Some slack please!

Karikatyrer

Haha, jag älskar den här bilden! Även om den nu är på några rriterande personer =P Jag önskar jag hade ork & tid att träna mer men som tex den här vecka så hade jag ett problem med att i måndags så simmade jag, tisdag red jag, onsdag intervjuv & shopping, torsdag slutade vi väldigt sent. fredags så hade jag ridning, lördag Valsen flyttar & söndag...vet inte ännu men man måste ju vila ibland! Jag skulle vilja jogga men mina knän pallar inte så mycket  av det så jag kan inte riktigt göra det. Jag vet, jag är en träningoman. Men jag gillar det, det får en att känna sig levande istället för att bara ligga i soffan & äta chips!

Fighting

Fighting

Is this me? Jag bråkar och shaffsar typ med alla så de som inte känner mig skulle tro att var en riktig bitch. Men egentligen så bråkar jag bara med dem som jag känner mig bekväm inärheten av.
Åh, jag höll på att bli riktigt förbannad på Awet där ett tag! Vi hade redovisning om nobelpristagare i grupper fyra & fyra. Jag var med Emil, Zacki & Awet (han satt mittemot mig). Jag blev så irriterad då kan började sparka mig på smalbenet hela tiden! Och sen så ser han helt oskyldig ut även fast han vet att man vet att det var han som gjorde det! Dessutom blir jag så irriterad på fegisarna i klassen. De försöker verka så coola & självsäkra men så vågar dem inte ens börja med att redovisa för tre ynka personer! Det är bara att snacka lite, strunt samma om det är perfekt, bara man få det gjort!

Idiot - Jag har saknat dig!
Jag - Kan tyvärr inte säja detsamma!

Got your nose!

Got your nose!

Everybodie, I´m just telling you to not take suicide! I couldn´t stand it if someone I care about would die! And that includes the entire class. OK life suckes but killing yourself is just the easy way out of it.

The reason I´m writing in english is because tomorrow is the last big test in English and I´m planing on ace it. But reading the dixionary maybe is a bit far to go. Haha! You should´ve seen my english in 6th grade! I was absolutely horrible on it. Couldn´t read, speak or write in it. But then I started reading on "quizilla" and that made me learn it much quicker. I love the language now, it´s a lot funnier than swedish =P   

HeHe

HeHe

Okey, jag har ganska tråkigt så jag tänkte ge en snabb sammanfattning av mina favvo grupper :P
*Billy Talent - gillar alla låtarna
*Sum 41 - gillar också alla låtarna
*Bullet for my valentine - Alla utom Tears don´t fall
*Stone sour - nästan alla låtarna är bra
*Drowning pool - Alla utom Let the bodies hit the floor
*The offsprings - Alla :P
*Within temtation - Har inte hört många mendem är bra
*Linkin park - alla utom Numb
*Marilyn Manson - INte hört så många men också bra
*Panic at the disco - har tröttnat ganska mycket men fortfarande hyffsade
*Slipknot - ALLA ÄR BRA!
*Fallout boys - har bara hört några låtar men dem är bra
Okey, jag vet att jag har skrivit ett sådant här inlägg förut men jag hade bara så tråkigt + att jag har hittat flera nya bra band =)

Relapse

Relapse

Tusan! Precis när jag hittat en trappa upp ur mörkret så går trappsteget sönder! Det känns som om jag vill bli emo igen! Hur gick det till? Allt var ju så bra, jag spelade fotboll med några kompisar, gick promenad & mådde alldeles utmärkt...tills nu. Kanske är det de där humörsvängningarna som gör sig påminda, men jag vill inte ha dem tillbaka! Det är inge vidare roligt att må skit. Det känns som om alla hatar mig för att jag är lite udda. Och varför måste alla mina kompisar vara så snygga? Jag blir bara som en osynlig skugga vid deras fötter, någon som alltid finns där men som inte märks. Hur skulle någon kunna tycka om något som de inte ser?

Can I keep it?

Hihi

Det är typ som var som jag var som liten. Skulle alltid hålla på med alla djur :P Stackarna som fick mig efter sig!

