Fire

Jaha, idag ska man till gläntan & titta på den "lilla" brasan. Det värkade som om någon hade en egen majbrasa i starboparken där veden bestod av de båda kaninhusen. Jag hoppas verkligen inte att kaninerna var där inne då det hände. Sara kikade in & hon sa att allt hö var borta men att det inte var bränt innuti burarna. Huvud huset vara bara halvbränt medans boden med hindrerna var nerbränd till marken.

fire

Jag brukar gilla eld. Enligt mitt stjärntecken ska det vara mitt element (om det är sant vet jag inte =P) Jag är vädur & när de beskriver ens personlighet på lite mer seriösa "horoskop" så stämmer otroligt mycket, de är nästan läskigt. Men av alla element så gillar jag eld mest så vem vet. Jag gillar övernaturliga saker eftersom det gör livet lite mer spännade. Jag är visserligen lite av en NO nörd men jag gillar när allt inte har en logisk förklaring också typ som spöken & sånt. Jag måste ha sagt det här miljontals gånger men ändå, i min farsarsas hus där vi bodde förut så hade vi nån slags av spöke/poltergaist. Han/hon var otroligt irriterande. Han älskade att reta just mig + jag är inte galen bara så ni vet. När jag ville att han skulle hjälpa till så gjorde han aldrig det, men då man vill vara ifred så var han ju tvungen att göra ljusklot eller ställa till ljud. Jag säger bara att det var tur att han redan var död annars skulle han vara det nu.

Love this guy Hahaha! =D

LOve this guy
Man  måste bara älska den här killen! Även då han fortfarande var en mördare så var han skitsöt XD

Vad ska man göra, man är den man är, that´s it. You can´t change that. Men det betyder ju inte att man inte får försöka. Jag har äntligen kommit på vem jag är & accepterat det. Jag gillar inte allt av mig själv men jag är den jag är.

Måste göra klart min so redovisning idag =/ Jag som hade hoppats att få slappa idag efter gårdagens alla kravalder. Men vad ska man göra, man kan inte undkomma sitt öde =3

Do you live,
Do you die,
Do you bleed,
For the fantasy in your mind?
// My Fantasy av: 30 seconds to Mars

Jag känner bara för lite små snack idag så de är det jag ska hålla mig till. Ni kanske har märkt att mina dikter har slutat dyka upp på min blogg? Det är för att jag har slutat skriva dem, varför ska jag skriva dikter som bara gör mig ledsen när jag inte är det längre? Visst jag kanske inte är super glad ännu men jag har lämnat det ultimata stadiet. Jag vill ju inte ramla tillbaka dit, det var ju inte direkt roligt. 

I say good bye,
To the fake & miserable eye.
Nothing to hold me back, 
Even if a part of me is still black.
I´m not going back there,
I hope I made that clear.
//: kunde inte hålla mig, var bara tvungen att skriva nått =)

Rough day

Detta kommer bli en jävligt jobbig dag. Först ska jag på skötarkurs kl 13:00 i Grimsta stallet. Den håller på i en & en halv timme. Sedan ska jag direkt ut till Munsö & ta hand om min lilla tjockis där. Efter det så har jag försenad födelsedags middag med min mammas sida av släckten. Jag kommer att vara död i kväll. Jag gillar inte att ha för många människor hemma hos mig, det känns som om jag inte får plats & syre. Jag måste kunna få vara ifred annars får jag panik & jag kan ju inte direkt låsa in mig på toaletten då de är en hel grupp med människor här för att se mig.

Back in Black

Gillar dem inte
Jag har kommit på ett svar till mina problem när det gäller killar. Jag kan endra bli lespisk eller gå i celibat. Det måste vara en förbannelse över mig som gör att jag varken har tur i spel eller kärlek. Den jag gillar kommer aldrig att gilla mig, så är det bara. Men jag vägrar bli heldeppig gå grund av en snubbe! dessutom så gämmer jag att jag gillar nån ganska bra, eller ialla fall de senaste två åren. Men jag är trött på det. Vår klass splittras om typ två månader & efter det kommer jag kanske aldrig se honom igen. Men som vanligt är jag för feg för att lägga korten på bordet.
 
