Laugh

Laugh
Fick reda på vilket gymnasum jag kom in på (visserligen har jag typ vetat de hela tiden) men iaf så kom jag lyckligtvis in på mitt förstahands val. Det var sam/bild linje på sam-gymnasiet i Järfälla, med andra ord ska jag gå i en helt annan kommun än alla andra. Lite läskigt men det var den enda som jag kände att jag ville gå i även om jag valde några kurser på Thorildsplan också men de var i lägre val. Jag bor ju nära gränsen till järfälla så för mig är det inte så jobbigt särkillt eftersom det går en buss precis utanför mitt område som stannar nästan precis brevid skolan. Men de som fick mig att välja den var att det låg nära ett centrum men det var ändå omgivet av lite buskage. Jag kan inte riktigt gå mitt inne i stan utan att ens kuna se ett träd & bara lukta på avgaser. Jag är för mkt av en lantmänniska för de. Jag skulle vilja köpa hus ute på Munsö men de blir lite långt till kompisar, men då skulle jag ha nära till stallet & ha kompisarna där. Människorna på de stallet är bara så galna XD. Skitkul. Jag ska åka dit nu så jag får skriva mer i helgen förrutom då jag måste dras me på fika med min farsas familj. 

Psykologer är lika konstiga som sina klienter (om inte värre). Man blir som man umgås.  

wolf

wolf
So darn cute! Hatar att man jagar vargar, det är som att jaga hundar (men jag hatar visserligen all jakt). Jag älskar såna djur. Jag vet inte varför men jag bara smälter vid synen av en varg eller en haj. Dem är bara så vackra. Skulle vilja ha en Alaska hund (vet vad rasen heter men jag ska inte ens försöka stava till det XD). De påminner om en varg fast mkt mindre. Deras isblå ögon är också så otroligt fina även om svarta, bruna & gula också är super. Kolla bara på den! Hur skulle man kunna döda ett sånt djur, de anfaller bara då de känner sig hotade (vilket gäller nästan alla djur), skule inte du göra de i försvar för att rädda din familj/flock?

All living things has a soul, not just the ones we have in the house.

Valsen! :'(

beried
Ser kul ut XD!

Ska iväg i typ två dagar & soa i mina kusiners husvangs förtält. Kommer nog bli lite kallt men när resten av  familjen bestämt sig för att göra något så är det bara att följa med. Valsen åkte igår. Jag var i stallet typ halv fem men hon åkte inte förrän vid 11-12 tiden. Så jag hängde på Malin, Susanna & Sophie då de åkte till en annan anläggning & hopptränade. Ganska ballt eftersom ägare är en sm/elitryttare & hade två egna banor, en innomhus & en ute. Båda mkt större än vårt stalls (som bara har en pytteliten paddock). Kanske skulle få komma & jobba en vecka hos Lollo som lånar Valsen, då får jag ju se henne & rida. Lollo ägen en liten ridskola men på sommaren så har dem ridläger. Skulle vara roligt att få gå runt & hjälpa alla barn. Jag praoade ju på rastaborg som är en ridskola & det var faktiskt roligt även om det är många fler hästar där.

Miss you!

Quiet

Quiet

Ganska snygg frisyr men skulle aldrig passa på mig. Funderar på att klippa mig ganska ordentligt nästa gång men jag vet inte hur, allt jag vet är att mitt hår gör mig galen. Det ser så skönt ut med kort. Kanske skulle färga det i min brorsas hårfärg (ganska mörkt brunt) & klippa upp det mkt & korta av hela hopen. Jag orkar inte hålla på så mkt med mitt hår som det skulle behöva för att se snyggt ut. Jag gillar att träna, inte att fixa med håret i timmar. Det är bara opraktiskt. Ni har ju märkt att jag alltid  har uppsatt (även om vissa ,nämner inga namn, försöker sno min gummisnodd) & det är för att efter nån timme ser det helt mobbat ut & åt alla håll. Om ni har nån idee om hur jag skulle klippa de så får ni gärna skriva det. Men jag ska nog köpa lite hårsprey till det så att det kanske håller sig på plats, just nu hjälper inget. 

Som ni märker har jag tråkigt som vanligt (om jag börjar snackar hår så är det allvarligt) Men jag ska till stallet & säga hej då till mina pållar ikväll. 

