Slow down

b
Har fått tillbaka min manga mani igen. Har inte haft det där suget på ett tag förrän nu igen. Det har väl varit för att jag har haft lite tid & bristen på nya bra serier. Jag vill till sf bokhandeln snart om någon är intresserad att följa med. Jag vill köpa några böcker som jag vet är bra + att jag vill köpa lite manga saker, får se om pengarna räcker.

Har gått tillbaka till att försöka att inte äta något godis, chips & läsk. Jag vet att de låter fånigt men under det senaste året så har jag käkat alldeles för mkt av de & inte tränat så mkt som jag skulle behöva. Jag äter typ onyttigheter varje dag & de börjar märkas nu. Jag skulle önska att jag hade mer pengar & tid så att jag skulle kunna rida & ha tid med lite mer konditions krävande saker. Ridning är skitjobbigt bara så alla vet, man sitter inte bara där så de är väldigt mkt fysiskt men jag vill bara ha mer de är det som är problemet. Skulle egentligen behöva börja på kick boxning igen men jag har ingen att börja med & dessutom kanske de kan vara bra med något nytt. Men min kropp klarar inte så mkt så de är svårt. Mina handleder, hälar & knän har blivit sämre så de är nog svårt att hitta en sport som passar. Jag vill ju inte gå hos en sjukgymnast direkt XD. Om ni kommer på något kan ni väl säga det i nån komenar eller ngt.

Slow Dance
Have you ever watched the kids On a merry-go-round?
Or listened to the rain Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly´s erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You´d better slow down. Don´t dance som fast. Time is short the music won´t last.

Do you run trough each day On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done Do you lie in your bed?
With the next hundred chorse Running trough your head?
You´d better slow down. Don´t dance so fast. Time is short. The music won´t last.

Ever told your child, We´ll do it tomorrow?
And in your haste, Not see his sorrow?
Ever lost touch, Let a good friendship die?
Because you never had time To call and say 'Hi'?
You´d better slow down. Don´t dance so fast. Time is short. The music won´t last.

When you run so fast to get somewhere.
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry trough your day,
It´s lika an unopened gift.. trown away.
Life´s not a race. Do teke it slower.
Hear the music. Before the song i over.

Den här dikten är skriven av en kvinna i USA som ligger på dödsbädden pga cancer. Jag älskar vekligen den här dikten, man får rysningar av den.

emotions

emotions

Har inte hänt så mkt idag, förutom att vår mentor tvingade oss att titta på en tråkig film på två timmar istället för att ha bild! De borde vara olaglit. Fan nu kom jag på att jag måste läsa min läxbok oxå, jag som trodde att jag hade pluggat färdigt för idag =( Ska ha läst typ hundra sidor tills på fredag & jag har inte ens börjat XD Det kanske kan vara bra att göra dem men den är så dålig att jag bara vill glömma bort den. Läs aldrig något av Håkan Nesser! Det är inte bra för hälsan. Jag slår vad om att jag kommer stressa sönder mig under det här året, de vet jag bara. Det har redan börjat lite smått. Jag är så trött att jag nästan inte pallar med att vara social.

*I hear voices and they don´t like you ( a quote i found on a page =P)

Feeling as if the sky would fall down,
I see my hidden request to drown.
The mirror never shows the truth,
It just reflects the soul of a broken youth.
Even a broken heart beats it´s song,
It won´t just stop because you´re not strong.
You wonder why you jumped,
But the reason is not shallow and blunt.
There isn´t much for the naked eye too see,
But if you look really close you might see a plea.