Jag älskar djur, har alltid gjort. De är alltid ärliga, om de bryr sig så visar dem det. Det gör nästan ingen människa förutom pundhuven som tror att dem är något. Man blir så iriterad på att höra hur snygga de tycker att dem är! Men jag kanske skulle behöva mer självförtoende, jag har i princip inget. Allt försvann på grund av min dumma pappa. Jag hatar honom, han tror typ att alla i världen är demoner som ska döda en. Tur att de är skillda! Vi bråkade så att väggarna skakade förut. Ingen av oss ger sig så det övergick  jämt till skrik. Nu är det mycket bättre, trotts att jag visserligen snackar högt (sorry about that) så är det mycket bättre. Min hörsel har blivit mycket bättre av att inte ha någon som skriker i örat på mig! =P

P.s

P.s. ni som kollar på min blogg. kan ni skriva en kommentar så jag vet vilka ni är? Det är så svårt annars

Needles! I hate you!

cokie

Jag hatar nålar! Vi syr klänningar på syslöjden, & en av det där dumma nålarna rev upp en blödande rispa på nästan 3 cm! Fast jag märkte det inte förrän nu :P Jag lägger sällan märke till rispor, förra veckan var det ett papper som det tog typ en kvart för mig att märka & nu det här? Jag måste ha mycket på hjärnan. Tex så har vi en skoldans om ett tag & de andra tänker bara på vad det ska ha på sig för skor! Undra om jag kan gå till stadshuset i jeans & mina gamla gympaskor? Hehe! Jag är inte så klädfixerad, men man ska ju inte se ut som en lodis heller. Jag har typ bara 3-4 par skor för hela året medans de andra har lika många för varje årstid. Jag fattar inte, jag vill inte spendera mina pengar på skor! Det tänker du knappt på! Nä, jag köper manga & saker som gör mig glad istället. Tell me if I´m crazy.

How come?

How come?

How come I´m the one that allways have to put on a brave face to keep the others around me from pulling away. I´m realy to proud for my own best. It´s like I´m scared of showing my real feelings for annyone, better to pull away then have others pull away from you. So I never show that I like someone, never have. Not even letting myself know it. It´s in the back of my head, the feelings that should be shown, they aren´t. You know what they say "having to loved and lost is better never loved at all" I don´t know about that. I mean, if you hide thouse feelings then you don´t have to get hurt. But thats might bound to happen. But I don´t like it, not at all. Everyone wants someone by there side, but I wish I dared to do annything  about it.

Långfilmer

Visst ja! Om någon anime galning skulle råka se det här så kolla på fma (full metal alchemist) den är så jävla bra. För både killar & tjejer pga hans humor! Den är inte så fasligt lång heller, typ 50 avsnitt. OCH det finns två Naruto långfilmer, En Fma långfilm & 4 Inuyasha långfilmer på youtube om ni fill se lite längre saker. Dem är skitbra allesammans (om man sett serien)

Drunks are so much fun!

oki


Fullisar kan vara så roliga! Härom dagen så skulle jag & en kompis hem från en utflyck med skolan (vi åkte hem tidigare än resten) & så stiger en gammal fullis på tunnelbanan med sin rulator & bokstavligen ramlar ner i båset bredvis oss. Där sitter han tyst ett tag tills vi började klaga om den där smöriga rösten som säjer "tänk på avståndet mellan vagn & plattfor när du stiger av". Då säjer han ur tomma inte "ni...ni fuskar på proven & nu p..pratar ni om plattformer. Vad ska ni bli när ni blir stora". Vi höll på att garva ihjäl oss! Han verkade verkligen som om han tyckte att dagens ungdomar kommer att störta landet. Jag tror vi skarattade lika mycket i tio minuter & vi var tvungna att gå av.

Ibland blir jag så trött på folk, då vill man bara stänga in sig i ett rum & glömma bort att man existerar. Att vara glad tar på krafterna (åtminstone på mig) & efter ett tag så tar lagret slut & då klarar man bara inte av att ge ett ända leende till någon. Jag kan inte vara glad en hel dag för då blir jag helt odräglig dagen där på, så jag försöker balansera det genom att vara glad i skolan (även om jag egentligen inte är den som bestämer det, det bara blir så) & så blir jag helt känslolös på kvällen. Visst då säjer ni att jag kan vara lite mindre glad i skolan, men det kan jag inte! Det är som om någon i klassen har fjärkontrollen & kan bestämma hur jag ska vara. Jag har nog tappan min egen maual. Har någon sett den?

Why can´t I find a reason,
Why can´t I ever please them?
Why am I still fading,
Why am I still hating?

