Cry to die

152292-61
I want to die,
I want to cry.
I want to hear,
Even when you´re not here.

I want the reflection,
I want to change my complecion.
I want to be black,
That is all I lack.

I want to be there,
I want to be clear.
I want the light,
Even if it´s just a sight.

Jag skrev den här under en mattelektionen på cirka fem minuter. :P

Tennis!

152292-60
152292-59Börjar från vänster: Tezuka, Momoshiro,Oishi, Kaidoh, Kawamura,Eiji, Fuji, Inui & Echizen i mitten

Det finns en lite larvig tennis manga (prince of tennis) som bara är för rolig & bra. När man ser den blir man träningsberoende! Det har åtminstone jag blivit. Jag vill verkligen börja på tennis, men min brorsa dödar mig om jag vill träna med honom (bara för att han är ett tennisunderbarn). Jag vill testa något nytt. Jag har liksom ridit i tio år & man blir lite avtrubbad av det. Jag vill vidga mina vyer & få en annan sorts träning. Don´t get me wrong, ridning & hästar är otrlogt muskelkrävande men jag vill bara ha en annan sorts muskler. Lite mer "springkondis" mm. I somras hyrde min familj en stuga & där hade dem en riktig tennisplan som nästan alltid var ledig så jag & min brorsa spelade minst två timmar varje kväll. Men jag har råstat nu efter ett halvår. Men jag vill bli bra! Det är den enda anledningen till att jag gör något. För att bli bra. Låt mig se om jag kommer ihåg vad alla medlemarna i "Seigaku" hette:
*Echizen ,Ryoma (Ryoma förnamn, men kallas Echizen eller kiddo):P
*Momoshiro, Takeshi (Echizens bästa vän. Bråkar alltid me Kaido. Kallas Momo-chan)
*Kunimitsu,Tezuka (lagkapten. Kallas Tezuka)
*Fuji, Syosuke (irriterande lugn kille. Kallas Fuji)
*Inui, Sadaharu (Geni på strategi. Kallas Inui)
*Kaidoh, Kaoru (Orm typen, både beter sig & låter som en + ganska våldsam. Kallas Kaido eller Viper)
*Oishi, Shuichiro (bäst i par, men otroligt snäll. Kallas Oishi)
*Kikumaru, Eiji (glad, atletisk typ. Kallas Eiji)
*Kawamura, Takashi (blir helt galen då han får ett raket mm i handen. Annars snäll. Kallas Kawamura)

Jag tror det var alla. Jag älskar japanske namn. Det här är bara dem i laget, det finns flera gånger fler karaktärer. Dem är så roliga eftersom alla har sin egen personlighet & vänner, även om man verkligen märker att dem är otroligt bra vänner hela bunten. :P

English

152292-58

Humans are so much fun! They have these strange ideas about the world,even when they are destroing it. Do you like my picture? It´s kinda cute, with a devil laughing at the way people detach from being alone. I sometimes like too speak of myself as a third person when I´m writing, it makes it easier to say you feelings. Do you agree?

Devil, devil on the wall,
How should I, you call?
I can see you clear,
But I can not feel fear.

I can see you sitting there,
Even if I know that you´re not here.
Black wings from your back,
I hope they will never crack.

I know you hurt me,
When you broke my knee.
But that´s not hurting,
I´m probably still learning.

Love this pic. (ignore the text)

152292-56

I love black and white! Jag har en kompis som alltid går i svart & rött, men jag går alltid i svart & vitt. Det bara blir så, ingen vill ta den andras stil. Man vill ju vara sig själv. Det är därför jag ändrar min stil, jag vill inte se ut som andra. Jag vill vara mig. Därför går jag ibland till extreme. Tillexempel: igår satte jag på mig så mycket eyeliner att jag såg ut som Gaara runt ögonen. Skulle jag passa i rött hår? Det kanske skulle vara snyggt. Kan ni föreställa er en tjej med krulligt, rött, hår med tjock eyeliner & kolsvarta kläder? Det skulle ju vara snyggt (i min mening). Svart eller rött hår? Ni får lämna en kommentar som säger va ni tycker (plz!)