I´m not gonna cry, I´m not gonna cry, I´m not gonna cry....*water flowing* someone get me a hankercheif!

Hard choice

Don´t lick XD
En varning till personer som gillar att göra som Orochimaru XD

Har astråkigt just nu. Vill ringa någon men jag hatar busstiderna + det faktum att ingen orkar koma hem till mig. Jag måste alltid komma till dem. Det var inte mitt fel att mina föräldrar skilde sig människor! (åtminstonde hoppas jag inte det). Men jag får väl göra det jag har gjorde de senaste dagarna, jogga, armhävningar, sitta framför datorn. tv;n & läsa. Lite långtråkigt i längden. Kanske ska provrida en galen häst nån dag för att se om jag vill bli medryttare på den, men Maria skulle ringa så jag vet inte när XD. Har åtminstonde kanske två val nu. Endra galna Gabbi (hästen) eller en fux som kanske skulle komma men det vet jag inte säkert förän om typ en vecka eftersom ägaren av stallet är borta den här veckan. Men ärligt talat låter fuxen bättre men jag har inte ens sett den så man vet aldrig, men den är lite minde. Gabbi är typ 165 cm minst i mankhöjd (ungefär där halsen & ryggen går ihop. det är där man mäter höjden) medans den här som kanske ska komma är typ 156 cm. Lite mer min storlek men jag har ridit mycket större & yngre saker. Ridläraren på Grimsta brukade alltid låta mig ta de stora svåra hästarna förrut men sedan började typ den yngsta hästen i stallet gå med på vår lektion & då fick jag rida honom. Han var typ bara154 cm i mankhöjd. Men anledningen till att jag har stått ut med Valsens ägare Camilla så länge är för att hon känner alla i häst branschen & då får man många kontakter. Alltid bra, dessutom så lär man sig kritik. Om man klarar kritik från henne så klarar men det av alla. Det finns ingen värre.


Många tyckte säkert det där var som kinestiska så jag skriver lite för dem som inte klarar av att höra om hästar & djur. Låten i förra inlägget hette föresten "Open Wounds" & spelas av Skillet. Men jag har fått en väldigt dålig vana på sistonde. Jag vaknar inte förän vid 11 tiden. Det har jag aldrig gjort förrut pga min inställda väckarklocka jag har i huvudet (nej jag är ingen cyborg) & den tar ofta på sig en månad att ställa om sig från 7 till 9 max. Jag har alltid varit tidig på mornarna. Även fast jag inte är pigg på dem XD.

Har ni sett "40 year old virgin"? Den är skit konstig. Den kanske har mer killhumor i sig. Jag kanske ska sluta kritisera killar eftersom jag i många fall beteer mig som en, men det är ofta deras attityd som är uppbyggd i hela världen. Att det är killen som ska betsämma & tjejen ska bara servera te & le. Le & var glad för fan! Det är inte riktigt så jag vill ha det.

Colan!

Colan!Ignorera ögonen
Ville bara visa hur Colan ser ut lite smått. Han & Valsen åker ju på torsdag & då får jag aldrig se dem igen (åtmistonde på ett år).

 
Lite lugn för mig men jag gillar texten =P

late

late

Har börjat träna igen & jag har redan andra dagen börja få träningvärk. Måste betyda att det fungerar. Jag älskar att träna & jag letade efter en bra vägg att spela tennis mot men då jag äntligen hittade en perfekt blev den upptagen. Får vänta tills min brorsa är med men just nu är han på tennis läger. Min sport gren är egentligen ridning men det kan man inte göra hela tiden & dessutom tycker jag inte att det är så roligt. Jag gör det för att jag inte vet vad annars jag ska göra. Det är allt jag vetat om & jag vet att jag kommer sakna det om jag slutar. Men Valsen åker på torsdag så om jag vill ha en ny medryttar häst så måste jag börja leta nu. Kanske har hittat en men det är inte säkert att den kommer till det stallet jag vill ha den i. Ska ringa nästa vecka & se hur det går. Nu ska jag sluta snacka hästar, de måste vara enformigt för de som läser. Men jag älskar att träna. Den känslan man får efter ett hårt träningspass är bara helt underbar. Alla muskler liksom krampar & vissa skulle nog hata det men jag älskar det. Men jag önskar att jag hade nån att tex jogga med, så om någon är intresserad att jogga llite i tex grimsta skogen  eller nått så får ni gärna säga till =)

hitsugaya

hitsugaya
Första gången på otroligt länge så känns det faktiskt som om jag ska börja böla när som helst. Kommer sakna dig så otroligt mkt Valsen.

