Upsidedown

halt!
Cats are scary!

Har varit så jävla trött idag att jag måste tvinga upp ögonlocken varje gång jag blinkat. Kanske har brist på något ämne i kroppen.
Hade en jätte knepig uppgift i skolan. Vi håller på att föröka använda högra hjärnhalvan & de gjorde vi genom att alla fick en bild av nån tecknad politiker (som såg skit rolig ut) & så skulle man lägga den upp och ner framför oss & rita av den så. När man va klar så vände man på sin egen & den andra bilden & såg hur de blev. Min blev hyffsad fast lite för tjock. Men när man ritar av något som vi gjorde så tänker man inte på att de är en hand, skjorta, stol man tittar man tänker bara på att de är en  linje som ska ritas av så exekt som de går. Om man kollar åt rätt håll så använder man vänstra hjärnhalvan & då kommer de här gamla barnsymbolerna upp i skallen som säger åt en att rita saken på ett lättare & mer barnsligt sätt. De va faktiskt kul. Sen så skule vi rita av vår hand so detaljerat som de gick. Vissa kunde verkligen inte rita de så de såg skit kul ut. Min blev väl ok. Jag är glad att jag är en allround tecknare annars skulle jag aldrig klara av att göra något av de vi kommer göra. Men jag har för dåligt tålamod så jag pallar inte att arbeta på en bild så länge åt gången eller överhuvud taget. Håller på att somna framför datorn så jag ska sluta skriva nu. God natt.

Lite Naruto Emo kid! XD (jag gillar emos bara så ni vet jag tycker bara den här låten är är skitskön =P)

I´m not listening. lalala!

moahaha
Älskar den här lilla kaninen XD

Har egentligen inte så mkt att berätta förutom att klaga på två av mina lärare. Min Samhällskunskaps lärare Guje (ja hon heter så de är inget smeknamn) kallar alla tjejer för tanter & vi vill nästan strypa henne. Vilken slags lärare förolämpar sina elever genom att kalla 16 åringar för tanter, jag menar ta en titt i spegeln polarn! Du är 62 din fosil! Den andra är min Historie lärare Maj. Hon är så tråkig att alla i klassen sitter & ritar i sina antecknings böcker (vi är ju bild elever så de faller oss naturligt) & jag försökte faktiskt förstå vad hon snackade om men hon har ingen röd tråd i de hon säger. Jag fattade inte ett skvatt, ena sekunden snackar hon om en sak, sedan så snackar hon om en helt annan sak & 20 minuter senare fortsätter hon någerlunda med vad hon sa förrut. Hon hoppar fram & tillbaka så jävla mkt. Jag kommer flunka så jag får väl självstudera i vår bok istället. Frågan är bara vad jag ska göra under våra 1,5 timmars lektioner XD

Måste ses i helgen annars dör jag utan er!

rain

rain
Det är egentligen inget direkt fel med min klass men jag känner mig ändå utanför. Jag känner mig falsk & missanpassad. Saknar er så jävla mkt. Jag är inte mig själv utan er, de andra har inte samma humor som jag. Jag garvar med de är liksom tomt på insidan. Jag leer bara för att om jag inte gör de så kommer folk tro att jag är en torris. Dessutom känns de som att pressen har blivit så mkt större, jag måste stänga av alla känslor för att inte freaka out. Allt gick så fort att jag inte hängde med. Kompisarna försvann, ny skola, nya människor, valsen & colan borta, för lite ridning etc. jag klarar inte av allt på en gång. Det känns som i femman lite grann & ni som känner mig har hört den historien. Minsta liten motgång känns som en bilkrock. Dessutom är jag rädd för att jag längre in på terminen inte kommer orka göra nått på helgen med de gamla gänget. Jag vill inte tappa bort dem, de skulle vara som att förlora en arm. Jag kan inte vara äkta glad utan dem, inte med varken min familj eller alla djur i världen (visserligen så skulle de kännas som jag förlorade en arm om jag blev av med dem också). Jag är nog lite för osocial. Om jag kunde åtmistonde träffa Sarah lite i skolan så skulle jag kunna lee riktigt men vi har ju olika scheman & sociala cirklar. Saknar er så jävla mkt (även om jag träffade er igår) 