Everything is black and white,
Even the sky is not right.
Red as a heart,
It´s like art.

Prepared for nothing,
But that´s not something.
The breath is slow,
Soon it´s not going to show.

I want to runaway,
But I´m starting to sway.
I´m closing my shell,
See you in hell.

Not my best, but it´s ok, Right? *glare*

Compassion

152292-55

Jag har egentligen ärft min mammas förmåga att gråta bara för att jag ser någon annan i plåga, men med åren har jag trubbats av, så nu känner jag praktiskt taget inget (om det inte är någon kompis till mig, då kanske dem kan få lite medkänsla). Att gråta är som en synd. En oskriven synd. Jag tror inte på något av det som står i bibeln, koranen mm. I min mening är dem påhittade av den tidens maktgalna idioter. Folk klänger sig alltid fast i hopp, även om det betyder att lämna allt bakom sig. Särskillt för "Gud" som de här människornas ledare har gjort upp en låtsas vision av att de har haft kontakt med, även om det egentligen bara är en lögn för att få makt. Så var människor då, så är dem nu. Varför skulle vi lyda en snubbe som någon aldrig har sett eller träffat? Dem som vi kallar djur, har ingen religion & de klarar sig finfint. Anledningen till att jag skrev "så kallade" är för att jag egentligen inte förstår skillnad mellan dem & oss. Vad har vi som inte dem har? Den enda anledningen till att vi har en ibland mer utvecklad hjärna, men det är vell bara för att en av våra apsläktingar råkade tappa en bit kött i eld men var för hungrig för att låta bli att slänga bort "kolbiten".

I don´t know who it will be

152292-54

Mördare


Gud vad jag skulle vilja mörda någon! Men enligt "quizilla" så är jag en impulsiv mördare & att den inte är så smarta så att jag kommer att bli fångad. Men kan man inte bara låtsas mörda någon? Eller det kanske skulle vara skönt att bli mördad. Jag ska bli mördad av Nalle Phu (eller hur det stavas) & hans vänner. Så det kan nog vara lite svårt eftersom de inte finns. Men ibland vill jag verkligen bara dö. Jag kanske är på väg att bli emo. Men jag skulle nog föredra att kalla mig goth eftersom jag mest bara skriver deprimerande dikter & gillar svart. Men jag vill ha ett par vit/svart randiga strumpbyxor & en kjol jag såg på en internet bild förut. De vara bara för fint! Jag brukar vara antikjolar men den här var bara så snygg att jag bara måste ha den. Åh, jag ska tona håret svart, vilket jag har tänkt på sedan i julas. Men jag vet fortfarande inte när.

152292-53

Cold as ice,
Not able too rise.
Alone in the nothingness,
Trying to find happiness.

Blood on the floor,
And a open door.
My hands are red,
As the blood they have shed.

Warm as the sun,
Your trying too run.
The person you see in the mirror,
Is not showing of the terror.

It´s good right! I´m quit happy with it! *grinning*

Ghost

152292-51
Den här bilden tog jag ur en internetnovell som jag ÄLSKAR! Författaren är otrolig!
Men tycker ni inte att Nathan (killen) är för söt? Killar ska inte se ut så! Dem ska inte vara helt felfria! Då försvinner lite av det som annars skulle ha gjort dem vackra/snygga mm. Men jag gillar inte för "söta" killar, det påminner om att sätta marmelad på mackan (för sliskigt).

Jag vet inte vad jag ska välja! Att gymnasieval kunde vara så svåra! Alla säjer att dem är de bästa men man vet ju att på insidan är dem lika dåliga allihoppa! Jag funderar på att gå teknik, eller funderar & funderar, jag har nästan bestämt mig för det. Många tycker att jag ska välja Estetiskt /inriktning Bild & Form men jag vill göra något som jag kan få job inom! Man måste tänka efter lite innan man gör ett val. Men det har jag aldrig varit bra på. Jag är mer "prata först, tänka sen". Min hjärna fungerar som en maskin som har fått glapp. Ibland fungerara den & ibland inte (oftast).

