School sucks!


Ok, så det här är Peppe - Pepino- den mest komplexa hästen jag någonsin har ridigt & som jag nu ska börja rida i både dressyr & hoppning två gånger i veckan eftersom Annie blev så förtjust i att jag satt kvar när han fick fnatt i skogen i tordags. Anette blev ännu gladare när hon satte up mig på honom på hopplektionen & upptäckte att han inte bråkade mkt (hm hm) alls. Det var länge sen jag satt på en häst som har försökt både bocka & stegra för att få av mig & de va ganska kul.
Skolan började nu i fredags & jag har varit i en deprition sedan dess. Mitt schema krockar med ridningen så jag försöker byta kurstimme men om de inte går måste jag byta ridgrupp & de vill jag verkligen inte eftersom de är människor som jag älskar & har ridit med i flera år nu. Skolan suger...

buon giorno

Kom precis hem från Rom där det är överdrivet mycket folk måste jag säga XD Vi promenerade runt typ 10 timmar om dygnet & kollade på all möjlig arkitektur: Colosseum, Vatikan staten, spanska trappan, Fontana di Trevi & allt annat som syntes på kartan =P Jösses vad våra fötter gjorde ont! Efter några dagar spred det sig till knäna så att de kändes som att nån hade slagit till en på knäskålen. Tja nu vet jag iaf hur överanträngning av knäna känns som... 
Vi åt typ bara pasta & pizza hela veckan & de där människorna är inte så pigga på tallriksmodellen, man fick inga grönsaker om man inte beställde en sallad xP Men det var väldigt roligt & vi shoppade en hel del oxå, om ni gillar skor så kom till Italien säger jag bara ^_^ men eftersom jag inte kan gå i högklackat så nöjde jag mig med att köpa toppar. 

Jag har inte laddat upp bilderna därifrån ännu eftersom min kamera ligger & laddar men när de är klart & jag har tid så lägger jag upp några bilder. tills dess arrive'derci!