Can I make you kill,
Can I make you feel the chill?
Can I can call you dork,
Can you kill me with a fork?

Cheating

Sheating
Love this pic! U-ZU-MA-KI NARUTO RENGAN! :P

Min dator vill inte ladda tillräkligt snabb en episode, så jag skriver under tiden för att fördriva tiden lite. Va i stallet klockan åtta imorse & det är alltid jobbit men ägaren har slutat skrika på mig i alla fall, det är ett plus. Men det som är tråkig är att eftersom hon är med föl så kan jag inte rida lika mycket längre. Bara skritta + att hon har ett så på kronranden som gör otroligt ont enligt henne. Men hon har alltid varit känslig mot sånt, man måste ofta hålla upp en annan hov för att hon inte ska sparka då man tar på såret. Hon klarar ju inte att stå på bara vänster/höger benen. Man får vara lite smart :P Men nu är hon så himle tjock runt magen att det ser ut som om hon har svalt en påse me sex kilo hö. Det är inte lite kan jag säja. Men man känner hennes revben lite för bra tycker jag. Hon behöver ännumer mat.
Det här är hennes nuvarande matschema:
Morgon: 2kilo hö
                ½ skopa pellets
                ½ skopa muslii
                1 mått E-vitaminer
                1 skopa betfor
Intag: 3 kilo hö
Kväll: 3 kilo hö
           1 skopa pellets
           ½ skopa muslii
           ½ skopa luzern
           1 mått E-vitaminer
Detta är till och med utan att jag räknat med havre. Då kanske ni förstår hur mycket den här damen äter :P

Crazy world

Crazy world
You should be able to recognise these by now. If you don´t I can just tell you that they´ve chanced clodes :P

I was thinkin of updating my english a bit as a preparation for the National test in Eng. We had on today, but that was just rediculusly easy. I mean, who do they think we are? A couple of ten years olds? I love the language but not our teacher. She´s just to pathetic. She can´t even speak it properly, never the less teach it. And the worst is that we have her in both english AND swedish! Two of the most important subjects in junior high. Our art teacher is not better. She has an incredibly anoying voice, so fake and so silkish that it gives you ghostbumps all over. I think she´s a scitsofraniac (couldn´t find the right spelling in the dictionary so don´t blame me). One minute she is fakeish sweet and the next it´s like she wants you to go to hell. If it wasn´t for the fakt that I love art, I wouldn´t even bother to do what she told me. I doubt that her skills in the subject are that great too. But some of the artists in the history are not that down to earth. When you gaze upon her at first you think of  "flowerpower". I hope I never get like that. If I do, promise you will put me down! Rather that then that my child (far future) will have to hide their face everytime we meat people. Poor child of hers.

Bissy, Lissy HEHE:P

Bam

Okey, jag känner mig lite som Sesshomaru i den här bilden (den som kastar) jag känner mig så elak hela tiden. Förra terminen var jag snäll för att jag inte orkade tänka ut något elakt att säja, men nu så känner jag mig elakare än någonsin. Jag kanske inte var menad att vara någon ängel. Man blir typ motsattsen av vad man var som liten ex: de tjocka blir smala, viseverse & de elaka blir...elaka men de snälla blir elaka också. Men det betyder ju att alla är elaka... jaja.

bam

Jag har inte hunnit skriva så mycket den här veckan för att jag har fått låna Förhäxat av en kompis i klassen. Dem är så bra! Min favvo är Piper för hon är så snäll men kan fortfarande vara väldigt irriterad, lite som mig. Det kanske är därför jag gillar henne, jag ser mig själv i henne. Men jag blir galen på slutet i säsong tre!!!

Ulquiorra

Ulquiorra

My wierd taste in stile gets me ( pic ). Visst är Quiorra snygg! Det är ljuset som får strecken att se röda ut, de är egentligen mörkgröna, ögonen med :P
Jojo, du ville ju veta hela Fallen Leaves så att du slapp att bara ha en rad av  den, så här är den:

Fallen Leaves

In a crooket little town, They where lost and never found,
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves... on the ground.

I hitched a ride, until the coast,
To leave behind, all of my ghosts
Searching for something, I couldn´t find at home 

Can´t get no job, Can you spare a dime?
Just one more hit, and I´ll be fine
I swear to God, this will be my one last chanse.