Är det någon av er läsare som tror på spöken/demoner mm? Det gör jag, så de så. Jag tror inte att när man dör så försvinner  man. Nä, jag tror på det där med ljuset prylen. Även om jag inte tror på gud/Jesus/Moses & vad dem nu heter. Att det finns spöken är jag säker på (även om alla de där konstiga medium programen får det att verka löjligt), jag har typ träffat på några. Det är svårt att förklara men man bara vet när det är något i rummet, man får ofta gåshud eller så hör man bara något,även om man vet att det inte finns någon där. Så var det i mitt gammla hus. Jag vaknade ofta av ljud i mitt rum på natten och dessutom har jag sett de där underliga ljusbollarna som folk pratar om. Ibörjan they freaked me out, men man lugnar ner sig efter några gånger. Men det som var mest underligt där hemma var att när jag satt ensam hemma och tittade på tv´n med ryggen mot trappan och överväninge kunde man VERKLIGEN höra hur någon gick runt däruppe. Vårt hus var ganska gammalt och alla dörrar gnisslade och varje steg man tar hörs, så det kan inte vara inbildning. Men jag hörde aldrig något på nedervånignen, bara i mitt rum & att någon traskade runt i hallen där. Jag brukar kalla spöken som jag träffar ofta & som gillar att retas, för Peeves (från Harry Potter). Men jag älskar att vara ensam, så varför skulle jag låta en döing skrämma mig från att göra det som jag tycker om?

Pain is real,
Pain is what I feel.
Pain is so clear,
There is nothing to fear.

Pain makes me lie,
Pain makes me cry.
Pain makes me tough,
Even when it´s rough.

Pain is called suffering,
Pain is called an offering.
Pain is called ice,
But I think you can rise.

Ha! I´m getting good at poems! *smirk*

What´s your name?

152292-50

Visst är min bild söt! (Han frågar det som överskriften säjer).Min dag igår var ganska bra till jag kom till mina kusiner och vi skulle åka. Vi skulle schussa min så otroligt sega morfar som bara ska babbla strund och skulle kunna bli slagen av en snigel i en kapplöpning. Jag var hur trött som hellst efter att varit så glad hela dagen så att min naturliga mask började glida av. Jag blev lite elak (vilket jag ångrar) och sade kanske några elaka saker (vet inte vad för jag kommer inte ihåg). Jag som hade lovat i nyårslöfte att vara snällare!

I wish I was nicer,
I wish I was brighter,
I wish I could make you laugh,
Even when your getting killed by the staff.

I wish for a lot of things,
I wish I knew what the spring brings,
I wish you could cry,
Without having to try.

I wish for your happines,
I wish for your lonelines,
I wish I could be what you thought,
And not do what you´ve been taught.

I actually wrote this one myself  *proud*

Responce

152292-49
 Så här blir det om jag försöker ta kontakt med en kille....Det måste vara något med mig som får folk att ducka och ta skydd. Frågan är bara vad? Jag tycker att jag är ganska normal (ok, lite knäpp & flummig men..) men det kanske bara är så att jag och andra människor är som två magneter med samma laddning, vi stöter ifrån varandra. Frågan är hur jag ska göra så att jag inte blir bortskickad. Jag skulle verkligen gilla att folk accepterade mig för den jag är, nu är det bara tjejer & killar jag känt hela mitt liv som värkar tycka att jag är ok (eller så hatar dem mig). Om någon har något råd så skriv gärna det i "komentarer". Jag vill fortsätta att vara mig själv men ändå bli omtyckt för den jag är. Men jag antar att sånt bara inträffar i film eller drömmar.