Sorry people but I just really was in the mood of writing one of those depressed things again.

mwahahaha

mwahahaha
Hehe va kul =P

Sorry att jag inte har skrivit i helgen men jag har bara inte haft lust. I lördags va jag iaf med Sara hela dagen. De va kul, vi snackade, plockade äpplen (min ide XD), handlade ingredienser till Bjarnes tårta, kollade på "She´s the man" & satt vid Quizilla & tog Naruto frågor =) ganska mkt alltså. De va skönt att få vara sig själv ett tag, även om de gjorde Sara galen XD Igår va de värre. Va på middag hos min ingifta faster med resten av min farsas sida av släckten. Som tur va va inte hennes yngre bror där & flirtade med mig som han alltid brukar göra. Jag vet va ni tänker men han är faktiskt bara typ 25 så de är inte så farligt XD Även om de är lite udda. Men de va en av de tråkigaste sakerna i världen att vara med dem. Det finns bara en tjej på den sidan av släckten & vi har inget gemensamt. De andra är två smågrabbar & en 18 åring. Smågrabbarna & brorsan satt framför Star wars tv spel hela jävla tiden medans de vuxna snackade tråkigheter vid matbordet. Vet inte riktigt vad Annie (tjejkusinen) & Patric (hennes 18åriga brorsa) höll hus & gjorde. De satt förmodligen med de vuxna. Tråkigt! Hade inga pengar på mobilen så inte kunde jag ringa någon intressant heller.

Hade med mig kameran till skolan idag så någon gång den här veckan så ska jag visa lite bilder på människorna där =P Men de kan vara svårt att få en bild på Rebecka eftersom hon skulle slå sönder min kamera om hon upptäckte att hon va med på en bild >.< Tur att jag har en stor försäkring ifall att en häst skulle trampa på den. De är faktiskt kul att leka paparatsi så äntligen fattar jag varför Jojo alltid fifflar med sin =)

Mad world (dedicated to The Third Hokage)

For crying out loud!

anoying
Måste säga att jag börjar bli irriterad på min klass. Pga att de inte finns några killar i den börjar jag långsamt förvandlas till en fjolla! Så jävla irriterande! Jag vill inte bli sån, jag har alltid föraktat folk som inte säger va de tycker. Jag vet inte varför men jag börjar hålla inne saker jag tycker nu. Jag behöver riktiga killar i klassen! Inte en bög (tro mig han e de, han e ute ur garderoben) & två töntar! Saknar flera av grabbarna i gamla klassen, många va irriterande men några gick att snacka med. Men va ska man göra åt de? De har säkert flörtat in sig i sina nya klasser & glömt deras gamla. För mig känns de som en dröm & jag vilken dag som helst ska gå tillbaka till den vanliga vardagen där jag kan säga vad jag tycker utan att de börjar gråta. Hatar att bara vara med tjejer hela dagarna, inte ens min brorsa är kille nog XD Saknar den galna humorn (inte juckandet) & bara allmänt snacka med dem. Om de fortsätter såhär kommer jag bli instängd i något nunneförbund! & jag är ateist!

Kay, kinda boring but still


adopt your own virtual pet!

Ganska tråkig egentligen men jag kunde inte låta bli. Man kunde välja alla möjliga slags djur & färger på den.

ouch

ouch
Jag börjar bli galen på mitt huvud! De gör ont varenda jävla dag! Jag kan ju inte leva på en ipren varje gång jag kommer hem, men jag kan ju inte plugga när de känns som att någon leker "sätt svansen på hjärnan" hela tiden! När vi står på busshållplatsen så tjatar Rebecka alltid om att hon är hungrig medans jag tjatar om att jag har ont i huvudet. Ganska patetiskt. Hade studieteknik idag. Före er som inte har en aning om vad de är (vilket jag inte visste förrän idag XD) så är de olika sätt att underlätta pluggandet. Man kunde välja mella onlika stationer där dem lärde en olika knep. Vi gick på "mental träning, inlärning av glosor, provnojja, sockerchock & E-mail sak". Jag va tillsammans med Linn från min klass & Sonja (en kompis till en av mina kompisar) & Nadja som går i Sarahs klass & är kompis med henne. Måste säga att jag diggar verkligen Nadja, hon är helskön! Hoppas att vi kanske kan vara polare även om vi inte går i samma klass. De är väldigt svårt att få syn på folk i vår skola eftersom alla är som myror. Men gissa vad jag har märkt!? Micke från min gamla spanskagrupp går i min skola! Så jävla irriterande, han va en av de personerna jag inte kunde stå ut med. Men som tur är har jag aldrig fått syn på honom i skolan utan bara på bussen till skolan XD

