undertiden men de är väl ingen som typ läser den iaf så varför skulle nån bry sig. Men ibland är de bra att prata för sig själv. Saknar alla människor så mkt. Har ingen att snacka med. Jag var visserligen med Denniz i stan igår men jag vill vara med fler av mina polare. INte har jag varit i stallet på en vecka heller, känns ganska konstigt. Men nu ska jag iaf packa lite & ska träna på min serve & mitt tennis spel lite. Finns en jättefin bana där som typ alltid är ledig. Har lånat massor av manga så jag borde överleva XD.

Skriver igen om en vecka, if anyone cares.

hiding

hiding
Nu börjas de igen. FUCKING JÄVLA FAMILJ!

Läste en bra storie på quizilla idag. Det va en harry potter bok sak. Den hade de vanliga karaktärerna+ några till. Den va rolig men blev lite enformig. De förklarade så noga saker man själv fattat för länge sedan. DEssutom drog hon ut på sakerna vilket gjorde att de inte hände så mkt i de stora hela. Nästan som i anime när de blir många fillers. För er som inte vet är filler extra saker man lägger in i en serie för att dra ut på den. Typiska drag för sånt är i shojo mangas då de börjar diskutera saker mitt i en fight. Otroligt irriterande eftersom de kan ta tio avsnitt för att komma till det som egentligen skulle blivit gjort på kanske tre st.

Min kamera har börjat krongla *snyfft* de bilder på fölet Ola (ja, han är döpt efter Ola Salo XD) som jag tog sist jag va i stallet försvann. De går inte att få fram överhuvudtaget. Har föresten redan köpt en ny skolkalender & kaaan ni gissa vad de är för någon. Ni som shoppade tillsammans med mig i göteborg vet XD. En manga kalender såklart XD.  

One missed call

One missed call
Såg "One Missed Call" igår kväll. Den är ganska typisk japansk thriller men ändå se värd. Jäkligt läbbig ibland så jag gömde mig bakom filten då & då. Min mamma & jag har inte samma typ av rädsla. Hon tyckte mest den var konstig eftersom de tog ett tag att fatta allt medans jag tyckte den va skitläbbig. Men hon tyckte visserligen at "Hannibal Rising" va läskig, vilken jag inte ens blev äcklad av. Jag älskar Hannibal serien, den är så jäkla bra. Jag tycker inte den är varken läskig eller äcklig. Men då jag såg The Grudge så kunde jag inte sova i ett mörkt rum på ett halvår bokstavligt. Det är nått med bleka, döda, japanska barn som skrämmer mig XD. Skulle aldrig komma på tanken att se The Ring. Två av mina kusiner har sett den, den ena tyckte inte den va skrämmande medans den andra tycker ungefär som jag. Usch. 

Åh, var e alla människor!? Det är tråkigt utan någon att vara me! Ni får komma hem snart så att jag inte behöver sitta här & se uttråkad ut. Har inte skrattat ordentligt på flera dagar. Jag behöver bli lite hyper igen. Det roligaste jag ska göra idag är att skruva ihop min mormors skrivbord & installera hennes dator (vilket betyder att min mamma drar med mig för att varken hon eller martin är inte tekniska överhuvudtaget så de är väl jag som kommer få göra allt). Otroligt roligt *sarkastisk*.

A loser is the one who´s so afraid of losing that they don´t even try.

Present

wolf
Bilden blev lite dålig men ändå.
Blev så glad igår när jag fick reda på att min älsta kompis i världen ska till samma gymnasium som jag! Vilken lättnad, hon känner visserligen lite äldre elever där men nu känner jag nån iaf. Ska på fika hos dem idag så jag ska fråga om vi kan åka tillsammans åtminstone första dagen. Det ända problemet är att hon egentligen har en helt annan väg till skolan. Hon ska liksom ta pendeln medans jag tar bussen från ett annat håll. Jag får nog komma förbi henne eftersom hon är en riktig sjusovare. Hon kan sova till 13:00 varje dag om hon skulle få.
Nu måste jag bara komma på ett ganska när ställe som har nitar. Hon lyssnar på nästan exakt samma musik som jag gillar & gillar nästan samma som jag gör, vilket mynnar i att jag måste hitta en födelsedagspresent till henne på bara några timmar. Jobbigt värre, vi ska typ åka in till Punk Shop för att kolla. Roligt men långt. Kanske kan lämna tillbaka mina mangas på serieteket på samma gång XD.

