Class in Göteborg

Itachi & Sasuke

Jaha, då var det dags att packa (har inte gjort det ännu XD) & jag är helt slut efter vällingbyskolans dag. Det är ju olagligt att vara i skolan i mer än typ sex timmar & vi var där i tio -_-' . INte bra, men jag blev klar med min dumma klänning. Jag var typ först med det även fast jag typ var sist förut. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Har bara kommit på några saker:
* 3 par tröjor
* 2 par brallor
* Några par strumpor
* Madrass
* Sovsäck
* Kudde
* Manga (såklart)
* Kamera
* Pengar
* Mat till tågresan
Det borde nog vara allt men jag är ju trotts allt tjej (vad än folk tycker) & jag kommer säkert på mycket annat ^_^

Think I´m gonna try to sleep on the train. Even though I know it´s not gonna work. I´ll be too hyper and buissy bugging people ^_~

tomgirl

tomgirl(ta bort cigarett, kan inte stava det)
 Jag har alltid varit en tomboy. Varför vet jag inte men jag kan inte tänka mig själv i varken rosa eller i en kjol (även om jag har haft en några gånger). Jag har alltid gilat killkläder. De behöver inte ha djupa urringningar eller tajta saker. De kan bara ha det dem tycker är skönt. Men det har liksom blivit en tradition att tjejer ska visa upp sina kroppar. Jag gillar det inte. Jag vill inte bli dömd på hur mycket hud jag visar. Det är bara billigt. Det kan också vara för att jag inte gillar min egen kropp. Den gör mig galen så det passar ganska bra att klä sig i stora sköna plagg. Dessutom så känner jag mig mer självsäker i det, man får en tuffare utsida. Jag har 50% killar & 50% tjejer i mon släkt (det är exakt så) & jag har alltid gått lika bra ihop med båda sidorna men jag var alltid den som brottades med mina småkusiner i soffan. Jag kom på nu att anledningen till att jag aldrig vande mig vid kjol då jag var liten som alla andra var för att jag alltid for omkring i träd, klätterställningar mm. Då är det inte så praktiskt med kjol.

Why should it be such a big difference between girl and boy clothes?

The movies

teknadBlev lite otydlig pga förminskning

Jag vet inte vad det är men nu har jag blivit lite deprimerad igen. Eler skulle kanske inte kalla det deprimerad, snarare okännande. Jag känner inget överhuvud taget. Hade så förra sommare i flera veckor. Vet inte hur länge det kommer vara den här gången, men på klassresan så ska jag inte vara så här, det har jag bestämt om jag så ska andas in lustgas. Så ni får kanske stå ut med mig någon dag då jag är så här. Ibland är jag superhyper & ibland motsattsen. Snacka om humörsvängningar. Jag kan gå igenom detta på bara några sekunder vilket kan vara ett problem för det runt mig. Man vet aldrig var man har mig eller vad som kommer härnäst.

Jag blir lite irriterad på såna där romantiska komedier som vi brukar se på här hemma. De slutar alltid det samma. Man vet att det aldrig skulle fungera så. Varför måste det vara ett så lyckligt slut för. Inget är så i verkligheten. Jag vet bara två kärlekshistorier som är skrivna som sluta illa. Det är Titanic & The devil Ororon, resten är så sliskiga. Man behöver lite mer oförutsägbarhet.  

Hehe

Hehe
Moahahahaha ^^

Vad ska jag babbla om idag då? Jag har faktiskt ingen aning så jag får vell nöja mig med att jag har jävlig träningsverk sedan hoppträningen igår. Så klart. det tog inte så lång tid XD

See you people at the movies

air

air
Jobbig helg den här veckan också. Jag får aldrig vila. Ska vara i stallet kl 8 imorron för att sopa ett golv som aldrig blir rent & som är lika långt som vår korridor i skolan. Skit kul (not). Men jag vill lära mig någon hoppning så då får jag vell stå ut. På min ridskola lär vi oss ju inte nån. Men det skulle vara lättare om inte Camilla vore en sådan slavdrivare. Fattar inte att jag stått ut med henne i över ett år nu. Man vänjer sig vell antar jag.

I´ve got 8 new mangas to read. It´ll probably won´t be one left at the end of the weekend.