Nej, nu ska jag gå & droga ner mig med en ipren. Bye! (bara så ni vet, droger=bad! =))

Cafeteriabound

cool

Har nån konstig special dag imorron som jag inte har en aning om vad vi ska göra på. De sa bara att vi skulle vara där 9:30 & leta efter nån station XD Snacka om att jag kommer gå vilsen, tur att jag har Rebeckas nr ifall att vi skulle råka ta olika bussar. Fats hon kanske inte heller vet var vi ska >.< Jag vet inte ens va i helvette vi ska syssla med hela dagen!
Fick våra matsalskort idag, JAG SER UT SOM ETT FREAK! Det gör jag visserligen alltid på foto men den här va nog den värsta hittills! Den där fotografen sög. Hon visste inget om vilket ljus man skulle använda så vi såg ut som vi hade en lampa monterad inne i skallen. Så jävla dåligt, ni kommer aldrig få se den bilden bara så ni vet. Jag bevarar den inlåst i mitt skåp på skolan mwhahaha!

Ska ha prov på Ideologierna nästa vecka så jag har tom läst på lite av de vi skrev i Vällingby på SO lektionerna. Min nya skola är typ exact som min vår gamla. Vi arbetar typ med samma saker, men de är ju bra betygsmässigt ^^  De alltså bra att jag sparade ganska mkt av våra gamla arbeten som kan underlätta. Jag förstår mig verkligen inte på de där invecklade språket. Jag får ont i huvudet av all inflation, urbanisering, proletariatisk diktatur, reformer etc. min hjärna är helt enkelt inte tillräckligt utväcklad för alla de där sakerna. Nu tog jag till och med lätta ord som exempel. Min hjärna kommer dö om högst en termin. Ni får komma på min begravning allesammans!

Did someone say "cockie"? *crazy for the choclate right now* 
My spelling has tropped another level, if that´s possible XD

Ny stil igen XD

För första gången i världshistorien ska jag faktiskt ta in lite kläder i min blogg XD Jag vet, Jojo du sitter säkert & mobbar mig för alla gånger jag sagt BIMBO när vi kollat in nån modeblogg. Men de är för att de kläderna suger XD. De jag tycker är snygga kommer inte i samma kategori som de. De är inte irriterande människors kläder =P
   
       

Så människor, nu har jag fått de ur mitt system. Jag önskar verkligen att de kunde finnas en Hot Topic här i sverige oxå. Men om jag blir utseende fixerad så får ni mörda mig & jag lovar att jag inte kommer hemsöka er. Men jah har kommit på mig själv byta klädstil hela jävla tiden. Ett tag gillade jag killkläder (vilket jag fortfarande gör ganska mkt) jag hade smått fjortis ett tag i sjuan sedan har jag haft svart hela tiden. Jag hatar fjortiskläder men jag är snäll & tillåter mina polare att ha på sig de om de nu absolut vill de =D Men nu har jag kommit tillbaka till emo kläder igen. Snacka om att de svider i min plånbok XD (inga pervers skämt nu!) Jag måste alltid köpa nya kläder, väldigt irriterande, varför kan jag inte bara hitta en klädstil & gilla den ett hyffsat tag iaf! Jaja, jag kommer aldrig kunna bestäma mig för något, de är min förbannelse. Att vela i all oänlighet >.<

Hassan

to short XD
Nu är jag ensam hemma igen. Mamma & brorsan skulle på födelsedags midda men eftersom jag e förkyld så är jag inte välkommen. Desutom missar jag filmkvällen hos Jojo me de andra i gänget. YAY! *sarcastic*. Jaja, inget jag kan göra åt de. Ska sitta framför datorn elr tv som vanligt, snacka om att jag kommer få dålig kondis.