In a crooket little town, they were lost and never found,
Fallen leaves, fallen leaves ,fallen leaves... on the ground
Run away before you drown, or the streets will beat you down
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves.. on the ground

When it gets dark, in Pigeon Park
Voice in my head, will soon be fed
By the vultures, that cirkles round the dead

In a  crooket little town, they were lost and never found
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leafs... on the ground
Run away before you drown, or the streets will beat you down
Fallen leaves, fallen leaves , fallen leaves.. on the ground.

I never once thought, I´d ever be caught
Staring at sidewalks, hiding my track marks
I left my best friends, or did they just leave me
 
In a crooket little town, they where lost and never found
Fallen leaves, falen leaves, fallen leaves... on the ground
Run away before you drown, or the streets will beat you down,
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves... in the ground

Run away before you you drown
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves... on the ground.

Min dator är konstig så jag var tvungen att skriva detta för hand, hoppas det är till glädje Jojo. Ps, skriver en länk längre ner vid de andra så du kan lyssna.

Found a quarter?

Found a quarter?Cute!

Okey, this is just boring smaltalk but I don´t have anything better to do. I think by brains is screwed up. It hurts everytime I´m going to sleep and when I wake up. On top of that, it´s not the best quality either. I would easily exchange it if someone wants it. But what do you think? Is your personality in your head or is it in your soul? I´m not sure. If I lost my bodie (like say that I die) would my soul have my personality or is it a compleatly different person? It could be my deepest feelings, thoughts or whatever, some pieces of me? The parts I not normally show in public. and while we´re at it, where do we go when we die? Do we soar in oblivion until the univers no long exist. Or is there a heaven and hell? Even though religion stinks, it does have a point. I don´t think we just disapear when we die, we can turn into a ghost (but that can´t be fun), we can be recarnated (or how you spell it) & we can go to hell/heaven. Thouse are my options.


HitsugayaToushirou = KAWAII

Hitsugaya?

I don´t get it! Jag måste ha den sämsta smaken i världen! Jag gillar bara saker som oftast är udda, även om jag inte vågar medge det. Jag vill vara annorlunda men inte så mycket som jag nog är. Åtmistonde i min släkt, jag är det svarta fåret. Alla andra är typ "Åhhh nallebjörna & blommor till alla!". Jag tål det inte, varför ska deras liv vara så jävla felfritt? Jag är den enda i min släckt med rockmusik på hjärnan, den enda som har eyeliner, den enda som säjer vad han/hon tycker, den enda som inte leer hela tiden, den enda som gillar manga så mycket, den enda som kan rita, listan fortsätter låååångt. Helt enkelt så är allt med mig annorlunda.



Hairstyle!

Lol!Visst är den rolig! Jag vet inte vilket språk den är skriven på men man förstår nästan av bilderna.

Ska klippa mig idag + förmodligen tona håret. Svart eller rött, svårt val. Endra ser jag ut som Gaara eller typ Sasuke. Gaara är visserligen min favvo men jag vet inte om jag skulle passa i hans stil. Dessutom måste jag bestämma vilken klippning jag vill ha. Jag funderar på att klippa det ganska mycket kortare, men då kanske det står så där konstigt längst ner eftersom jag har lockigt hår. Så var min lugg i sexan. Det såg helt vrickat ut så den ska jag behålla. Men men, hår växer ju så jag kommer inte se likadan ut hela livet efter. Skulle jag passa i mycket uppklippt & ganska kort hår? Jag kan ju använda hårsprej så att det ser anständigt ut. De första som kommer tappa hakan är mina kusiner som jag ska till fika hos i eftermiddag. Det ska bli så jävla roligt! Men jag ska i vilket fall som helst ha mycket eyeliner på mig så jag kanske kommer se ut som en "kvinnlig" verson av Gaara :P 

Naruto Shippuden!

152292-82
Visst har Naruto vuxit till sig i "Naruto Shippuden" (två är efter vanliga naruto då han kommer tillbaka efter två års träning). Jag blev  galen då jag inte kunde hitta fler avsnitt på Naruto Shippuden så jag läste lite i en skvaller rad om det. Hahaha, Naruto blir en riktig duktig en. Och först & främst har han vuxit typ 20cm & blivit mer mogen, inte lika impulsiv & okunnig. Jag bli helt studsig av att se hur de blir! Jag kan nästan inte stå ut me att vänta tills någon laddar in dem på youtube! Jag vågar & kan inte ladda ner dem själv.