Sand

Sand
 Varför ska jag inte gå på Linkin park/30 seconds to mars/Skillets konsert?! Jag älskar dem alla & ändå har jag inte fixat biljetter. Jag är så glömsk. Skjuter upp allt & så blir det aldrig av.

Världens jobbigaste dag idag. Fick ont i huvudet av den där duma teatern (den var ok, men otroligt töntig XD). Fick tvinga mig genom hela dagen eftersom de två sista lektionerna gör vi saker som jag börjar få ont om tid på. Jätte jobbigt. Men på So,n & No,n så lyssnade jag mest på redovisningar eller babblar med er som satt bakom mig. Orkade inte skriva mer.

Is it wrong being hyper?

Lonely

Lonely
Min första bild som jag har lyckats få in här på bloggen! Yay för mig! ignorera datumet om ni kan tyda det. Den här bilden gjorde jag 21/7-2006 (jag skriver datum på de bilder jag blir nöjd med). Jag hade nån deprimerande period så jag gjorde typ 5 bilder i det här temat. Men den här är en av mina favoriter av alla mina bilder jag har gjort nånsin. Visst sitatet är gammalt men jag gillar bilden så mkt. Den är gjord i bara blyerts så det är därför den är lite suddig. Ska försöka få in lite bättre bilder senare nån gång.  

Stick it! (bloopers)


Från filmen "Stick it!". Jag älskar den filmen den är bara för skön. Haley (huvudpersonen som har mörkbrunt hår & breda axlar, har på sig orange dräck nån gång XD) har världens skönaste personlighet. En se film om du är tjej.

Vill också kunna göra XD! Här är Haley den i grön dräckt. Fast här är det inga bloopers, this is the real thing (exempt 4 the music)

http://www.youtube.com/watch?v=zZk6qGDGH2Y&mode=related&search=
här är en pressentation av karaktärerna

The new computer

The ring
Har installerat vår nya dator nu. Men det jobbiga är att alla mina bilder & noveller är borta. Har letat efter bilder hela morgonen & min smilisar på msn har försvunnit så ni får skicka mig några då vi snackar där senare. Det tog en evighet att instalera datorn men nu har vi skrivare & allt. Otroligt bra. Men jag måste fixa så att jag kan lägga in mina foton bara. Den gamla datorn hade fel sorts USB vilket gjorde de hela omöjligt. Får se hur lång tid det tar för mig att bli förbannad på den här datorn. Hittar alltid nått.

Jag är helt slut efter de här två dagarna som jag egentligen skulle vilat på. Så idag & kanske imorgon så ska jag bara dega & testa hur den här "avanserade" maskinen fungerar. Jag har readn kommit på nästan allt me man lär sig nått nytt varje dag.

I rather be hated for who I am, Than be loved for who I am not 

Flying

NarutocrewOkey lite dålig bild men den visar iaf hur dem ser ut (ungefär).

Har faktiskt ingen idee om vad jag skriva, jag har bara tråkigt. Ska till Grimsta senare på teori men de är bara så himla tråkigt att man somnar. Vi sitter bara i teori salen & babblar om de olika hjälperna. Det finns liksom hur många som helst som är helt onödiga att veta namnet på. Tex sidoförande skänkel. ställande tygeltag, mothållande skänkel & reglerande tygeltag. Finns många fler men ni kommer inte vilja fortsätta läsa om jag börjar rabbla.
Nu har jag bränt ner all min musik jag haft på datorn på cd för att inte förlora dem då vi installerar vår nya dator (ska bli så skönt, den här tröga saken har hängt med i 8 år nu).