Såg på Prince of tennis live-action nyss & den är jävligt löjlig XD. Jag kunde först & främst knappt urskillja vem som var vem men de var så otroligt dåliga skådespelare & inte tala om deras små försök till engelska här & där. Hör inte vad som är japanska & engelska, de smälter ihop pga av deras dåliga uttal. Det har jag nog sakt många gånger men de är sant. Jag vill lära mig att prata & läsa/skriva japanska men jag är glad att jag inte är född där. Skulle aldrig palla med trycket & att vara så dålig på engelska. Det är ju det viktigaste språket i världen & de kan knappt en simpel mening. & kan ni sluta "mobba" mig för mina anime/mangas & djur. Djuren är bättre än människor & anime/manga får mig att skratta. Vad är det för fel med att göra de?  

Why

Why

Why does everyone leave? Everything that you thought was your life dissapears, then what´s left? A hollow shell? I feel like everthing I´ve known is taken away and I can´t hold on to them. It´s like capturing water with your hands, you can collect some but eventually it will sink through them and you´ll be left with nothing. I don´t know what I should do about it. It´s not just people that I can´t keep. Animals too. But I have no power over any of it. It´s like in chess when you have no way out and no one can attack either. It´s a dead end.

Igår va det väldigt roligt men de var lite tråkigt att vissa inte kom. Att ha hela klassen där skulle visserligen blivit mycket livligare, men det är ju bara roligt. The Prestige påminde lite om The Matrix genom att man måste tänka själv & allt är liksom som en cirkel. Måste komma på det själv för att fatta något. Jag stack innnan de kollade på The Shining. Jag tål inte min farsa som det är & jag vill inte bli rädd för honom. Det är det sista jag behöver XD. Men jag åt så många marsmellows (om de stavas så) att jag tror dem har fastnat i mina tarmar. Sorry människor på pommacen. Den tog slut lite väl fort där. Men det var fantastiskt att jag inte blev hyper av Coca Colan.  

Language

birds

Börjar redan sakna alla klasspolarna. Har själv inte kommit in i sommarkännslan ännu. Känns som om det bara är helg & att vi ska tillbaka om någon dag. Jag kan inte riktigt slappna av. Men det kanske är för att jag inte haft tid att slappa ännu. Har haft saker hela tiden & har inte kunnat spenderat så mycket tid hemma & vilat. Men på söndag kanske jag får ... nej de får jag inte, då ska jag till min jävla farsa  lyssna på hans predikan om hur livet ska vara. Är så trött på det. Han tror att allt blir bättre om vi snackar men jag blir bara hel deprimerad i flera dagar & arg. Apropå språk. Jag tål inte ord som hora mm. men jag har inget problem med andra vanliga svärord som typ jävla, fan, skit mm (inkluderar inte fuck & fitta. Tål dem inte). Känner för att slå till den person som säger sånt. Jag svär typ hela tiden (vilket låter fruktansvärt för en tjej enligt min hjärndöda farsa, som svär hela tiden måste jag tillägga,).

Va på serieteket igår i typ 1½ timme. Det va ganska skönt att bara sitta där & läsa. Hittade flera nya mangas som va bra. Min brorsa verkade inte lika positiv (han vågar aldrig testa nya mangas överhuvudtaget utan håller sig typ till Kyo, One piece, dragonball & Naruto). Jag prövade att läsa en jätte larvig serie som hette "Princess TuTu" (vilket sög föresten) men huvudsaken är att man vågar testa. Har typ prövad de flesta mangas nån gång men om jag hade nån miljon skulle jag typ köpa alla som fanns på scienfiction bokhandeln i gamla stan. De har så mycket bra saker där =P

Det är roligt att ni kommenterar, även om jag inte fattar så mycket XD

beautiful

beautiful
Tog den här själv.