+ Jojo & Jojjo! Ni får lära er att acceptera ett svar. Om jag känner för att sitta hemma & muttra istället för att spela fotboll så gör jag de! Jag tänker inte göra nått bara för att ni blir sura om jag inte gör det. Jag faller inte för grupptryck så lätt. Jojo, du får sluta skrika på mig för att jag inte gör som du säger, jag är inte nån liten hund som lyder minsta vink!

see it ok?

see it ok?
Jag fattade inte först, men Kakashi går in en vägg (bara så ni vet) XD

Har haft värsta deprimerade veckan (fråga inte varför) men på förmiddan har jag varit ganska glad men så efter/på lunchen så har jag blivit motsattsen. Men idag var det roligt! Spelade fotboll med grabbarna (Jojo var den enda tjejen som var med men hon var målvakt i andra laget) & det var faktiskt roligt, tills Simonsson kom då men ändå. Innan kände jag mig inte helt utklassad. Ha!, nockade nästan en person då jag tog emot en boll på axeln som sedan studsade in i hans huvud XD! men det jag hatar med mig själv när det gäller sånt här är att jag blir högröd av lite överansträngning/kyla/värme. Det är så pinsamt då man kommer till skolan på vintern & ser ut som en tomat.

Love ice cream :P

Love ice cream :P
Lite konstig men otroligt gullig =P

Kände mig lite bättre idag även om jag fortfarande hade kvar lite av  min migrän. Jag älskar mitt nya stall! Har fått två-tre riktigt goda vänner, i det förra var jag i typ ett halvår & fick typ inte nån ny vän. Men nu ska jag förklara om de nya polarna of mine. Två av  dem är runt 12 skulle jag tro men dem är otroligt tokiga & snälla så dem är helkul att snacka med XD. Den tredje går 2:a ring i gymnasiet & är en av mina andra polares storasyrra. Dem är verklig för tokiga båda två! Men jag föredrar ändå mina klasspolare även om det är bra att ha andra kompisar eftersom mina vanliga kompisar inte följer med mig till stallet.

no more

no more

Jag hatar såna här dagar. De börjar bra men så händer det nått som får allt att ändras. For your information boys! Being stalket isn´t a big turn on for girls! Fick värsta migränen & blev super deprimerad. Nedermans musik gjorde allt 20 gånger sämre. Hur kan det vara lagligt att spela sån musik högt? Lyssnar hellre på rock än den, jag får inte ont i huvudet av det i alla fall. 

I hope you´re happy with what you are, because I´m not sure I am. Being yourself is the best to be, but what if that´s not enough? What are you gonna do about it? Sometimes I just feel like hiding in my dark room untill the rest of the world dissapears, even if I know it wont. Don´t get me wrong, I love my friends and my class but I don´t deserve them. I´m not that good of a person. I don´t feel sympathy easy and I often say thing that pops into my head without thinking further due. I don´t want to be the one that get´s bullied because I can´t defend myself. So I show them who I am and then I´m done. But it´s mostly talk. Even my friends say that if they teas Sara they´re weighly trying to escape, but if they teas me and I get mad they run away like there´s a fire in there as. Maybe I deserve that, since that´s the reputasion I´ve built up. But it´s only because I don´t want to be the one that everyone can take controle over. I swore to myself that it wouldn´t happen again.   

