.

Some days just suck....
fuck, Fuck, FUCK!
I'm a magnet for emotional knives.

They had it coming...

Twilight trailer spoof


18 år!!!!!!!!



Nu är jag myndig!!!
Äntligen kan jag bestämma helt & hållet för mig själv, vilket på vissa sätt är lite läskigt XD Har inte gjort något roligt ännu bara städat för när min mammas sida av släkten kommer, farsans blir det imorgon. Har precis varit & köpt min älsklingstårta (inte den på bilden)  en chokladmouse tårta =D Den är så god att man dör! Men jag komer få arbeta som en galning för att bli av med den sen XD Det svåra är inte att få i sig den.
Fick min mammas riktiga present för nån vecka sen (en cykel precis som jag sa) så jag fick bara ett par byxor & en PJ till England. Brorsan däremot har otroligt bra smak på presenter! Jag har liksom ingen direkt aning om vad jag vill ha eftersom jag har allt jag behöver & jag gillar inte att köpa onödiga saker, så han gick helt själv & köpte Renegade 5's nya cd!!!  Så jävla bra!!! Lyssnade på den när jag lagade lunch & det gjorde det hela mycket roligare (hatar att laga mat). 

Nej men nu måste jag gå & skära grönsaker, vi ska äta tacos ;) 

  

Andra tankar & funderingar...



Läste precis Lollos inlägg om "tankar & funderingar" & jag kom på att jag har ett helt annat sätt att tänka (Lollo du vet ju att jag typ inte tänker med ord så länge jag inte måste det =P) Jag vet inte riktigt varför jag bloggar, kanske är det därför jag inte bloggar så jätte ofta. Förmodligen för att, precis som Lollo, kunna titta tillbaka & veta att man var där.När jag först började blogga så va det för att få ur mig all ilska, för att kunna få ur mig det som jag inte riktigt egentligen kunde sätta ord på, det jag inte ville säga högt. Så kan jag inte göra nu för allt som finns kvar är irritation. Irritation på 90% av vardagslivet. Det skulle nog bli en ännu mer monoton blogg. Men jag är inte rädd för att glömma, jag vill glömma. Det är ganska konstigt att jag då skulle skriva ner saker & ting men man vill ju bekräfta att man verkligen var där. Jag har väldiga problem med att komma ihåg saker. Det som inte betyder något (som tex skolan) glömmer jag ofta väldigt snabbt men inte annat. Jag kommer ihåg saker så bra att jag får ångestattacker bara jag tänker på det. Jag vill bara glömma. Varför ska det vara så svårt? I många fall kan jag förlåta, men man kan aldrig glömma det. Om nån väl har gjort något så ligger det alltid i bakhuvudet, redo att attackera så fort man får en lugn stund. Kanske är det därför jag alltid försöker hålla hjärnan upptagen även i vilotillstånd. The rest is silence.

En låt jag verkligen gillar...
 

Your betrayal had damaged my heart and mind
But thanks to you they're not so blind
...

As others saw - I could not bring...



Fick hoppa Tieke för första gången igår & fan va kul de va. Hon va ungefär lika het som Vetra så de va inga större problem förrutom de att ingen av mina hästar kan korta sina steg vilket gör avstånden jobbiga -_-' Det kändes kul att få hoppa en lite större häst eftersom jag i vanliga fall hoppar den minsta i gruppen XD

Har storhandlat idag & de va ganska mycket folk där men de va en kille som va så jävla snygg där... med sin flickvän såklart  >.< Så snopet att alla snygga killar redan är tagna.
Jag & mamma typ fyllde en hel vagn med mat, fråga mig inte hur vi lyckades med det för jag stod & kollade efter den där killen hela tiden XD Men iaf så lämnade vi affären med typ 5 stycken proppfulla kassar. Nu sitter jag bara här & har tråkigt medan jag lyssnar lite på musik & läser några noveller. Jag behöver verkligen skaffa mig ett liv...

Alone
by Edgar Allan Poe

From childhood's hour I have not been
As others were - I have not seen
As others saw - I could not bring
My passions from a common spring -
From the same source I have not taken
My sorrow - I could not awaken
My heart to joy at the same tone -
And all I lov'd - I lov'd alone -
Then - in my childhood - in the dawn
Of a most stormy life - was drawn
From ev'ry depth of good and ill
The mystery which binds me still -
From the torrent, or the fountain -
From the red cliff of the mountain -
From the sun that 'round me roll'd
In its autumn tint of gold -
From the lightning in the sky
As it pass'd me flying by -
From the thunder, and the storm -
And the cloud that took the form
(When the rest of Heaven was blue)
Of a demon in my view -


Alone är min favorit dikt av alla jag någonsin har läst tror jag. Läste den för första gången i en bok i sjuan & så har jag varit fast på den sen dess. Tänk inte för mycket på vad allt betyder utan bara försök att hitta flödet i den så kommer ni nog oxå att gilla den =D


Flumm!


Roligaste dagen på lovet!! Vi började vid vattnet med att grilla korv (vilket jag & Dennis var mästare på ;)) men sen blev det kallt så vi gick hem till mig & grillade marshmallows (sp?) i min trädgård XD De va skitroligt men jag tror att mina grannar tyckte att vi var lite högljudda. När vi hade ätit upp alla så gick vi in & kollade på Kung Fu Panda (man tröttar aldrig på den). Vi fick dessutom sällskap av en spindel i taket, som inte var så uppskattad =P Jag förstår inte var er hyperenergi kommer ifrån XD Min måste ta pauser då & då (vilket ni förmodligen märkt ^_^)

Tack för bilderna Sonia & Lollo!! <3

Dagens låt som jag aldrig tröttnar på: Hell Song!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

...

Har inte uppat på ett tag pga av att jag har varit upptagen & inte orkat. Har varit i stallet mån-tis på lite kurser & de  dödade mig nästan XD Låg typ utslagen resten av dagen. Första dagen var en hoppkurs & då hade jag Vetra som vanligt & den andra så va det dressyr (vi var bara 3 stycket i det stora ridhuset!! <3) & då hade jag Peppe -_-' När han lyssnar är han jättefin men de är så jävla jobbigt!! Lägger upp några bilder på det senare när jag har fått videon som de filmade =)

Grillning idag!! <3 Ses vid åkermyntan!!


Gammal bild på mig & Vetra <3

En gammal goding! <3


- I'm dead beat.
- I'd like to beat you dead...
//Jacob vs. Rose XD