Can´t wait to see you smile

Ska ha kräftskiva ikväll & de ska bli så jävla gott! Jag älskar kräftor & räkor med de är så jobbiga att dissikera XD Jag förstår inte varför med de bara vattnas i munnen, ungefär lika mkt som de gör när jag ser cola. De är vekligen beroende framkallande även om man inte dricker de så ofta. De är som min alkohol, jag blir helflummig & garvar åt allt & kan inte sitta still. Ordet lampa är ofta de man garvar mest åt XD. Eller så blir man som Joss så att när någon säger åt en att släcka lampan för att sova så tittar man förvånat & säger "går den att släcka"! XD

Jag har en känns av att jag är en av de personer som låter mest i klassen, alla andra utom oss fnittrar medans vi asgarvar, lärarna började kolla konstigt på oss men jag tror att jag komer bli tystare då lektionerna väl börjar, de blir jag alltid. Jag tror att vi lyckades ändra på skolregeln att man inte fick ha mp3 på lektionerna, alla i hela klassen sa samma sak & de va skit kul att se lärarnas besvärade miner eftersom majoriteten regerar XD.

Någon som vill hitta på något imorron, har inte sett alla på några dagar nu!

I call it freedom of expresion, losers call me a fag (nynnar på emo kid)

Lonely
Vet att jag har använt den här bilden förrut men jag kände för att ta den igen

Har gått två dagar i skolan & man börjar redan se glimtar av gäng. Jag är i emogänget XD. Egentligen består den bara av mig, en tjej som inte är emo som heter Rebecka & emosarna Madde & Joss (Josephin).  De känner en hel del andra emos på skolan så på rasterna så snackar vi med de andra. Det är bara en av oss som inte har färgat håret XD. Ser Sarah några gånger ibland eftersom hon går i samma byggnad med i korridoren mittimot & säger hej. Vår byggnad är den trevligaste. De är en nedervåning som teatereleverna använder & en massa bordsgrupper & en scen. På övervåningen så har bild eleverna den högra delen & musik eleverna till vänster. Vår del är så trevlig, de är liksom soffor med stora kuddar, målningar, lerfigurer längs hela. Sedan så har vi tre klassrum där också, de är också ganska trevliga men lite slitna. Har börjat få lit koll på namnen men jag tycker fortfarande att bimbosarna serlika dana ut XD. Min mentor heter Louise & är lite äldre men trevlig & lite fart på. De äldre eleverna kom senare på dagen idag & de råglodde på oss (ganska mkt just oss xD). Man kände sig inte så kaxig längre! De är liksom typ 30 cm större än mig (killarna då)! Men man blir lite irriterad på att de tror att de är så stöddiga & stora. 
Har någon av era skolor en funktion som gör att om man inte har ett lunchkort (typ som ett bankomatliknande kort med en bild på sig själv) så kan man inte få en tallrik ur en maskin? De är skitkonstigt, vi ska ta foto till de på onsdag men jag ser ut som skit på bild så jag ska gömma den någonstans. Jag skulle kunna babbla om min skola otroligt länge men de skulle ni nog tycka va jobbigt så jag fortsätter någon annan gång =)

SOV GOTT! (mitt sätt att säga hej då XD)

School

oki

Börjar skolan i morgon men jag känner mig inte de minsta nervös. Jag får bara se till (som jag, Jojjo & Jojo pratade om idag) att jag inte skämtar med dem XD Jag & Jojjo kan nemligen få en lite elak humor ibland som bara nära vänner kan se igenom. En främling skulle tro att vi endra va otroligt elaka eller bara korkade XD Men mitt problem är att jag inte tänker ut elakheter de bara formas i min mun & kommer ut, jag hinner inte tänka dem innan de är ute. Så jag ska nog hålla mig till en snäll humor den närmaste tiden med de nya folket. Men jag vet inte vilken nivå jag ska ligga på, jag är medel i betyg i min klass. Den som hade lägst & blev intagen hade 160 poäng & jag har glömt så jäkla mkt under sommaren att när den första diagnosen kommer den närmaste veckan så kommer jag inte får så många rätt även om jag hade bra betyg i högstadiet. Sam-gymnasiet är en skolan som går fult ut från början så jag får förbereda mig för de värsta.