Compare

Compare
Jag hatar en av mina gamla vanor, att jämföra mig med andra. Det är inget jag vill göra men jag gör det ändå. Jag tänker hela tiden "jämför inte" men jag gör det i alla fall. Men det kanske är för att jag är tävlings inriktad & gillar att vinna så jag tävlar med andra om det så är i betyg till fotbollsplanen eller matkön! Det är ytterst irriterande men man kan inte hjälpa hur man är. Men alla i klassen, ni måste lova att inte tappa kontakten med resten av oss annars kommer världen att gå under XD!

Vet ni hur svårt de är för en tävlinginriktad person att vara kompis med "Einstaietts"? Man kommer aldrig förbi! Hur mycket jag än försöker så kommer jag alltid långt efter & det gör mig galen. De pluggar ju knabbt för tusan! Dem förtjänar det inte!

Avoid

teddy
En nalle kan vara bra till mycket =P

Världens tråkigaste dag. Halva var bara syslöjd & den andra halvan var det var tråkig & omöjlig matte, den andra lektionen var SO som gör att jag bara vill döda idioterna som kom på de där dumma systemen & att dem ser ner på kvinnor. Har dem inte tänkt på att utan kvinnor så blir det inga fler människor? Men dem är vell för dumma för att komma på det.
Bara så ni i skolan vet, jag märker om ni undviker mig. Gör det ordentligt i såna fall. Annars så blir man bara ledsnare.Ni vet hur ögonen är själens spegel, samma känsla får man av en persons utstrålning (auran om man vill). Man kan liksom känna hur personen är genom att bara stå bredvid honom/henne.

*Hur rent är det att dricka döingar? Tänk på de hinduer (elr om det e så dem heter)!

Populär?

?rfil
Såg "säg att du älskar mig" idag i skolan & den var helt otroligt dålig! Skådespelarna sög & det ända dem gjorde för att försvara sig var att ge små töntiga örfilar! Hur mycket skada gör det på en skala från 1-10? Det är så jobbigt att se såna där svaga tjejer som bara ska försöka vara populära genom att klä sig utmanande. De e ingen stolthet i det hela! Man ska inte försöka va det, den enda vägen det leder till är att bli strippa eller sopgubbe. Hur kul är det?
Nej jag tycker man inte ska slösa energi på att vara populär, jag har hellre ett bra liv.

Stadshuset

Gaara =P
We all have our shells, it´s just different what´s inside of it.

Dans på stadshuset igår & jag tror jag förlorade hälften av mina hörselceller eftersom jag nästan bara dansade nära högtalarna. Dansade nog mest bugg som är det roligaste & snabbaste. Den har också flest rörelser att variera mellan även om jag behöver öva lite gran eftersom jag ibland slår knut på armarna för att jag inte följer killen ordentligt =) Men jag fick dansa med några roliga i alla fall, även om jag stod på sidan ett tag. Det blir ju tråkigt om det bara är jag som bjuder upp. Jag har kommit på att min otålighet är större än min blyghet (tro det eller inte men jag är egentligen otroligt blyg, det grundar nog i att jag har jag har dåligt självförtroende). Detta lade jag märke till då jag själv bjöd upp en kille för att jag var för trött på att han inte gjorde de. Det tog en hel del mod att göra det men tillslut gjorde jag det.

Vår skolbal kommer typ bli en succé om man ska tro den konstiga gumman som brukar anordna den. Det ska typ vara flera bra artister & det ska kosta 320 kr per person att komma in. Vi får ta med oss några vi känner men de kostar dem 100 kr/per men jag ska då inte ta med mig min familj. Jag vill inte ha dem sittande vid kanten & spana in va jag gör. Då blir jag mer nervös än vad jag redan är. Min klänning kommer bli en katastrof så jag vet inte om jag vågar ta på mig den. Men jag tror att den här balen kommer att bli roligare än vad den i stadshuset var eftersom dem som man vågar dansa med kommer att vara där. De andra skolorna verkade lite konstiga, många utseende fixerande nollor som tycker att dem är för snygga för att dansa med vanliga personer. Det gjorde mig galen ett tag. Men det an blev sur på var att en stor del av våra klasskompisar bara stod vid kanten utan att knabbt dansa överhuvudtaget. Erik hade till och med tagit med sig en krycka som han fejkade med att han hade gjort illa benet, problemet var bara att alla började slåss o vem som skulle ha den. Vilka fegisar! =) 

Jojjo! Din lilla forograf! Kunde du inte se att han inte gillade att du var så irriterande med min kamera!