Fick rida Hassan för första gången igår =P Han är liksom världens snällaste häst i hela världen men han är lite ivrig att rida på. Inte så som Zonett men man måste va vaksam på bromsen. Men han va skit gullig. De ända som va irriterade va att han fattade galopp på lärarens kommando istället för mitt, även om de va en väldigt fin fattning XD. Hihi hoppas att jag får rida honom lite mer i framtiden.
                                  image204
   De här e den lilla fisen. Han är bara 1,58 m i mkh så han är ungefär som Valsen. Ska be mamma komma me & ta några fler bilder när jag rider. Jag fick ju en digitalkamera på min födelsedag & sedan dess har vi tagit några bilder men jag vill ha fler eftersom jag inte har tagit så många genom åren. Funderar på att bli skötare i stallet men jag tycker de är tråkigt att man inte får rida på sköthästen. Egentligen vill jag ha en medryttarhäst igen men ingen kan tänka sig att ha nån som rider på sin häst en gång i veckan. Jag kan ju max ha aktiviteter 2 gr i veckan & jag är ju på ridskolan 1 gång.
Träffade Clara i stallet igår. Har inte sett/pratat med henne på 2 år. De va intressant men eftersom jag va så jäkla täpt i näsan så va de lite svårt att snacka XD För er som inte vet så va vi på Karlshem tillsammans & sov i hönshuset. De va tider de =)

Don´t use the word "pissed" when you´re mad and talking to Brittish man XD

Still Sick

halt
Min fina lilla halt XD Saknar dig Valsen!

Är fortfarande sjuk, not funny. Sitter & snurvlar+ att jag funderar på gilliotinen (elr hur de stavas). Men jag måste medge att de är skönt att vara ensam hemma hela dagen. De som är jobbigt är att jag inte kan sova på nätterna & att jag kommer ligga efter i bilden. Jag är visserligen den snabbaste i klassen men nu har jag missat en lektion & man vet aldrig va de ha gått igenom, de kan vara dödligt! Måste läsa "Och Piccadilly ligger inte i Kumla" ikväll >.< Jag hatar den författaren! Vi hade som läxa att läsa 7 kapitel den här veckan men jag har bara läst 4½ så jag måste göra de ikväll ifall att jag blir tvungen att kravla mig till skolan imorrn. Jävla bok! Det ända dem gör är att röka & käka tobak samtidigt som de snackar skit. Det är de enda som har känt på över 50 sidor! Namnen är helkorkade också, de är svårare att komma ihåg än japanska namn. Hur kunde den här idioten få dem publiserade, inte minst gjorda på film! Det finns tydligen fullt med dickheads på bokförlagen. Själv så föredrar jag lite mindre... irriterande böcker, så som Harry Potter & Narnia.

Hahahahahaha!


Alla måste bara lyssna på den här XD

stop

stop
Är hemma idag. Har inte kunnat sova pga att min hals gjorde så jävla ont. Har levt på halstabletter & te hela dagen (+natten) så jag stannade hemma idag. De ända negativa med de är att min mamma oxå är förkyld så jag får inte vara ensam. Jaja, jag vill inte smitta alla i skolan men jag tror att min förkylning bara blir värre & värre. Ska nog inte gå in på detaljerna XD

Till er Anime galna (som jag XD) så ska jag berätta att jag har hittat en bra ny serie som både killar & tjejer kan glo på. Den heter "Blood+" men jag vill inte säga för mkt. Den påminner lite om Evangelion på själva känslan men är inte lika teknisk. Ni som är rädda för blod ska nog inte titta på den XD Jag har inte hunnit så jätte länge på den men än så länge gillar jag den.

