Hörlursdröm

152292-31

Jag har köpt mina älskade hörlurar nu! Dem är bara för heta. Jag har lyssnat på musik hela dagen med dem och nå jag tröttnade på det så satte jag dem snyggt runt nacken. JAG ÄLSKAR DEM! Jojo du kommer att älska dem.

Jag jobbar på en historia som jag kan visa upp här men problemet är att varje gång jag skriver blir det en historia som inte går att avsluta så snabbt. De är mer tjockboks material & det skulle aldrig någon orka läsa eller titta på. + att det inte skulle få plats.

DOWN WITH SMOKING!

152292-29

Alla som röker är bara en stor tönt! & dessutom stinker dem (luktar). Jag kan inte andas i närheten av en rökare & min näsa fungerar lika bra mot det som en blodhunds. Har ni märkt att alla ungdomar som röker måste spåtta efter typ varje drag? Det kan inte vara nyttigt, det vet alla. En sigg förkortar livslängden med cirka 5 minuter.

Nu till lite roligare snack. Nästa vecka ska jag se Eragon på bio tror jag eftersom jag nästan har läst ut hela boken. Det är mycket roligare att läsa boken innan filmen, det gör jag typ alltid & man ser filmen i helt andra ögon. Man får liksom en bekräftelse om hur karaktärerna ser ut & låter. Men någon som också är mycket bättre på bok är att man får reda på hur personerna tänker & man förstår filmen eftersom dem som gör den ofta tappar eller glömmer bort en del fakta som kan vara nödvändlig för att man ska finna den röda tråden. Ett bra exempel på det är Harry Potter & Fången från Azkaban. Det framträder inte alls i filmen att det är Sirius som är Tramptass, Remus som är Måntand, James Potter som är Tagghorn & att Pettigrew är slingersvans. Det försöker dem få tittarna att tänka ut själva även om jag inte har träffat på någon som lyckats.

Här är dem!

Här är dem!

Här är min lista på alla mangas & animes jag har sett!
*Dragonball -manga
*Kyou kara maou -anime
*Inuyasha -anime & manga
*Naruto - anime & manga
*DNAngel -anime & manga
*Kill me Kiss me (K2)- manga
*Power -manga
*Air Gear - manga
*Kagetora -manga
*The devil Ororon -manga
*Ranma -manga
*Chobits -manga
*Hack -manga
*Negima - anime & manga
*Shaman king - anime & manga
*Fullmetal Alchemist (FMA) - anime
*Evanglion -manga
*Ouran High School Host Club -anime
*Gravitation -anime
*Fruit basket -anime
*Loveless - anime
*Sukisyo -anime
*Prince of tennis -anime
*Bleach -anime
*Sandland - manga
*Utawarerumono -anime

Jag tror det här är alla men jag återkommer om jag kommer på fler! :P

Jobbigt!

Jobbigt!

Atchoooo! Jag är så jäkla förkyld att det är ett helvette åt det. +att jag hade gått med på att spela tennis idag med min brorsa & efter bara 20 minuter var min kropp så slut att den började skaka. Dessutom är allt jag gör att nysa & hosta (kan inte sova). Men jag fick öva lite på min serve & det är inte så lätt som det ser ut. Jag missade bollen några gånger & fick den rakt ner i huvudet en gång. Men det är endå roligt.

Gissa vad jag har gjort med en ful sminkväska som jag fick i julklapp! Jag tömde den på sminket & fyllde den med pennor, bläck, raster, bläckpatroner mm. Den blev mycket bättre tycker jag. Åh jag har fick boken Eragon & Den Äldste i julklapp & nu kan jag inte få nog av dem. Jag läste typ 140 sidor på en dag, men jag kan inte läsa nu för mina ögon är så trötta att dem tåras bara jag fokuserar dem lite. Jag rekomenderar verkligen att ni läser dem. Christoper skriver helt otroligt. Det märks inte ett dyft att han bara är 15!. Det är hur mycket miljöbeskrivningar som hellst & han får allt att flyta ihop så bra att det känns som om man står bredvid dem! Men namnen är lite svåra för mig att memorisera om jag inte ser dem, men jag suger verkligen på namn så det kan man skylla på mig för.