Vad ska man ge för första intryck? Jag kommer se ut som en jock även om jag inte riktigt är de. Jag gillar att springa efter bollar även om jag inte har nån bollkontroll (jag är för mkt av en hund XD)

Älskar den här gruppen mest i hela världen!

The Potter characters

the gang

älskar den här tecknaren, Sara känner nog igen den men ni andra gör nog inte de. De är nästan alla som har varit med i harry potter. Man kan t o m se vem som är vem!

De har varit säkert 5 år sedan jag spelade på min blockflöjt men jag tog med mig den hem från farsan igår & efter bara 20 minuter kom jag ihåg noterna & hur man tar dem. De satt väl i bakhuvudet, men de är inte så svårt att spela heller så jag ska nog inte vara så stöddig XD Spelade några gamla låtar så som de vanliga sommar & jullåtarna. Efter nåfra försök så gick varje låt bra, men de tog några försök innan varje låt fastnade eftersom jag knabbt kom ihåg hur man sjunger dem XD.

Börjar i skolan om 3 dagar!

teddy

teddy
Ska börja med att säga förlåt för att jag var tråkig igår. Det är bara de att när de är för mkt folk på en mindre yta så får jag clastrofibi känsla. Jag klarar de bara inte så jag blir tyst & försöker gå därifrån, vilket jag inte kan för att de är oförskämt. Jag har typ en linje på tre personer eller nått. Mer än ett längre tag & jag mår inge bra. Förlåt T_T

Tror inte jag ska äta så mkt mer onyttigt på ett tag. De känns som att marsmellowsen (jag vet att de inte stavas så men jag kan inte inte bättre) har kladdat sig fast i min magsäcks väggar.
Jag måste säga att jag längtar till skolan börjar, jag vill ha första dagen överstökad, sedan kan jag slappna av när de gäller sånt. Hoppas bara att de finn några schysta människor i min  "mentorsgrupp" (förlåt när de gäller texten men jag kom åt nån knapp & nu kan jag inte få tillbaka de XD)


hello

hello
Imorron är de grillning. De som inte kommer ska vi jaga ifatt & döda. Så ni borde komma =D

Såg värdens finaste häst i en hästannons som jag vill köpa, problemet är bara att den kostade typ 90000;- sånt har jag inte i fickan direkt XD De va typ en jätte duktig hopphäst & snygg va den också. I hästvärlden handlar allt om om exitör. De har visserligen sin grund. En häst med för stort huvud kan få problem. Samma sak om den har utåt/innåt tår, svank rygg, kraftiga ben, vita strumpor. Allt sånt kan ge problem. Om man vill ha en häst som ska fungera max så måste man kolla på allt. De är skitjobbigt. Men så handlar ju också hästvärlden om att visa upp för folk vilken fin häst man har. Ju snyggare häst, ju mer står den ut i mängden. Man får bara inte glömma bort att man ska kunna kontrollera odågan också.

Undra hur min klass kommer vara. Jojos verkar helmysko . Min skola är en sån som typ inte tillåter byte av klass så om de går fel så sitter jag djupt ner i kvicksanden. Jag brukar kunna bli kompis med olika sorters människor men de finn alltid någon som jag kommer att hata & bråka med. De som tror att de är så bra på allt. Fanns en sån tjej på ett läger för några år sedan. Alla tyckte hon va så cool för att hon typ hade medryttarhäst & hela skiten, men hon trodde också att hon kunde allt. Anledningen till att hon nog inte gillade mig var för att jag visste lika mkt som henne, bara de att jag inte skröt om de till alla andra där. Hon va en riktig bimbo bitch.

