All talk and no action



Friluftsdag idag men jag har min grej är inte förrän ikväll så jag sitter & drar mig hela dagen ^-^ Va dock tvungen att kolla in svenska anteckningarna en stund, vi har prov imorgon. Jobbigt många namn men jag tror jag kan dem, problemet kan bli att stava dem XD Tex: vem kom upp med namnet "Ginnungagap"? WTF! Helt omöjligt att riktigt printa in i hjärnan >.<

Har lite sällskap av brorsan här hemma. Han har varit dålig & igår & i förrgår hade han skithög feber. Kändes som att sitta vid en brasa i soffan, bokstavligt. Han är bättre nu men han fick stanna hemma en dag till... vilket han inte verkade behöva XD Han är typ yberpigg & springer omkring & sjunger för full hals -_-'  Sick my ass.

Äntligen har vi en bil igen! Har levt på hyrebilar hela vintern pga att vårt lilla skrälle bestämde sig för att ta en semester + att det va nått jävla gäng som bröt sig in i den & förstörde ett fönster, dumma vandalister. Skaffa er ett liv!
Den nya bilen är ganska mkt mindre men den verkar trevlig & har den där "nya bil lukten" kvar även om den är från 2001 tror jag. Vår förra bil va lika gammal som jag XD Jag åker buss nästan överallt men de känns bra att man inte alltid behöver göra det, eller behöver be nån annan skjussa hem en på kvällen. Den här bilen är oxå lite lättare att köra för en liten rookie som jag >.< Istället för den andra tunga saaben.

En dag kvar innan de blir frilagda veckor ^-^

USCH!!!!!



Äckligaste dagen i världshistorien! Vi kom till skolan efter vår sköna sovmorgon (till kl 11) & vad får vi höra? Jo, att vi ska dissikera får hjärtan & lungor! Vad är deras problem?! Fattar de inte att de finns en anledning till varför vissa i klassen är vegetarianer? Joss & Madd stack så fort de fick höra det här medan resten av oss var tvungna att stanna kvar, vi hade ju precis ätit frukost & skulle ha lunch efteråt! Fick nästan kvälvningar först av lukten & allt men då de andra oxå började undvika uppgiften så va jag ju tvungen att samla lite mod till mig, kunde ju inte se ut som en fegis + få dåligt betyg på det. Så det slutade med att jag & Lollo skötte allt medan de andra (Deo, A-V, Mirr & Linn) satt en bra bit därifrån & gjorde stenciluppgifter istället. Lungor har en väldigt speciell konsistens >.<

Dagen fortgick & det blev en ganska enfortmig eftermiddag. Hade 2 bildlektioner direkt efter varandra. Den första satt vi i datasalen & sysslade med PS men på den andra så gjorde klart våra tryck. Fan va tryckfärgen kladdar, kan ju inte få nått rent! Är nästan färdig nu iaf.

Now I know what a broken heart looks like*

Hepp, hepp!

Fick ett nytt par med linser igår, men pga min förkylning får jag ändå inte ta på mig dem T.T Hatar att va blind! Anyway, har alla lagt märke till min nya layout? Som ni märkte igår hade jag väldigt tråkigt så jag bestämde mig för att ta bort snön själv eftersom naturen vägrar göra det ^-^ Tror jag prövade säkert 5 olika layouts innan jag blev ganska nöjd. De va faktiskt ganska roligt att prova runt lite grann, ungefär som att prova kläder i affären, utan att behöva betala för att få dem sen =P 

Hyrde "Wanted" igår & den va ungefär som jag hade tänkt mig, förrutom att huvudpersonen va så otroligt patetisk under den första bilturen >.< Varför kunde han inte bara hålla klaffen? Ska kolla på Walle senare idag, älskar den filmen =P Jag har nått för datagjorda/animerade filmer (duh!) tycker att dem är så himla bra! Ville hyra den där "Rymdschimpans filmen" oxå men de fick jag inte för mamma -_-' Självklart gillar jag action & komedi oxå men inte lika mkt ;)
Men sånna där töntiga tjejfilmer (tex: High school musical, Bring it on etc.) tål jag dock inte. Kan va roligt att kolla på bara för att mobba alla IQ befriade människor, but that's about it. 

Brorsan & farsan ska på fika hos någon kusin (kommer inte ihåg vilken XD) om nån timme men jag tror inte jag följer med, jag va ju snäll & följde med på brorsans 3:e födelsedags fika på en vecka för 2 veckor sen, så jag tror jag skiter i den här. Det är inte som att nån kommer sakna mig precis. 