Hagen

Hagen
Det här är hagen precis utanför ridskolestallet. De tre stallen (riskole, privat & ½privat) är bakom mig. Byggnaden med presseningen är ridhuset. Det var et väldigt mysigt stall & jag planerar att åka dit & vara där mer. Rida Valsen fick jag också göra en sväng. Vi red först ut i alla gångarter & sen så hoppade vi typ små (ca 70 cm) hinder på banan sen. En av riskolegrupperna hade hoppat tidigare så vi använde oss av deras hinder förutom att vi höjde ordentligt =P. Det var så kul att jag var lyrisk hela dagen. Alla var jättetrevliga. Fast det är skönt att vara hemma, kunde inte sova så bra där. Första natten va i tält & de spöregnade XD. De andra två nätterna va i stuga men jag sover inte så bra med varken andra i rummet eller hemifrån. Så jag var helt slut. Dessutom måste jag köpa nytt minne til min kamera eftersom de har tagit slut.

See you later Valsen & Colan!

Auhhh!

Auhhh!

Fick mitt brev från gymnasiet igår tror jag & det visade sig att vi skulle träffas i aleén, men problemet är att jag inte är säker på att det är dem jag tror att det är. Det kan vara baortom cafeterian & matsalen eller så är den i någon av de andra typ 5 husen. LIte svårt så jag får väl följa strömmen , får ringa min kompis som också kanske skulle in där, hon kanske har en annorlunda tid men om de är samma kanske vi kan träffas innan & vara osäkra tillsammans XD.

Åker till Örebro imorron så jag kommer inte kunna uppdatera tills tidigast på lördag. Ska bli kul men jag hopas att vi inte behöver sätta upp vårt tält i ösregn. Jag får nog vänta på att se Valsen till på torsdag, kommer nog inte ha tid innan. Kan inte bara klampa in på någons annans ägo & säga att man ska se den hästen.

akatsuki

akatsuki
Kan inte alla skaffa skype? =) Skaffade precis men jag har ju ingens adress så de är lite svårt XD. Om ni har skype får ni gärna säga va ert namn är där & om inte så får ni lov att skaffa =D Det blir lite lättare att snacka med er där. Man kan säkert göra något liknande på msn men då behöver man typ webbkamera (enligt min dator iaf XD) & de har jag inte. Annars får jag väl försöka hitta någon främlig i USA att snacka me XD. Skulle kunna funka men de skulle ju kunna vara ett pervo. Men nu ska jag spela lite B&W 2 & stampa ihjäl några armeer.  

lozer

lozer

Hahaha! Neji är en sådan mupp.
Köpte Black & White 2 igår. Det är verkligen beroende framkallande, man kan sitta där i flera dagar is sträck & bara bygga upp en by för att invånare klagar. Har precis kommit till den tredje banan där den första motståndar guden dyker upp. Han är en pain in the as. Han skickade en arme bara en timme fter att jag började på banan så nu får jag stå & se på när min varg skäller & morrar på dem stup i ett. De vågrar att försvinna, de är utanför min gräns så det  är inte mkt jag kan göra. Visserligen har min varg stampat ner tre hela armeer tidigare men jag tror att den andra guden blir jäkligt förbannade på mig om jag gör det nu.

Ska på middag med min jobbiga familj idag, köpte ett litet ritblock för att kunna underhålla mig. Kan ju sita & rita av vardagsrummet eller något XD. Finns inte så mkt att göra förutom att ta någon av det 4 hundarna på promenad. Gissa hur många hundar vi har i min släck (hela släckten alltså). De är åtta hundar! Min familj & min pappas lillebrors familj är de enda som inte har. Vi har två kaniner var båda två. Min faster har 3 st hundar, farmor 1st, min andra farbror har 2 & min moster har 2 st. Det är väl därför jag är en hundperson, jag har alltid hundar runt mig när jag är med dem. Jag har tjajat i 10 år på en hund (jag överdriver inte) & ändå så går de inte. Men det är väl bara rätt, har inte tillräkligt med tid för en hund. Jag kommer ju ha så mkt läxor & prov i gymnasiet, jag fattar inte hur mina kompisar i stallet klarar att både gå i gymnasiet, plugga & vara i stallet varje dag & rida. Det går inte ihop. De måste sakna fritid överhuvud taget, all social kontakt har dem i stallet. Ingen tid för andra kompisar.