Competition

love you
Jaha, idag börjar Jojo & Jojjo i skolan. Stackare. Jojo va skit nervös igår så jag hoppas att det gick hyffsat & att hon inte blir mobbad (på åtminstonde första dagen). Jag önskar att jag kunde säga att hon aldrig skule kunna i bli mobbad eftersom hon är en så skön människa med då skulle jag ha fått minnesförlust. Men om du är dig själv Jojo så tror jag att du åtminstonde får några vänner :)
Jojjo, du får säkert också många.

Funderar på att ringa Cam idag eller imorrn & se om vi kan fika i stallet eller nått. När man lär känna henne lite så är hon inte så farlig. Men jag vet inte om vill vara i det stallet. Det ligger bra till & har bra skogar & ridbanor (lägg märke till att det är PLURAL!). Men som sagt, människorna är lite...

Kan man inte förlänga veckorna så att man har fyra dagars helg. Man har inte tid med allt under en vecka! De finns så mkt jag vill göra men inte har tid för. Jag hatar tiden. Den går även om man inte känner den, jäkla smitare. Har ni en aning om hur många saker jag har gått på i mitt liv? Har hållt på med de ett tag & sedan bytt, de enda jag har hållt fast är ridningen. Jag har sysslat med: dans, gymnastik, blockflöjt, innebandy, kickboxning& ridning. Jag är för velig helt enkelt. Det är jag fortfarande, jag har en för spittrad personlighet. Jag tröttnar ganska lätt så jag måste hålla på med något som är varierande. Varför det blev just ridningen är nog för att jag har alltid tyckt om djur & de är variation. Man vet aldrig på vilket humör hästen kommer att vara på eller ens vilken de va man skulle rida på. Men de va visserligen på ridskolan. Dansen sysslade jag med på dagis & jag tror att jag var lite före min tid för jag tyckte allt struttande omkring i en ring va aslöjligt. Lyssnade på my little pony till typ. Sånt har jag aldrig gillat. Gymnastiken va typ i förskolan eller ettan. Gick typ ett år & slutade sen, varför komer jag inte ihåg. Typ för att min kompis slutade. Blockflöjt spelade jag från 2:an till 4:an tror jag. Spelade tills min grupp splittrades. Sen ville jag inte fortsätta. Innebandy höll jag på i 6:an ett år. Slutade för att hur mkt jag än försökte så kunde jag inte hålla upp tempot med de bästa i laget. De va viserligen såna som hade spelat flera år mer än mig men jag tror inte att lagsport är min sak. Jag kan inte helt enkelt. Enligt mig är alla motståndare. Jag är bara för tävlingsinriktad för att kunna stå ut med att vara i ett lag där de finns personer som är bättre än mig. De ända personer jag tål är bättre än mig är mina vänner, dem kan jag vara glad för. Men jag tävlar mot alla & så är de bara, varför vet jag inte. I Ridningen Är de bättre. Där är jag bra & de är inget lag. Om jag gör rätt så gör hästen rätt, de är aldrig dens fel om något går snett. Men jag tror att en av anledningarna till varför jag inte klarar lag är för att laget litar på dig vilket blir som press på dig. I don´t work well under that kind of pressure. De är nog därför jag inte tävlar lokalt. Kickboxning började jag på i 7:an & höll på med de till jullovet i 9:an. Slutade för att jag inte orkade komma på lektionerna längre. Hade för mkt ridning. Red 3 gånger i veckan & kickboxning mitt i veckan, den kvällen då man egentligen va tvungen att göra lexorna till på torsdagen, vilket var många. Men jag saknar verkligen känslan.

We´re the best, fuck the rest (de va den jag ville ha som tröja)