Tänk dig att Itachi är min pappa & att det står "Love Sandy"

Tänk dig att Itachi är min pappa & att det står "Love Sandy"tänk "Merry Chritmas" istället för Happy Birthday.

Jag hatar min farsa! Det var meningen att vi skulle fira jul med hans sida av släckten i år, men som vanligt måste han alltid förstöra allt. Det första han gjorde var att börja tala skit som fick mig att börja skrika på honom. Sedan var han tvungen att stanna hemma för att hämta upp julklapparna & det var då min vrede förvandlades till ledsamhet. Jag bölade typ tyst ända tills han kom tillbaka. Och mest tycker jag synd om min brorsa som helt oskyldigt satt i baksätet & var tvungen att lyssna på när vi två skrek luven av varandra. Jag & min pappa har aldrig kommit överens mest för att vi kanske är lika (mot min vilja) & min brorsa är lik min mamma. Alltid snäll & säjer aldrig ifrån, vilket är motsattsen av mig. Han pratar visserligen non stop men det kan man oftast stå ut med. Dessutom, gissa vad jag fick för något av pappa i julklapp. Pepparspray & en sorts nyckelring som låter som tusan om man trycker på en knapp. Snacka om paranoid!


P.s. Ni som talar om detta i skolan får stryk. Ok? 

Jojo här är den nu!

152292-25

passande bilder till "tänk om..."

152292-24152292-23

Tänk om...

Tänk om...

Tänk om du hade en extra kopia av dig själv. Då skulle man aldrig behöva vara ensam men man skulle nog aldrig bli riktigt sed heller. Eftersom den andra skulle vara precis som du skulle folk inte behöva dig utan nöja sig lika bra den andra. Det kanske blir så utan en tvilling också, man försvinner för att du inte är tillräcklig. I vilket fall som hellst slutar man upp ensam. Men man blir ändå inte ledsen utan man går vidare dag efter dag utan att känna något eftersom man har stängt ute sina känslor för att slippa ensamheten. Jag pratar i cirklar eller hur? Det är ungefär så här jag brukar tänka & känna. Folk tar förgivet att jag är glad & lycklig eftersom det är den masken man sätter på sig utan att tänka.  Jag ser ut att vara nån som inte bekymrar mig så mycket (eller tänker) men egentligen så är mitt huvud så fullt med tankar att det inte finns plats för tex ryska revulutionen. Ingen ser vad som finns under ytan eftersom det är igenkorkat & syns bara när man är ensam & tänker djupt. Jag vill färga mitt hår svart för det är en så bra färg att utrycka sina känslor i. Det svarta fångar upp allt ljus och släpper ut inget men jag gillar inte vitt så mycket. Det ska symboliserar oskuldsfullhet och ibland glädje men för mig är det en symbol för ensamhet, död & ett skal som inte släpper in något utan bara skickar iväg allt igen. Det märks att jag är en NO nörd va?

Imorgon är det julaftron. Yey (irronisk)  

I love christmas!

I love christmas! Now I have new shirts and pensils! Jag var i Kista på julklappsjakt & hittade världens finaste tröja med en stor döskalle! Den var bara för fin & dessutom fanns det pennor för skitlåga priser så jag köpte både vanliga med olika hårdhet & tjocklek (H1,H2, B4,B5 mm,) & kolpennor! dem e bara för fina! Jag var tvungen att slita mig från min nya uppsättning av tecknar artiklar för att skriva in det här! Visst är min bild fin? Den föreställer Hikaru & Kauro. Det är svårt att skilja dem åt & att säja vem som är vem. Men som jag tror är det Hikaru vänster & Kauro höger, dem har lite olika personlighet. Kauro är lite snällare. Men det märks nästan bara då dem inte är tillsammans. Dem är så söta eftersom dem har ett så otroligt starkt syskonband. De är med i serien Ouran High School Host Club (vilket jag rekomenderar endast till tjejer på grund av att den är otroligt larvig med blommor & allt :P)

Mada Mada Dane.