Silenced

Just a couple of words
not allowed to leave the mind.

Just a silenced pain
to which the knowledge would be mine.

Just a couple of words
which are silenced before spoken.

Just a couple of troubles that
noone notices leaves me broken.

Just a couple of words that
are put down because I care.

Just a trickle of tears
that are held back 'til no longer there.

Just a couple of words that
matter to me, but to others do not.

Just a couple of feelings,
left untended, destined to rot.

Just a couple of words,
words someday I wish to say.

Just a couple of fears
I'd like to lose along the way.

  

Bird's of a feather, flock together



Dear Diary
Mood: Apathetic XD
Nej men jag skämta bara. Är lite flummig pga syrebrist i mitt rum just nu, dessutom har jag precis druckit en massa cola ^-^ Sitter & försöker läsa om en bra fanfic på quizilla ( aka. världens bästa hemsida ) men just den här personen profil är grymt seg så de tar ett tag. Orkar inte gå utanför dörren idag eftersom jag har träningsvärk i hela kroppen & är dessutom förkyld >.< Blasted snow! Så här sitter jag nu försöker få tiden att gå på ett smärtfritt sätt.
åh! hörde värsta bra talesättet från Billy Idol (?)
"Everything successful is the result of a series of mistakes"
Bra eller hur?! =D Påminner lite om mitt talesätt:
"Du förlorar inte förän du slutar försöka"
Är kanske inte asbra på att följa det eftersom jag är väldigt otålig, men jag försöker. Det förklarar kanske varför jag är så jäkla envis när det gäller vissa saker =P

Jag slog faktiskt mitt sovrekord idag! Somnade runt halv 2 & vaknade inte förän kl 1 XD Brukar vanligtvis alltid vakna mellan 10 & 12 så jag gör framsteg =) Har förmodligen med att göra med att jag sov mindre än 5 timmar igår. Dumma IV-val. Nu måste jag gå upp innan 7 på fredagar T.T Jag va som en zombie hela dagen pga det, fattade verkligen inte en av ekvationerna på matten & engelskan somnade jag nästan på ( inte riktigt; sånt gör bara Lollo XD ). 
Andragradens ekvationer är så jobbiga. Fattade inte ett dyft av vad han snackade om när han kom upp med y=x2+12x+32 Hur fan fick han den till att den lägsta punkten va -4? >.< Måste be honom förklara lite av det där sen. 

Hade ett miniarbete om Homelessness in Canada. Vi fick bara 2 lektioner på oss att hitta all information & skriva en text som vi sedan skulle redovisa. Ganska elakt tycker jag. Jag tror att vår lärare tyckte vår va en aning kort, fattar inte hur de andra kunde få så mkt information! Jaja vi gjorde arbetet så vi borde iaf få ett G tycker jag. 

 
Hahaha. En av AMV låtarna från Uppcon XD

Uppcon



Vintern verkar funka som en "Backspace" knapp för mig. Den får mig att tänka tillbaka & återuppleva allt igen. Fan, fan, fan...

Va på uppcon i helgen & de va roligt även om vi inte gjorde så många nya kompisar, de va bara för mkt folk för det; över 3000. Tyckte väldigt synd om mina kompisar som följde med mig dit eftersom jag blir väldigt grinig vid för lite sömn & för mkt folk. Jag älskar dem verkligen men jag har inget filter mellan hjärnan & munnen när jag är trött. Jag måste vara en väldigt jobbig person att vara med, det är jag medveten om men jag reagerar instinktivt på mina känslor -_-' Ska försöka jobba på det men gamla vanor ligger djupt rotade. Bara så ni vet allesammans; så älskar jag er även om jag skulle bete mig som en fullständigt bitch ibland. Man sårar alltid dem man älskar...

En av Sketcherna på uppcon XD Fan vilka roliga människor det finns!

Älska dig själv?



Varför känns de lättare att tycka om andra än sig själv? 

So cold as if you weren't broken,
Like the Devil's word was never spoken.
Thorn sharp as blades,
While your beauty never fades.

The reflection in the water,
Your gaze is growing darker.
The eyes are still so empty,
Even your face says that you've seen plenty.

As the wind blowing in the trees,
Roses never breaks like these.
Standing strong like no other,
They can't see why you bother.

Gammal dikt jag skrev för några år sen.

Breath into me av Red