Feelings

152292-48
People only hear what they want to hear. Det har jag kommit på. Tillexempel om någon blir våldtagen, mobbad eller illa behandlad så är det aldrig någon som gör något åt det, trots att offret ifråga ropar på hjälp så ignoreras hans nödrop lika mycket som en flugas surr. En människas inre rop fungerar på ungefär lika dant sett. Det spelar ingen roll hur mycket du skriker, ingen kommer att höra det för ingen vill höra det. Men på något vis måste man få ur sig det för annars blir det som i uttrycket "I stormväder vem är starkast. Eken eller säden? Jo säden. Eken står imot all kraft men förr eller senare knäcks den, men säden böjer sig mjukt och bryts nästan aldrig. Man ska aldrig bygga upp ilske eller starka känslor för förr eller senare så knäcks det mentala skyddet runt dig och du riskerar ett sammanbrott. Tro mig jag vet. Jag har försökt med båda och bara då jag öppnade mig lite och släppte ut tex ilskan så kändes allt bättre. Men då jag inte visade dem känslorna överhuvudtaget och inte tex grät någon gång så blev tillslut att jag inte orkade längre. Jag klarade inte av att göra något som lade press på mig. Ett sådant sammanbrott hade jag i femman och det var inte roligt.

About me (sorry Jojo)

152292-47


Vilken svordom använder du mest?
Crap

När var senast någon stötte på dig?
That´s my buisness

Kan du vissla?Japp

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
hmm, jag vet inte

Är du blyg inför det motsatta könet?
Var för skulle jag vara det. Dem är ju vanliga människor.

Pratar du några andra språk?
Engelska, lite spanska:P

Har du gråtit offentligt?
Inte vad jag kommer ihåg. Jag hatar att gråta framför folk.

Har du en stationär dator eller en laptop?
no laptop här :(

Försöker du alltid lära dig nya saker?
ibland

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
et japanskt tecken som tatuering skulle jag inte banga på
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag är lite av old school så jag tycker killen. Men det är mest för att jag är för rädd för att göre det själv
Gillar du att flyga i flygplan?
Nej! Höjdskräcken börjar vid typ tusen meter
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Kul humor,prata normalt

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Kan klara mig utan sömn i två dygn

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
16
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
lite kanske... :P

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Nathalie & Zerin (jag kunde döda dem)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och…..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Va töntig jag är som tycker synd om mig själv

Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Kanke en blandning mellan Naruto & Sasuke. Lite Galen & envis. Men jag liknar Sasuke på insidan
Tycker du om att krama folk?
Ja

Böcker som har fått dig att gråta?
Mangan "The Devil Ororon" & Storstads Blues
Tycker du att du är attraktiv?
Visst, lika mycket som Paula tycker att spindlar är
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Japp
Är det nåt du absolut inte äter:
Häst & kanin
Musik just nu:
Evanescence
Vad sa du senast:
tack

Favoritväder: Lätt bris på våren med lite moln på himlen
Morgon- eller nattmänniska: Natt. Jag blir pigg då det blir mörkt. Jag e lite konstig.
Vem är viktigast för dig: Familjen och vännerna
Tror på liv på andra planeter: jag tror på att det finns utomjordingar :)
Har du några homosexuella vänner: Kanske, men vad spelar det för roll?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Nej
Ser du på kärleken som ett misstag: Kan vara
Hur många barn har vill du ha: Ett
Är du kittlig: Rör inte min nacke då tror jag att jag stryps och slår kanske till dig
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Fågelspindel
Bästa bok? Hawksong
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kontrolera eld
Hur är din drömkille? Lite emo stil
Vad är du mest rädd för? Att min familj dör framför mig å jag kan inte göra något åt det
Är du rädd för blod? inte i små mängder iaf
Gillar du att sjunga? jag gillade att sjunga till min pappa tog bort mitt själförtroende för att han inte hade något
Anser du att du är stark? Ja


Looking

152292-44En låt

Varför måste alla glo hela tiden? Som om jag vore det enda freaket i skolan. Jag är inte paranoid men ibland kan vell folk bara hålla sig till sitt eget liv & sluta irritera andras. Att vara på bra humör är inte något positivt eftersom efteråt mår man alltid sämre, det har jag konstaterat. Det är som toppen på ett isberg & efteråt är det bara det iskalla vattnet som väntar nedanför. Dessutom tar det otroligt hårt arbete för att överhuvudtaget ta sig till toppen. Varför ens försöka.
Är det någon annan som tycker att små blonda killar är så irriterande? Dem tror ofta att dem är helt oemotståndiga bara för att en hel del bimbos dras till dem. Jag fattar det inte, varför ska man ändra på sig själv för att få folk att gilla en? Varför måste man ha de dyraste kläderna och det hårdaste sminket (som ofta är djurtestat) ? Det fulaste måste nästan vara då dem försöker se solbrända ut genom att kleta på sig tonvis med brunutansol "i ansiktet" (observera - bara i ansiktet, resten av kroppen är blek). Vilka försöker de vara? 