tiresome

killed
Jaha, va ska man göra nu då? Har ärligt talat skittråkigt, den här dagen har varit jätte lång. Martin väsnades så mkt när han gjorde sig iordning imorse (ca 07:30) att jag vaknade & kunde inte somna om. Men jag måste säga att vara & träna hela dagen som de gör låter roligt. Jag är den typen som måste ha personer säga åt mig vad jag ska göra när jag tränar. Ju mer personen skriker på mig desto hårdare försöker jag. Jag är motsattsen till en av mina yngre kusiner som man måste dalta med för att hon ska försöka. En tränare/instruktör/lärare ska insperera & hålla dig intresserad. Annars så försöker jag inte ens. Ganska patetiskt egentligen. Men jag älskar känslan när jag tränar den efteråt är bättre. Den när kropen är så trött att den darrar. De är de bästa som finns! Skulle egentligen vilja ha fortsatt på kickboxningen eller börjat på någon annan kampsport, de är där man gör mkt fys. De gör man på fotboll & sånt också men då behöver man ha bollkontroll också XD. Men eftersom ridningen är en av de två saker jag har självfötroende i så kan jag inte sluta med de. Då skulle jag bli en nolla, man kan inte bara vara bra på något så töntigt som att teckna. De är de saker jag har slitit mig blodig för att bli bra på så jag tänker inte bara slänga bort de. Föresten så gick ridlektionen i lördags åt pipan. Camilla såg med en gång att de va något fel med Gabby (när de gäller hästar måste man lita på hennes ord eftersom alla i sthlm typ vet vem hon är & frågar om råd). Jag sa upp mitt medryttarskap på henne igår & har två alternativ på ett privatstall närmare. Kungsgården heter de. Valsen stog där i ett halvår innan hon flyttade till munsö. Jag gillar egentligen inte de stallet. De är ett tävlingsstall så alla som är där är hur duktiga som helst. Jag känner mig lite utanför eftersom jag inte har börjat tävla ännu & dessutom inte har en egen häst. Ni ska bara se hästarna, de är bara muskler & har typ inget fett alls! De är helt enkelt ett ganska opersonligt ställe. Jag hade inte så många att prata me där heller. Om du inte har egen häst så var du i prinsip inte värd att prata med. De jag kunde prata med va personer jag känt sedan innan. Men enligt Cam så har de jobbiga typerna försvunnit nu. Men en sak har jag bestämt, om jag börjar där så tänker jag inte vara med på uttagen 8 på morronen. De gjorde jag förrut & de är skitjobbigt.

I killed it for you <3

I little of everything

cookie
Måste hitta en ny skolväska till den 23:e. Men kommer inte duga då. Men jag har ingen aning var jag ska börja. Jag vet att jag vill ha en mer vanlig väska den här gången (en som man har på ryggen XD) men var jag ska hitta en jag vill ha & hur den ska vara designad har jag ingen aning om.

Bara så alla vet så börjar grillningen 19:30. Det skulle vara kul om ni kunde ta med er något också. Förra gången fick vi lite polly & kexchoklad så vi hoppas på samma generositet =)

Visst måste man älska azuzephre! De är så jävla söta så de finns inte. För er som inte vet exakt vad de är så är det den typ av figur jag har som bild i det här inlägget. Men man måste titta noggrant för många gillar att förfalska dem (including myself) så om man vill ha de riktiga så måste man lära sig hur de ser ut. OK, jag låter som värsta bildnörden nu så jag ska sluta.

Ska få vara ensam hemma typ hela dagarna den här veckan (YES!) men om någon vill hitta på något så är det bara att fråga, vill inte sitta inne hela dagarna & bli ännu tjockare XD. Men de är verkligen skönt att vara ensam hemma. Man kan liksom göra vad man vill! Idag har jag kollat på ännu mer F.R.I.E.N.D.S & dessutom sett på Underworld, en jäkligt bra serie måste jag säga. Båda två. Jag måste bara se upp när det gäller friends för jag har börjat ta efter deras vardagliga humor XD. Har sett från season 4-10 & alla är lika bra! Chandler är min absoluta favorit, jag älskar han humor även om de i serien inte gör de =P

hehe! *springer & gömmer sig för jojo XD*


Hitta klassen =)


Cute snake (Jojjo & Paula, ni får blunda XD)

coolt

coolt
Den här bilden va bara så cool tycker jag.

1000;- för ett par läderstövla, har aldrig hört något så billigt (jag är inte ironisk). Ska ha lektion 14:30 idag. Får se hur de går. Är de någon som vill hitta på något imorron eller något. Har inte sett er på ett bra tag, känns de som.