Dance

DanceOkey I know this pic suckes but it was the best I could find.

Hade tema dag dans idag & jag måste säga att det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. Vi var typ alla nior i hela skolan i en liten gymnastiksal men det e ju bra träning inför att dansa i blå hallen med 700 andra ungdomar. Vi dansade tre olika danser, vals, bugg & foxtrott. Det var lite udda men det var roligt att få dansa med många nya & det kändes inte som om det var en tung stämning i luften som det brukar. Dansade bara med fyra av  mina klass kamrater men det var roligt att pröva nya. Nu kommer vi appsolut vara snyggast & bäst i stadshuset (inte). Mina fötter är föresten helt döda efter att ha dansat i flera timmar. Men det jag nog måste öva på är att låta killen leda, jag har den lilla vanan att om inte killen gör det ordentligt så gör jag det. Var tvungen att lägga band på mig själv för att inte göra det. DE flesta killar är nog mer osäkra än vad vi tjejer det är nog därför + att jag är lite av en person som gillar att bestämma. Det är nog därför jag kan bli kompis med så många olika sorters människor förutom de som är som jag. Två personer som tycker olika, gillar att bestämma, ger sig inte & alltid vill ha rätt går inte ihop.

Sleepover

Jävla dator! Jag ska minsan döda dig den här gången! Mitt i en storie på det bästa stället så kan den ju inte bara lägga av på just den sidan! Allt annat fungerar bara den sida fungerar inte!

Såg "Epic Movie" igår & måste säja att det var den larvigaste & konstigaste film jag har sätt på länga. HUmorn vara bara för mycket. Jag gillar inte egentligen sån humor men i det här fallet så var det bara så töntigt att man bara måste garva. Sov över hos Jojo tillsammans med Jojjo (ja, båda heter Johanna men dem stavar sina smeknamn olika) & vi tittade & gämförde klassfoton från låg & mellan stadiet & vet ni vad? På alla utom ett så har fotografen placerat mig & Håkan brevid varandra! Hahaha! Det var verkligen så & det var så komiskt. Sedan gämnförde vi vår nuvarande klass från 7an till 9an & det var helt otroligt vad folk har förändrats (även om jag ser lika dan ut). Alla såg ut som om dem verkligen hade mognat. I 7an såg alla ut som små barn, men nu ser alla nästan vuxna ut! Det har man inte tänkt på i skolan för där tycker man att folk aldrig ändrar sig. De som tex var kortare än mig då har nu blivit längre än mig nu. It´s so freaky! Jaja, tillbaka till övernattningen. Jojo var verkligen den som satt & snackade hela tiden som vanligt även om hon nu knappt hade någon röst kvar (läs hennes blogg isprinsessan91) & jag och Jojjo mest bara satt & lyssnade då hon desperat försökte hitta på samtalsämnen. Det är då man märker hur konstig människohjärnan är! Man pratar om en massa konstiga saker. Hihih!


=)

En lista pga uttråkning =)
favorit färg: svart så klart
personlighet: Snäll (oftast), lite kort stubin & rakt på sak
sport: Ridning men har hållt på med många andra.
favorit tröja: Alla som är stora =)
favorit manga: Gillar nästan alla men just nu Prince of tennis
favorit godis: Ferrari bilar & polly =)
favorit hemsida: Youtube & Quizilla
favorit sysselsättning: Rita, blogga, chata & träna =)
gör mig ledsen: Ganska mycket gör det men jag visar det aldrig
favorit mat: Hamburgare, pasta & kyckling
låt just nu: Wicked game  med: Three days grace
hatar: Att förlora, att bli kallad fegis, snobbar
känner mig just nu: Otroligt trött
Ser mest fram emot: Klassens min då de får se min klänning på Stadshus dansen =) (ps. jag bär aldrig klänning annars)


Spring is ... gone?