Black Rose
 I'm resigned to my fate
Of misery and hate
No longer searching for perfection
I've accepted my life of rejection

Now I can finally say
I'm throwing my past away
Your betrayal had damaged my heart and mind
But thanks to you they're not so blind

Your black roses have no thorns
So I'll get lost beneath the waves
I'll drown in my own thoughts
And pray I never get saved

Bara för söt!

152292-43

Poems

152292-40

Ok, min text har inget att göra med bilden jag ville bara ha den där. Men vad ska man skriva om då....? Man kan snacka skvaller som Jojo gör eller så kan jag... Nu vet jag. Jag kan lägga in några dikter som jag tycker är bra!


Hush

Can´t even  shout,
Can´t even cry,
The gentlemen are coming by.
Looking through windows,
Knocking on doors,
They need to take seven and
they might take yours.
Can´t call for mum,
Can´t say a word.
You try to scream,
But you won´t get heard.
                                                                from: buffy episode "hush"



Her Fake Smile

That smile she shows you is just a fake
It’s like an injection you wait for the intake
Why do you rely on facial expressions?

Behind your back she takes a blade
You think her life is clear but it starts to fade
Why do you rely on the lie she tells?

You think she is perfect, the truth, she hides
She picks up the blade, the truth, she dies
Why do you rely on image?

She opens her mouth to scream her thoughts
Nothing comes out its what she was taught
Why do you rely on spoken words?

You think you understand, but you don’t know
What she hides and what she wants to show
Why do you rely on physical beings?
                                                             From: A site, I don´t know it´s name



Who´s in the Mirror?

Who is the person in the mirror I see
I will not seize to believe its me
The look of sadness in her eyes
Mouth miming I want to die
What have I become I shout out loud
Taking no notice of people around
I can’t adjust to the face of ‘me’
I don’t understand how can this be
I’ve become the person I feared of most
The suicidal girl who looks like a ghost
What shall I do I need to change
I can’t go on looking this way
My face is broken into a thousand pieces
My forehead holds a million creases
                                                      From: The same site as the last one
Den här låten passar ganska bra

Ville bara lägga in en till bild på Murtagh :P Kawaii

152292-37

Hellangel

152292-36

Har ni någonsin undrat hur en ängel från helvetet ser ut? Jag menar, de vanliga har ju vita vingar, en sådan där ful gloria & en "skrud". Men hur ser de ut som kommer från helvetet ut? Har det svarta vingar eller har dem inga överhuvudtaget. Jag tvivlar på att de ser ut som på min bild. Men ni tjejer måste medge att den e snygg. Jag kommer inte ihåg varifrån jag fick den...
"Rita inte djävulen på väggen, för tids nog sitter han där ändå"
Det är ett gammalt uttryck som kanske stämmer, men det är lite för melankoliskt för min smak.

Howl´s Moving Castle

152292-35
152292-34va bara tvungen. hihi (Garrett)

Jag har hyrt Det levande slottet  (Howl´s moving castle på eng) & den är bara för gullig. Den handlar om en tonårig tjej som blir förvanlad till en gammal gumma. Men den är så rolig på grund av alla hennes komentarer. Dessutom har den en bra handling. Ni måste se den.

Dem hyrde ut Fruit Basket där också! Det har jag aldrig sett förut. Kawaii!!!!! (gulligt på japanska)

Eragon

152292-33

152292-32

Jag har set Eragon idag. Den var inte så bra som jag trodde men totalt sevärd.  Men Huvudkaraktären som spelade Eragon var bara så ful. Visst jag gillar när personerna inte är för snygga men han passade inte ens för rollen. Men den snyggaste var helt klart han som spelade Murtagh, Garrett Hedlund. Enligt vad det stog i en text ska han vara född 3 september 1984 & vara 1,86 m lång. Det är han som är på den översta bilden. Den undre är det bara Eragon & Safira på.