Har en hel låda med rycktsaker som jag inte har använt på ett år XD De har säkert ruttnat. Men jag behöver dem liksom inte, de har liksom sånt i stallet. De är bara i vägen. Men min säkerhetsväst ska jag nog ta med mig idag, jag behöver egentligen typ inte ha på mig den eftersom jag typ aldrig ramlar av men man vet aldrig så den ska med. Men jag vill börja hoppa höjder snart. Än så länge har jag typ bara hoppat 90 cm. Men jag vet inte om jag klarar att göra de på Gabby, på Valsen skulle de nog ha gått. Alla pratar om att jag skulle börja tävla men jag tror inte att jag har nerverna för de. Jag rider för att bli bättre, inte för att de är kul. När jag blir bättre så är de nämligen kul. Jag är ingen promenad ryttare som bara kan rida i skogen, jag skulle bli galen & uttråkad. Menjag vill inte bli bättre för att tävla. Ska kanske försöka någon gång på riskolan men jag har inget gröntkort så jag kan inte tävla lokalt ännu. Tog kursen men klarade inte själva provet, de va skitsvårt. Men jag va ganska liten också. Det grönakortet är som i golf, de visar att man är medveten & kan alla regler som gäller på en tävlingsplats. Men ett vaccinationsintyg måste man också ha. Men de kan ju inte jag skaffa eftersom de är hästen som ska ha de.

See you later, if anyone wants to that is.

Suicide jumping

trav snet fram
Gabby är en pain in the as XDskulle hoppa de där miniatyr hindret som syns i hörnet, och jag va tvungen att driva, rama in & bromsa på samma gång för att hon överhuvudtaget skulle hoppa. Hon är ganska tjock men är pigg, åtminstonde då hon märker att de är hoppning eller uteritt. När de är dressyr så blir hon jätteslö. Som ni ser så är hon egentligen lite för stor för mig men jag har ridit så stora hästar innan som har varit starka så jag kan ju hantera henne hyffsat, men de är ju ingen valsen direkt. Valsen va 1,54 m i mkh (mankhöjd=där halsen & ryggen går samman) & Gabby är 1,65 m. Det är liksom lite skillnad men hon tar typ lika korta steg som valsen så de känns som att man skulle rida en mkt mindre häst. Sara, du kommer inte förmodligen inte hinna läsa de här, men de skulle va kul om du ville komma med ut nån gång & pröva att riden henne lite på banan elr nått. Du kan ju pröva ett hinder om du vågar. Skule nämligen aldrig våga slänga upp min mamma på den här hästen. Mamma är alldeles för feg & okunnig för att ha en chans att kontrollera henne =P

Ursäkta mina breda händer men hon är bara så stel. Skulle fått värsta uppläxningen om någon ridlärare skulle ha sett mig. Jaja, får se va Camilla säger på hopplektionen imorron. Ska köpa ett par läderstövlar av henne så jag ska väl försöka rida i dem. Har inte ridit i stövla sedan jag va 8 år typ, & har aldrig ridit i läderstövlar. Men jag har velat haft de jätte länge så de borde nog gå bra. Bara jag inte går för mkt i dem för då får vem som helst skavsår.

galoppgalopp   travbroms!  närmare travrida lätt
Ville egentligen ha en bild när jag är över hindret, men mamma lykades inte ta de så ni får nöja er med dressyrbilder

Love and hate

hmm
Sorry att jag inte skrev så mkt igår men de va svårt att snacka på skype & skriva samtidigt. Som ni som har läst jojos blogg borde veta så blir de filmkväll hos anna ikväll. De blir alltid bråk om vilken film vi ska hyra men jag har saknat alla så mkt at jag tror de kan bli kul iaf. Måste fixa godis bara. Inget kul utan kalorier XD

It´s a thin line between love and hate

Har börjat läsa om alla dragonball böckerna. Började igår & har läst 15 st nu. Min brorsa fattar inte hur jag kan läsa dem så snabbt eftersom de tar typ en timme för honom att läsa bara en av dem. Men de är väl för att de är väldigt mkt bilder i fighterna så då behöver man inte läsa så himla mkt. Men på visa ställen snackar de typ bara. Jaja. Ska gå &  kika lite på anime nu, har faktiskt inte gjort de på ett tag.