Spring
Så här var det när jag vaknade imorse

Varför ska allt vara om utseendet? Har kollat runt lite på andras bloggar som jag inte känner. Alla deras profil bilder är på dem själva som försöker få sig själva att se ut som värsta playboy! Man ska inte behöva andras åsikter på ens utseende för att känna sig gillad. Jag blir så galen på det! Visst om någon säger att man är snygg så är det ju snällt, men allt ska inte handla om det! Man ska vara sig själv även om man ser ut som en fotomodel (de är förästen alldeles för beniga & många är inte så snygga) eller som ett troll.

Sneaky

Sneaky

I don´t get it! How come I always wake up before 9 am! I mostly even go up 8 am! It´s like I´ve got a set alarm in my own head that can´t just change in one week. The only holiday I manage to change it is the summer holiday, and that one is about 2 months! That´s how long it takes for me. 

This weekend has been a nightmare! On saturday I was at my dad´s family dinner (I hate allmost all of my relatives on his side) & yesturday I had my entire family on mum´s side. OK, I might me social of nature but you can´t be it 24/7! And for all of you who don´t know what my apartment looks like, It´s pritty small. So if you add seven people in it get´s a bit croudy. That´s what I don´t like, it feels like I´m suffercating just by being indoors! 
I think I´ve gamed some weight since I have practicly eaten three times of what i usually eat. That´s not to good is it? =) 

Dog walker =)

Lika

Visst är de här lika! Den fjärde hokage måste nästan vara Narutos farsa även om det var han som förseglade den niosvansade demonräven i honom. Visst är jag smart =P

Någon som vill ha mitt påskgodis? Jag har bestämt mig för att inte äta mer chips, läsk & godis fram till i sommar. Vet inte om jag klarar det men en utmaning är alltid bra. Jag är inte helt hälso freak om ni tror det, men det är bara det att det känns som om jag har ätit så mycket av det nu att det är äckligt men pga sockret så fortsätter man äta av beroendet! Jag vill inte var en slav till min egen mage! =)

Jag har blivit promenad beroende så om ni har en hund som ni inte orkar gå ut med så går jag gärna =P Vet inte exakt varför det blev så men jag antar att Jojo har något med det att göra eftersom hon alltid tvingar med mig på en långpromis hela tiden. Vår största sysselsättning när vi gör något på fritiden är att gå. Vi kan vara ute hela dagen & bara vandra runt i både spånga, vällingby, nälsta & hässelby! Det är så skönt! Önskar jag fick en egen hund att gå ut med & hålla mig sällskap.

Get away!

Bort!

En person är som en bok. Det är omslaget som kanske drar till sig blickar men det är innehållet som avgör om den är värd att läsa. Omslaget är inte det som är viktigt, det är handlingen. Det här kanske låter nördigt men det är sant, jag är ingen riktig bokmal men man vet då man har hittat en bok som man vill läsa.
Mina favvo böcker är:
*Harry Potter
*Eragon
*Narnia serien
*Hawksong
*Amuletten från Samarkand
*Golems öga
Finns många fler men det är de här som jag har läst & kommer ihåg bäst. Jag är mer av en fantasy läsare. Varför ska jag läsa en tråkig realistisk bok om nån kärlekskrank tonåring som inte har något förnuft? Svenska författare har en tendens att göra sina tonårsböcker otroligt konstiga. Personer i verkligheten skulle aldrig säga eller göra så som de gör i böckerna. På det planet är fantasy mycket bättre, det är realistiskt men ändå inte. Jag läser för att komma undan verkligheten, inte för att förvrida den ännu mer! Men ändå tvingar vår dumma svenska/engelska lärare oss att läsa just såna böcker. Ingen gillar dem så varför kan hon inte välja några böcker som är nyare & lite mindre konstiga? 