152292-20 Överskriften betyder ungefär "Whatever". Men nu är det jullov! Det är så jäkla skönt. Dessutom fick jag en massa fint av mina polare i julklapp. En plansch med BfmV, Ett paket med grå/svarta ljus, läppglans & ögonskugga, Presentkort på en bokhandel på 60 spenn & Manga pennor! Jag var så klad att jag nästan stuttsade hem.

Funny pic.

152292-19    152292-18Visst e dem roliga (&söta)!

Ahhhhhhhhhhhhhhh!

152292-17

Nej! Mit prov gick åt pipan! Jag som tyckte det gick så bra men så får jag bara 34 poäng! Det suger! Dessutom så kopierade Dennis ett av mina svar >=( så han fick poäng på min bekostnad. Imorgon är det skolavslutning & det ska bli så skönt att få lov! Men efter skolan ska vi hem till Anna för vår årliga julklappsöppning. Vi har köpt julklappar till alla i vår lilla grupp & så sitter vi hemma hos Anna & öppnar dem efter att ha ätit lite mat tillsammans. Det är skittrevligt. :) Jag vill bara sova på lovet men jag måste ju gå upp någon gång för att inte rulla fram då det är slut, det är nog inte så nyttigt. åhhh, jag kom precis på att skriva om hur snäll vår Hemkunskapslärare var idag! Dem som har sv & eng som språkval hade håltimme lektionen innan hemkunskapen & eftersom det var så få som var där så fick vi gå också! Alltså slutade vi TVÅ TIMMAR tidigare! Jag är ingen superskrivare som ni ser eftersom jag låter bilder ta upp hela inlägget men om jag har tid kanske jag skriver en lite novell som kompencering.

PS. Jag kan inte stava så bra heller som ni har märkt.

Blää med snö!

152292-16 Hello everybody! Jag har haft det roligt idag (bortsett från att mina armar värker efter cirkelträningen). Matte lektionen va skoj för vi övade på en helt ny sak & dessutom så fanns det många att snacka med. Håkan lekte att min näsa var en plattform för rymdskepp (miniräknare) & det var så roligt när han sa på skoj att han älskade Tobbe & Tobbe nästan kröp ur skinnet av förskräckelse. Jag höll på att garva ihjäl mig! Sedan efter skola skulle jag till stallet & slita. Det skulle ha kommit en veterinär för att ge Valsen en spruta men det hade varit en försening på grund av en trafikolycka i snön. Så det slutade med att jag var tvungen att gå då hon var två timmar försenad. Men nu är jag hemma & sitter framför datorn med en bra anime (Ouran High School Host Club) & skriver i värmen (det är kallt ute, visste ni det?)

På femte dagen från nu är det JULAFTON (och jag ska vara i stallet klockan 8 morgonen efter *suck*)

Cirkelträning! Jayyyyy!

Cirkelträning! Jayyyyy!

Är det bara jag eller blir man mindre deprimerad av regn än snö? Jag tycker det är skönt med regn. Men jaja till saken. Måndagar suger alltid, det går inte att komma undan men dagen sög faktiskt inte så mycket. På No fick vi tillbaka våra biologi prov och jag fick ett skinande VG+! Jag älskar NO! Och sedan på musiken var det jättemysigt, vi sjöng julsånger så som Deck The Halls mm. det var skit roligt, jag är verkligen i julkänslan idag! Sedan skulle jag då ha en redovisning på Sv om för författare (jag hade Amelia Atwater-Rhodes, big chock) om det går ju inte riktigt så bra framför allt så har jag lite scen skräck men jag lyckades i allafall skämta till det lite (framför allt  för att jag välte ut en hel bytta med lim då jag skulle dra upp nån sak. Men förutom att mina knän skakade så var allt bra. :) Sedan på gymnastiken så hade vi cirkelträning vilken jag älskar. Vi hade Trampa matta, sittupps, armhävningar, rockringar, hopprep, plankan mm. min kropp var lite skakis efteråt men jag älskar att träna! Jag brukar göra ca 20 armhävningar, 50 sittupps och två min plankan varje dag! Det är så skönt!  

6 dagar kvar till  ni vet vad!

Awww!