Men vad ska jag snacka om XD. Jag har brist på ideer. Måste medge att det händer ganska ofta nuförtiden. Jag kan snacka om min jobbiga privatlektion igår. Hade dressyrlektion för Camilla (Valsens ägare) & det är första gången som jag har sluppit ha matingal på henne under lektion. Men jag hade varken sporrar elr spö så det var otroligt jobbigt (det är det visserligen alltid) särskillt nu när hon är brunstig igen & blir sådär slö. Tog Typ tio minuter att få igång henne & då var jag tvungen att kämpa för allt jag var värd. Mamma tog några foton men hon missade galoppen så jag har bara bilder på nån trav men mest skritt & nån halt. Hon är så fin den där hästen, jag kan inte rida henne lika fint som tex Camilla kan men jag kan rida henne så att hon skulle kunna gå typ en LB. Eller LC lite svårt att avgöra själv med tanke på mina tävlingsnerver så går det ju inte XD. Jag klarar inte att tävla, det känns som om jag ska spy. Not nice. Om jag måste så ska det vara hoppning men eftersom vi inte tränar det så mycket på ridskolan så får jag nöja mig med lektionerna på Valsen. Ska förmodligen ha hopplektion på lördag nästa helg. Får se hur högt Camilla tvingar mig att hoppa den här gången. Sist var det närmare en meter. PÅ ridskolan får vi hoppa ett kryss (eller en sax om man ska vara petig) på trettio centimeter. Hästarn ahoppar ju inte ens då ju! Vad lär man sig på att bara rida an en pinnhög & bromsa hela tiden? Det ända lärana säger åt oss att göra är att bromsa tills det känns som om vi står still på stället & travar. Det är precis tvärt om vad Camilla säger, där får du driva på tills du spyr. Men det kan vara för att Valsen inte hoppar om hon inte är igång & saknar drivning. Hon tvärstannar nämligen då, ni ska vara vet hur många gånger jag har varit en hårsmån från att flyga rakt in i hindret. Men som tur vad heter jag inte Desire & inte har nån balans. Jag lärde mig det den hårda vägen. Har redan flygit in i hinder några gånger & det känns inte så roligt. 

Am I that stupid? I just consider myself special =P  

www.climatecrisis.net

om ni kan l?sa
 Hade en riktigt deprimerande dag idag. Lyssna på nån amerikan prata om miljöförstöring. Jag blev helt förskräckt. Och deb där dumma Bush bara fortsätter att göra skäl för sitt smeknamn (vilket är allt från dumhuvud till kommuntist). Han bara struntar blankt i mjlön bara folket röstar på honom så att han har makt. För det är vell vad alla människor vill ha, makt. Vi gör vad som helst för att få det, precis som alla männskor kan köpas för en hög summa & kan bli mördare vid ett speciellt tillfälle. Det är människans natur. Nu låter det som om jag ser ner på min egen art men det gör jag delvis. Vi måste vara det dummaste djur som finns. Vi tänker inte på den skada vi gör bara vi får vad vi vill ha. Jag kan inte låta bli att tänka så. Men vi kan inte förändra våra vanor bara sådär. Old habits die hard. Jag tycker mest synd om de vi kallar djur. De gör inget för att förstöra vår planet. De lever i symbios fram till det att vi kommer & ändrar på allt för att vi vill ha något. Jag tycker personligen att miljökatastrofer har högre prioritet än världshungern. Om vi låter det fortsätta så här så kommer det inte finnas nån planet att vara hungrig på. Den här mannen som talade på filmen var helt otrolig, man satt som klistrad med ögonen på skärmen. Han hade så himla mycket rätt. Men jag vet inte riktigt hur jag själv ska kunna hjälpa. Det känns som en klump i magen då jag vet att jag själv inte kan göra någon direkt skillnad. Jag har aldrig varit en bra talare så jag kan inte göra som den här killen, sprida mitt budskap, men jag ska minnsan få hela min släckt att börja sortera soporna. Det är iallafall en början. Dessutom ska jag fixa cykeln så jag kan cykla till skolan istället för att ta bilen.  

Freak of Nature

hallway
Ha! Jag var helt galen idag XD! Jag kunde inte göra något åt det heller. Det krävdes nästan 40 minuters hård fotboll & en mosad fot för att få mig att lugna ner mig. Då hade jag varit som en psykfall i 6 timmar redan XD. Jag for omkring som om jag hade drukit en hel kanna med kaffe! Men jag hade inte ätit elr fått i mig nått konstigt. Jag tror jag skrämde alla med min galenhet så jag får väll säga förlåt till alla er som jag har irriterat idag. Hoppas ni inte tog det personligt, men jag hade ingen självkontroll XD. Ni så ju hur jag började asgarva på "svenskan" då alla var tysta. Jag ville verkligen sluta men jag kunde inte. Det var som en osynlig kraft sa åt mig att garva. HiHi. Men jag älskade fotboll en idag. Det var så roligt speciellt då jag började koma igång. Jag har den lilla finessen att först bli jag snabbt urtrött men om jag fortsätter så försvinner det & då kan jag springa jag vet inte hur länge. Tyvärr kom detta efter att mina kära tår hade blivit mosade av nån tjej i andra laget. Gick liksom runt & haltade, men jag lyckades ignorera det då jag sprang. Jag tänker inte låta dem slå mig bara för att jag har lite ont i "lilltån" (vådå tävlingsmänniska! Jag vet inte vad ni snackar om *ironisk*)