Riddarfjärden

152292-200

Va på Jojos & Jojjos skola idag men jag va inte så mkt i själva skolan XD. Va me på Jojos gymnastik lektion (vilket vi bara promenarade på) sedan käkade vi lunch på Mcdonals. Sedan fick ja se hur de såg ut i skolan men jag gick när lunchen slutade eftersom de inte skulle få en ordentlig rast förrän de slutade halv 4. Så länge pallade jag inte jag va helt slut. De är jag fortfarande. Jag fattar inte hur de kan gilla de där. De va trånga korridorer & va typ tvungen att ta hissen (ps. jag hatar hissar, jag har ju sällskräck plus att jag inte gillar att hänga i en vajer flera våningar upp). Men nu har jag iaf sett människorna lite & alla va typ klenisar, de sparkade boll som ett par femåriga tjejer. De visste inte alls hur man värmer upp ordentligt. Jaja, hoppas att jojo får byta klass men om inte så va Michaela riktigt shysst.

Step up med Drowning pool

broken

broken
Va de någon som såg på animenatten på 2:an? Jag spelade in hela XD Började vid 11:30 på kvällen & slutade vid 5 på morronen XD. har spenderat hela dagen med att kolla in de jag spelade in. Väldigt intressant =P

Red Nikki för första gången på typ ett år & de gick bra bortsett från att hon vägrade stå still pga myggen. Slappnade faktiskt av i traven efter ett tag, men de va lite problem att komma ihåg hur man skulle göra på henne. De va kul att sitta på den knäppisen igen. Hon är inte riktigt lika känslig som hon va då hon först kom till stallet men hon är fortfarande ingen häst man bara kan dra i & så stannar hon.

Bara så ni människor vet så kommer jag inte på fotbollskvällen idag. Känner inte för att se på när Erik mfl terroriserar runt huset & skriker varje gång sverige gör ett mål.

PE

Hade första spanska & gymnastik lektionerna idag. Spanska läraren är hel skön XD Mkt bättre än ugglan & snackar bättre spanska också. Myran (gymnastik läraren) har lite dumma ideer men de va ok. Den första vi gjorde nån följaJohn sak fem & fem där man bytte John & gjorde övningen som den sa åt oss. jag va med några kompisar & jag som trodde jag var i dålig form XD De orkade inte alls när vi joggade med höga knän mer mera, dessutom är de inte så viga men de är inte så fasligt många som är. Resten av lektionen va tråkig brännboll. De va skönt att få springa, jag gillar att göra de träningssaker som folk säger åt mig annars gör jag de inte alls. Jag är en lat, springtokig person XD

Poem

cry
That Night
I swear all night she cried,
Never again will she fall for another lie.
As she sits, broken and shaking,
Never will she feel her soul worth breaking.
They act like she doesn´t know anything,
They ignore her pain they bring.
The blood that´s so clear in view,
It´s never seen except by the few.
Who she doesn´t even know they care.
Life is empty when nothing is there.
In her mind she doesn´t exist,
In her mind death is something she can´t resist.
She sits with her mind clouded by death,
Holding the knife, out of breath.
I swear all night she cried,
I swear that night she died inside.
                                                             By: saroi09 on quizilla
 

Jag har en tendens att gilla deppiga bilder & dikter. Varför vet jag inte riktigt, de kan vara för att man kan relatera till känslan på bilden. I vilket fall som helst så gillar jag den här dikten. Ska köpa en miniräknare idag, men jag känner inte för att spendera 1000 spenn på en så jag ska till Clasolsson (elr hur de stavas). Behöver egentligen inte en värsting förrän i B kursen men jag känner inte för att köpa två miniräknare så jag tar den dyra nu på en gång. Men de känns som att jag kommer behöva springa till Sara då & då för lite matteråd XD

De va jättekul hos Paula igår, vi käkade paj, drack läsk (påminner alla hur jag blir då jag får i mig koffein XD) & snackade. Det va intressant att få höra hur de på de andra skolorna.

Jag har ingen aning om hur de är på de andra föredetta klasskompisars skolor så om ni läser min blogg så får ni gärna skriva kort hur de är =)