Det var ganska sorgligt igår men et kändes inte som om vi hade slutat grundskolan. Det känns som om det är helg & vi kommer synnas på måndag igen. Men den måndagen kommer aldrig komma. Jag grät inte som vissa andra utan oroade mig mer över hur många jag råkade strypa då jag kramade dem. Jag har en tendens att hamna med överarmen i strupen på personer jag kramar med båda händerna, så de är därför jag brukar göra det med en arm. Tycker vi fick ett snopent slut på dagen. Det började regna & blev molnigt (vilket jag märkte att de skule genom att jag fick ont i huvudet av lågtrycket) vilket gjorde att flera stack hem eller till Ängby för att bli fulla. Själv stack jag hem till Jojo tillsammans med sara & jojjo (Jojo också såklart). Det roligaste med dagen var då jag & jojjo åkte förbi killarna som skulle till Ängby & tutade på dem. Håkan försökte kasta sig framför moppen & Erik sa nått om galningar =P

Kommer sakna er alla! Vi syns i höst om vi inte hittar på nått under sommaren ='(

alone

alone

                                 Why is everything just shit?

Hard time

lonely

Ok, it´s been a while since I spoke english here so I think I´ll make this an all english thing. Like I used to do in the old days XD. Have had a couple of rough days lately. I´ve had a headache for bout three days now and it´s starting to get on my nerves. Nothing helps and first I thought it was just the heat (wich it might just be) but it wont dissapear even with medication. I hate it. I´m starting to miss the winter. I´m not built to live on the equator. I prefer how it used to be. I don´t like snow since it makes me depressed, but I would like som rain and something to turn down the warmth with.

Can´t wait until the new Harry Potter book comes out. I think it was the 20/7 or something like that (I better ask my cousin) but that´s the english version. I red the 6th book in english and thought it was better so I´m not gonna wait unother half year just to read a crapy translation. It´s much more fun to read in the original way. But I have the problem that it might not fit into my bookchelf so I might have to arrange it a different way. I like fantacy and long books. They contain more descriptions of everthing. Gives you a clearer picture. 

I´ve counted mine and my brother mangas and can you guess the result (me and my brother shared on buing his)?
It was...105 without counting the Shonen Jump and Manga Mania! XD Even I didn´t realice we had that manny XD


haha

haha
Ta inte åt er så fasligt killar XD.
Till:
Lime: man måste ha hästen krökt på halsen för att den arbetar med ryggen & tar ingen skada av att man rider den. Annars kommer den att gå sönder & avlivas senare i livet.
Erik: Du är konstig. Gillar du verkligen småpojkar XD, stackarna. + har redan din msn & jag är inte hamza XD
Michel: Det var inte vårt (tjejernas) fel att killen var lite dum (hallå! han är skapad av lera. Då är det inte konstigt att man bara har smuts i hjärnan) & "skapade" oss ur sitt bästa revben XD. Kan inte hålla kåll på sånt egentligen eftersom jag skiter i bibeln & religion =P
Jakkstjärts son: That´s gross!
Kortväxt man: PERVO!!!!!!!

Jerka stjärt nr 2: Killarna har ändå konstig humor XD. Särkillt när det gäller att stirra där det kan kosta dem en näsa!

Ni måste typ ha suttit tillsammans då ni skrev de där komentarerna XD. Vet nästan vilka ni alla är =P Usch va jag e trött! Fick cykla både till & från Kanan i typ 27 graders värme. Vet ni hur långt bort jag bor nuförtiden XD. Brände axlarna gjorde jag också. Kommer inte se bra ut till min klänning senare. Äsch, spela roll. Är det någon som vet vilken konstig musik dem tänker spela? Om det är typ Peter Göbacks (om de stavas så XD) musik stil så kommer jag skringa runt med händerna för öronen & göra konstiga ljud för att slippa höra det! Askacask (om de stavas så) skulle vara sååååååå mycket bättre!
 


vårt sovrum

vårt sovrumSe så organiserat vi har det XD

Resan var inte så bra som jag hade hoppats. Jag fick mest bara ont i fötterna. Kunde inte sova så bra & blev så flummig på kvällarna att folk trodde vi var fulla, så förlåt igen om jag skrämde människor.
Jag köpte Linkin Parks nya cd =D. Lyssnar på den just nu. Älskar den. Skippade skolan idag för att jag var bara så trött. Igår så var jag nära att böra böla av sömnbrist & matbrist. Det ända som fanns att käka var godis & kakor vilket jag inte ville ha. Jag tror att alla var trötta för de flesta började betee sig kontigt. Det var så skönt med en riktig säng att jag inte kunde somna XD. 

I say good bye