Åter igen säger jag förlåt till alla jag har gjort galna idag XD

broken

broken

Fick min skötarlicens idag (en inplastad pappersbit XD) även om det kändes som ett löjligt prov. Jag kan förstå att en tio åring har problem med det men annars skulle det vara löjligt. Fick rida Valsen igen (jag hade henne idag så jag var tvungen att åka ut dit direkt efter grimsta) första gången på några månader kunde jag få på sadeln XD. Hon var en riktig galning att rida på också. Hon ville inte stå still & då hon kom på att vi var på väg hem så började hon småtrava. Då jag var tvungen att göra halt så försökte hon backa men då jag inte lät henne göra det så studsade hon med frambenen (stegrade sig). Det var skitkul XD! Jag älskar lite galna hästar, det blir lite variation. Men man måste kunna få stopp på dem, det är mitt enda vilkor. Valsen är så gullig då hon är endra pigg eller orolig. Hon blir liksom rädd för allt & vill sticka iväg. Men hon lyssnar fortfarande så hon är inte omöjlig.

The foul without a name.


moahahaha

moahahaha
Jag tror att jag måste bli lite snällare igen. Men idag så orkade jag bara inte vara snäll mot alla konstiga typer. När vi spelade fotboll så hamnade jag med de personer jag inte tål för fem öre. Det bli alltid krig mellan mig & Erwe (vet inte riktigt varför). Jojjo hade aldrig sett det tidigare men igår så såg hon oss snacka i fem sekunder & allt vi gjorde var att kasta förolämpningar till varanndra. Jag tål inte pundhuvudet! Som tur var så slipper jag se honom då vi slutar skolan. Då kan jag äntligen bli fri. Men jag kommer sakna nästan alla andra som jag inte hatar. Får väll bestämma nått möte med dem eller nått XD

Om alla känner mig bättre än vad jag tror, hur mycket känner jag mig själv då?

Eh, vad nu då...

Jag har varit konstig hela dagen. På morgonen var jag helt slut men efter no lektionen så blev jag pigg & glad igen  =3. Jättekonstigt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska snacka om idag så jag får vell bara babbla som jag alltid gör XD. Spanska lektionerna är så himla tråkiga! Man lär sig inte ett skit (eller så är det bara jag som inte bryr mig ett skit om vad hon säger) av det där konstiga texterna som dem tvingar oss att läsa! Gissa varför hon gav oss en läxa till imorgon. FÖR SKOJS SKULL!  Vad är det för sjuk humor!? Som om vi inte har tillräckligt med prov för att inte kunna ha ett liv! Dem måste älska att tortera oss mentalt så att vi blir förståndshandikappade av all stress. Inte undra på att  antalet självmord bland ungdomar har ökat! Man pallar inte med längre! Det finns en gräns när hjärnan inte kan ta in mer information men lärarna verkar sakna förståelse för det. Bara för att de inte var lika hårt då dem var "unga". De ända ämnen jag pallar är logiska ämnen (där inkluderas bara matte, NO & bild) resten saknar jag helt förståelse för. Religion är min blinda fläck. Jag förstår ingenting av deras sätt att tänka på saker & ting. Jag tycker att det är endast jag som har kontroll över mitt öde & bara iden av nått som ständigt skulle veta vad jag tänkte & gjorde freaks me out!
Men detta gör inte så att jag inte tror på själar & sånt. Jag gillar sånt & är övertygad om att de finns även om man inte kan bevisa det. En till sak som man inte kan förklara är deja vú. Jag får det hela tiden & allvarliga sådana, jag ser så otroligt mycket innan jag egentligen har sett det. Men det är ofta en otrolig tidsskillnad mellan då jag har sett det & då jag verkligen upplever det, men jag kommer alltid ihåg det iaf. Strange.

