Bad day

Solo debut i stallet igår =) De tog jäkligt mkt längre tid när man är ensam. Hade typ mockat och sopat färdigt vid halv 9, vilket betydde att jag bara hade en halvtimme att finputsa stallet - aka fixa alla träns, samla ihop grimskaft, ta av grimmor etc - så jag hann precis XD Har dessutom träningsvärk i ryggen efteråt =P

Körlektionen idag gick åt helvette. Fick en jättedålig start med motorstopp och motorhack och det blev inte bättre av att min lärare gav några dumma kommentarer. Om du ska säga något negativt eller förolämpade tycker jag att man för i helvette ska säga det rakt ut och inte försöka få det att låta snällt! Hatar när folk gör så! Iaf så var heldeppig efteråt - är fortfarande lite. Långsint? Inte då. 
Tydligen så ska dessutom min farsa komma förbi kl 6 imorgon bitti och så ska vi åka och träna lite inför mitt jobb som receptionist på lördag. Det är bra betalt och så men jag vet fan inget om bilar så jag får väl försöka le och se glad ut och peka på folk som kan svara på deras frågor -_-' Jaja, jag behöver pengarna så jag antar att jag får betala tillbaka med självfötroende >.< Mitt självfötroende är beorende av resultat och det här kommer gå åt helvette. 

Nej, nu ska jag till stallet och träffa lite glada människor som kanske kan smitta av sig lite på mig. See ya!

  


The spider and the fly - Mary Howitt (1799-1888)

Hade min 3e körlektion idag och va ute på lite mer riktiga vägar den här gången. Visst de va ett villa område men det är ändå ganska riktig väg. När vi va klara fick jag tom köra tillbaka till körskolan själv och parkera =) Att svänga till vänster är typ 10 gr svårare än åt höger och korsningar är en pain in the ass! man måste krypköra utan gaspedalen med hjälp av kopplingen så att man kan se runt kurvan och sen när man väl har svängt måste man lyckas släppa kopplingen och gasa utan att bilen tror att den är en kanin >.< Men det gick faktiskt ganska bra =) 
Ska dra till stallet om en stund men om vi måste skritta ut halva lektionen en gång till så kommer jag ta självmord säger jag bara. Förra veckan gick åt helvette och det kanske skulle ha gått bättre om jag hade haft lite mer tid på mig. Pjotter är rolig att hoppa med men i dressyren är han lite för irriterande. Endra så har man rätt steglängd och inte på tygeln eller så har man på tygeln med stegen är för korta -_-' Blir så frustrerad att jag bara vill skrika eller sparka i nått - vilket kanske inte är så bra då man sitter på ett överkänsligt flyktdjur >.< Kan ge en hel lista på hästar jag hellre skulle rida.  


(...)The spider turned him round about, and went into his den,
For well he knew the silly fly would soon come back again:
So he wove a subtle web in a little corner sly,
And set his table ready to dine upon the fly;
Then came out to his door again and merrily did sing:
"Come hither, hither, pretty fly, with pearl and silver wing;
Your robes are green and purple; there's a crest upon your head;
Your eyes are like diamond bright, but mine are dull as lead!"


Alas, alas! how very soon this silly little fly,
Hearing his wily, flattering words, came slowly flitting by;
With buzzing wings she hung aloft, then near and nearer grew,
Thinking only of her brilliant eyes and green and purple hue,
Thinking only of her crested head. Poor, foolish thing! at last
Up jumped the cunning spider, and fiercely held her fast;
He dragged her up his winding stair, into the dismal den -
Within his little parlor - but she ne'er came out again!

And now, dear little children, who may this story read,
To idle, silly flattering words I pray you ne'er give heed;
Unto an evil counselor close heart and ear and eye,
And take a lesson from this tale of the spider and the fly.