Quizilla.com

kadaj

Ska göra lite reklam för quizilla hade jag tänkt eftersom de typ är en av de bästa sidorna  världen. Om man förstår engelska vill säga. Men man kan hitta så mkt roligt kul om man vet hur man gör. Storierna är ofta bra men de beror förstås på författaren. Men quizen är ofta bra. Naruto quizen är några av mina favvisar, men de är väl för at svaren ofta är långa.

Måste sluta nu eftersom jag inte kan göra två saker samtidigt för tillfället. Bye XD

ITAII! (translation: AAAAAJJJJJJJJ!)

pretty
Kan relatera till den här bilden =P

Jag har en så jävla träningsvärk så att jag kan bara komma ihåg att de ha varit värre en gång tidigare. KOm hem från örebro igår på eftermiddan & hade fått en barbacka hopplektion av camilla på valsen. Kändes som att mina ben skulle falla av & att min rygg höll på att gå av på mitten. Jag ramlade "sjävklart" inte av men valsen har blivit så slött riden den senaste tiden så jag kunde inte få henne beredd tillräckligt. Superjobbigt men lärde mig skit mkt. Som tex hur man gör för att få hästen att gå mellan handen & skänkeln (där den ska vara). Men de va inte de ända jag gjorde i helgen. PÅ lördagen så skulle vi flytta bokhyllor fyllda med hästprylar til en ny sadelkammare & de va som att vara på gym fast värre. Dessutom va vi tvungna att gå upp halv 6 på morgonen för att ta ut hästarna i hagen. Efteråt så skulle de som ägde gården iväg & tävla men de slutade me att jag bockade typ 4 boxar XD. Ska kanske dit igen på höstlovet, får se om jag orkar efter skolan. vet ju inte hur de är ännu. Men jag älskar gården så jag hoppas på att jag pallar. 

Men nu ska jag ligga i soffan & försöka att röra min värkande kropp så lite som möjligt XD 

Best psykologi ever

gaara
Tänk att blöda på insidan & inte kunna få ut de.

Jag vill också ha en tatuering! (för er som inte läser jojos blogg så skrev hon att hon ville ha en). Jag skulle vilja vilja ha nått japanskt tecken eller skriva "igoku o iku" med nån kul stil. Sorry people men jag tänker inte säga va de betyder för då skulle ni mobba mig. Tobbe kanske vet dock XD

Ska till örebro imorron & kommer hem på söndag. Får se hur de går men jag tror att de kommer bli kul (om camilla inte skriker på mig så mkt).  Sorgligt nog har jag blivit så van vid de att jag inte ens känner mig sårad längre. Men de beror nog på vem de är som skriker. Om de vore nån som jag bryr mig mkt om så skulle jag nog bli ledsen (vilket utelämnar camilla & pappa, vilket är de personer som brukade skrika på mig) men om de vore nån av min kompisar så skulle jag definitivt känna mig skakad. Kompisarna är de viktigaste för mig. Inget kan ersätta en riktigt bra sådan. Sedan spelar det ingen roll om de är en hund, katt, häst eller människa. Ibland så är de bra med en kompis som bara lyssnar & klagar inte på att man blottar sin själ för dem (no kinky jokes plz). En människa klarar inte att höra för mkt elände medans djuren förstår inte så de kan inte riktigt klaga. Men ta tar åt sig av energin som personen utstrålar. Så de förstår ändå på ett sätt. Man kan se känslorna i vissa djurs ögon också. Min kanin Lova har såna ögon. Man ser direkt om hon är sur, trött eller galen/busig.

Smell you later =)

Final Fantasy XII

cool XD

Har blivit galen i Final Fantasy! Har visserligen bara sett 7:an men ändå. Grafiken är så jäkla bra. Vissa saker ser så gått som riktiga ut! Cloud va lite för mkt "låtsas tuffing" tycker jag men Kadaj va skön. Lite för mkt mammas pojke bara XD

Jaha, nu har jag sakt dagens viktiga sak. Va ska man snacka om då? Har faktiskt ingen aning så jag ska bara sluta skriva. Bye =P