Men nu har jag plågat er tillräckligt med mina korkade filosofier. Så jag ska nog sluta skriva innnan jag börjar förbanna politiker också >.<

Föööl!

F?????
Sorry guys att jag inte var i skolan men jag var bara så död XD Var istallet från 11 på dagen igår till halv tre på natten. Vi föl vakade& han bestämde sig inte för att komma förrän kl 12 på natten. Jag var helt slut, men jag var ju tvungen att vara med för sånt får man ju inte se varje dag =P Fölet var en hingst som var otroligt stor, alla andra av valsens föl har kunnat gå under magen på henne men den här hade ben upp till hennes mage XD. det var en liten fux med en skuten stjärna & tre strumpor & ett stickelhårigt ben, Det som var gulligast var att han hade en vit underläpp! Dessutom hade han hicka i början & ni ska bara veta hur söt ett föl är då den gör det.

Så ni vet så är bilden på halla & inte på fölet ; )

Song:Sic, group:Slipknot, Anime:Naruto


Haha! Var bara tvungen att kolla så att jag hade fattat rätt XD Se va duktig jag är =P


haha

haha
Vi var lite flummiga XD Särskillt då de började bli sent =P

haha!

haha!
Bild från Valborgsafton =P (Jojo sa ju åt oss att träng ihop oss XD!)

So cute XD

So cute XD

Såg på Spiderman 3 igår kväll & den var riktigt bra =p Det ända jag inte gillar med såna filmer är att det alltid är den vackra, försvarslösa kvinnan som måste bli räddad av de starka, modiga männen >.< Hallå det är ett mordernt samhälle det här! Dessutom såg jag hur många jag kände igen som helst! Hälften av killarna i B satt några rader fram. Ja, jojo, TT va med. + att jag såg Karro & Anna där med vad jag tror va en konfirations kompis.
Gissa vad jag så när vi gick igenom mitt bostadsområde kl 12 på natten sen. Vid en korsning stod et helt gäng med tonåringar & fem sekunder senare så kom (tro det eller ej) en av dem med en häst som jag tror kom från det andra stallet knabbt en kilometer bort. Hur dum kan man vara att ta med sig sin häst in i ett tätbefolkat område mitt i natten! Inte direkt en vanlig promenad direkt. Den verkade inte uppskatta att bli utsläpad från sin sköna tupplur. 

& grabbar (ni vet vilka ni är) även om ni tyckte det va astråkigt i stallet så uppskattar jag väldigt att ni ville komma =) 

Kan "Kärringen" bara hålla klaffen? Hon pratar bara nonsens!

Dresses?

haha
Garvar ihjäl mig av den här XD!
Ja va ska man skriva? Just nu har min hjärna härdsmälta. Jag vet! Jag kan snacka om min dumma balklänning som jag kommer ta skillsmässa från efter balen XD. Den gör typ allt för att jävlas med mig. Det är så mycket tyg att man syr ihop delar som inte ska ihop hela tiden! Hälften av tiden går typ åt att sprätta upp sånt. Dessutom så har ingen annan en sån model & kan hjälpa mig så jag måste vänta hela tiden. Den har en så krånglig model också så jag måste sy in den hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket jag syr in det är alltid lika mycket kvar!

Fuck this crap,
or else I will snapp.
Leave it be,
Or you will be like me.
Just don´t bother,
It will never be like the other.
// skriven till min "kära" klänning som jag snart kommer döda!

even more ice cream

even more ice cream

Kan inte min dumma dator göra som jag vill ibland? Nu vägrar den lägga in några låtar i rätt document & vill promt behålla dem i mediaplayer! Man blir ju galen X/

Shut up!

:P
Nästa person som irriterar mig kommer jag att slå ihjäl säger jag bara. Folk har irriterat mig i 24h non stop & snart kan jag inte hålla igen längre. Stallet var det ända stället jag kunde komma undan, där är allt så mycket bättre. Alla är så mycket lugnare & kräver inget av dig förutom att du kanske är lite social (vilket är lätt att vara med dem). Jag måste nog skaffa mig en slagpåse annars kommer det gå illa. Vissa dagar har jag bara noll tolerans & då vill jag bara banka skiten ur allt & alla. Det är tur att man har självkontroll. 

 
http://www.youtube.com/watch?v=6k4OeMUuezA