Awww!

Awww!Jag älskar den här figuren! ; )

Mina små egenheter

Mina små egenheter
Längd: 1.67
Vikt: Jissa det du :P
Favoritkändis: Hum...Amelia Atwater-Rhodes? (författare)
Skostorlek: 39-40 (ganska normalt eller?)
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Gråblå, tror jag. Har lite grönt i det ena 
Favoritfilm: She´s The Man :)

Favoritskor: Mina slitna gympadojor
Drömjobb: Känd manga tecknare ;3
Favoritbutik: Alla bokhandlar och tecknar butiker + hästbutiker
Favoritbutik/utomlands: vilka finns det? :/
Favoritdryck: Coca cola!
Hur mycket lägger du i månaden på kläder: Typ inget, allt går åt till manga
Hur många skor har du: Låt se... 5, 6 stycken tror jag
Favoritdesigner: Jaa du...?
TV-program: Ugly Betty
Fulaste plagget i din garderob: Ett par rosa strumpor =/ (OBS!:HATAR ROSA!)
Klänning eller kjol: Klännig
Favorittidning: Shonen Jump & Manga Mania
Länder du varit i: Finland, Spanien, Kanarieöarna, Cypern & (räknas en ö som tillhör England?)
Husdjur: Två kaniner
Drömbil: En bra miljöbil? HeHe! =)
senaste filmen jag såg: She´s The man
Dit vill jag åka: London, England

Lonely

Lonely

                                                                                                                                                                   Dear Blogg,
Do everyone know what a "emo" is? De flesta gör nog det, men för er som inte gör det ska jag förklara, det är en person som liksom har tröttnat lite på livet (självmordsbenägen) och har en sådan inre smärta att dem försöker få ut det i blod genom handlederna (eller andra delar av kroppen om armen inte räcker till) jag vill bara ta upp det här ämnet för att erkänna att jag förstår lite av den smärtan dem har i sig, men jag tycker att det är fegt att ta ut det i sår och självmord. Det bevisar bara att du inte är stark nog att leva vidare och om det är så att du är feg så kan det vara bra att hitta något/någon som gör dig glad. Jag har mina hästar, papper och pennor, mina kaniner, mina vänner (som alltid finns där för mig) och min familj även om den nu är splittrad. Men även om jag har mina anledningar att leva så är det såklart svårt (det är därför det är fegt med själmord). Det dyker hela tiden upp små sprickor i ditt skal som får dig att önska att allt bara kunde sluta. Musik brukar fungera på mig när jag är deppig, samtidigt talar jag om mina känslor i mina bilder. Jag är inte en så öppen person så det går inte  att gå till en psykolog eller prata med mina föräldrar.
Mina favvo band är:
*Bullet For My Valentine
*Stone Sour
*Three Days Grace
*Evanescence
*Within Temtation
*Linkin Park
*Diecast
*Slipknot mm.

Som ni märker är jag galen i lite hårdare musik (jag kanske tar ut mina känslor i musik och låter dem skrika åt mig) Om ni undrar vilka band det här är så har jag skapat lite länkar så att ni kan lyssna på dem.

Naruto

Naruto& sist men inte minst...Uzumaki Naruto! Huvudkaraktären i serien (även om han inte är riktigt huvudkaraktärs material). Han är hetsig, impulsiv & vill få alla att godkänna honom som en vanlig person trotts att han har en demon förseglad in sig. 

Sasuke

SasukeMånga känner säkert igen lilla Sasuke vars bror dödade hela deras familj (utom honom). Han är medlem i den berömda Uchiha klanen, vilket inte har så många medlemar kvar eftersom hans brorsa dödat nästan alla.

Gaara

152292-5Visst är den söt! Jag kom inte ihåg var jag fick den ifrån men jag har fler & ville egentligen ha dem brevid varandra men det ville inte datorn så det får bli en i taget.

Skojig!

Skojig!
Isn´t this picture just cute!
Jag älskar nästan all manga & anime så klaga inte för full hals om det dyker upp någon yaoi! 

Han e bara för SÖÖÖT!!!!!

Han e bara för SÖÖÖT!!!!!