Fear me!

Fear me!


Ah, jag suger på att dansa! Pardans är nog det tråkigaste som finns. Varför kan vi inte ha cirkelträning eller något man kan ha nytta av istället? Att dansa med någon som håller i en så hårt att man får andnings besvär är också en negativ sak. Jag har lite av  en "kastreflex" som man kallar det på hästar. Det betyder att då man sitter fast så kastar man sig av ren reflex & gör vad som helst för att komma loss. Jag har det lilla problemet, jag klarar inte av  små utrymmen eller att sitta fast. Jag får panik. Det är väll ett gammalt djurbeteende som vi har ärft. Så bara så ni vet det.
Tema dagen kommer att bli så jobbig. Den man vill dansa med vågar inte fråga eller så är man själv för feg för att göra det. Jag vet att man inte får säga nej, men känslan av att personen inte vill dansa med en är fortfarande tyngande. Jaja, det är fortfarande en & en halv vecka kvar så jag får väll ta hand om det under lovet eller så får jag komma till tema dagen & stappla runt med de idioter som är de enda som brukar våga bjuda upp. Hur kan det vara att det är de som man inte vill dansa med som bjuder upp? Så var det åtminstonde i tisdags.

ill from probably a chill =)

Som jag precis skrivit på Jojos blogg så suger jag på fotboll i skolan. På fritiden så äger jag många i det men igämnförelse med killarna i klassen så suger jag (om man inte räknar med Hansa =) Det är något psykiskt eller så är det bara den faktorna att jag blir så irriterad på att dem fintar hela tiden som får mig att tappa konsentrasionen. Det är ganska roligt men jag tror inte att jag kommer att spela allt för ofta.

Åh, jag mår skit idag & för typ första gången är det inte psykiskt. Jag känner mig som om jag ska falla ihop för att min kropp är så himla tung & (ni kanske inte vill veta) jag mår illa. Jag vet att ni kanske tänker "Intresseklubben antecknar" men jag har ingen dagbok eller så att skriva mina klagomål & tankar i, så jag skriver mycket av det här istället. Om ni tycker det är för jobbigt att läsa så får ni gärna klaga, det är alltid roligt med kommentarer + sorry alla i klasse som inte vill att jag ska kommentera på er blogg men jag gör det ändå för jag tycker att det är roligt att läsa =) 

Everybodie! (hoppas dem får plats =)

Everybodie!

Busses

Happy birthday!

Jag älskar våren & allt med den. Det känns liksom som om man har vaknat igen efter en lång dvala. Det finaste med allt är nog när de där små blommorna börjar komma & gräset bli grönare igen. Ska till Valsens nya stall imorgon för första gången med buss. Det blir lite läbbigt eftersom jag inte är riktigt säker på vad stationen hette =)

Don´t mess with me!

Don?t mess with me!

Bara så ni vet, den som muckar med mina kompisar får med mig att göra! Jag är mer förlåtande om ni är elaka mot mig, men om ni försöker er på att skada mina kompisar (psykiskt eller fysiskt) så tänker jag inte vara lika snäll. Bara en liten varning =) (i vanliga fall är jag snäll)

Ahhhhhhhhh! Jag blir galen, jag skulle instalera en ny skrivare hos oss men så vill inte den dumma USB kabeln passa på något annat ställe än där man kopplar in skrivbordet & det kanske jag behöver. Jag startade typ om datorn två gånger & har avinstallerat det en gång men inget fungerar! Dessutom har jag en stor huvudvärk påväg eftersom jag inte sovit tillräckligt, ska nog vila lite nu. Datorn är lite tröttsam för tillfället.